Įkraunama...
Įkraunama...

Nevalgome po 18 val.

Sveikutes, paskaitau paskaitau, prisidudu, o laiko parasyti nera, nes pats darbymetis man... Prisiduodu kad gyva, o kas del issiputimo, taip jauciausi pirmadieni, atrodo, kad sprogsiu
Atsakyti
QUOTE(***Saulyte*** @ 2013 06 04, 21:07)
oHO kaip cia tylu.Valgau nedaug,bet jauciuosi TOOOOKIAAA issiputus,gal sulauksiu tu mm prapuoleliu g.gif

Aš irgi laukiu mmm, bet kažko neissiputus jaučiuosi. Tyyyngiu!!! Ryt vaziuosiu pas siuveja su kalnu rubu siaurinimui biggrin.gif .
Atsakyti
o as jau draugauju su mmm doh.gif
Ir issiputus, ir apetitas didesnis, ale laikausi siaip ne taip...
beje, svoris padidejo 0,5 kg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucy @ 2013 06 04, 20:24)
Aš irgi laukiu mmm, bet kažko neissiputus jaučiuosi. Tyyyngiu!!! Ryt vaziuosiu pas siuveja su kalnu rubu siaurinimui biggrin.gif .

As jau sita dalyka padariau pavasariui atejus, apie 7 rubelius siaurinau biggrin.gif
Atsakyti
mano meniu:

kiausinis virtas, duonos riekute, surio gabaliukas, kava, bananas, raugintas agurkiukas
vistos krutinele, du agurkiukai rauginti, vitamininis gerimas
desros gabalas, surio gabalas, duonos puse riekutes, saltibarsciu pora samtuku, spraito puse stikline

smile.gif valgyt noriu, issiputus kazkokia
Atsakyti
Ale tai issipute visos biggrin.gif gal rimtai kas ipute nestuke.gif biggrin.gif

As siandien padrikai labai valgiau nes beveik visa diena lauke. Tai ibegu vidun tik mergai pamperi keist ir pamaitint ja ax.gif ka isimetu I burna tuomsyk ta isimetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucy @ 2013 06 04, 21:24)
Ryt vaziuosiu pas siuveja su kalnu rubu siaurinimui biggrin.gif .

o kas bus kai platint reikes cool.gif gal nesiaurink bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aprilia143 @ 2013 06 05, 08:56)
o kas bus kai platint reikes  cool.gif gal nesiaurink  bigsmile.gif

Šiuo atveju būsiu optimiste, tikiu, kad platinti nereikes. O jei taip atsitiktų, tai vėl butu proga atnaujinti garderoba biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Grubavota @ 2013 06 05, 00:27)
Ale tai issipute visos biggrin.gif gal rimtai kas ipute nestuke.gif  biggrin.gif

As siandien padrikai labai valgiau nes beveik visa diena lauke. Tai ibegu vidun tik mergai pamperi keist ir  pamaitint ja ax.gif  ka isimetu I burna tuomsyk ta isimetu biggrin.gif

biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mano situacija tokia pat, vaikas serga, tai sedim namie. Oas vis apie puodus ir saldytuva sukuosi. Ir kasdien vis po kokius 200 g uzsidedu ant saves doh.gif .
QUOTE(***Saulyte*** @ 2013 06 03, 23:18)
Sveikos panikes 4u.gif
nuo ryt metu ve svori,ba ryju kelina diena,mazyle serga tj namie tupim,tj draugauju su haladylniku.

Atsakyti
Mano siandienos meniu:

Plovo keli saukstai, puse riekutes duonos, kava
Saltibarsciu pora samtuku, bulviu koses saukstas
Bananas, apelsinas, juodos duonos rieke su sviestu ir didelis pomidoras, kava
Kokie 4-5 dietinaii mini keksiukai dietiniai, pacios kepti, be cukraus su avizom ir razinom
Saukstas agurku salotu, kokakola dietine

po truputi stengiuos kramsnot, man rods pms man arteja, amziais alkana smile.gif per ta pms amziais susigadina dietos visos, arba uzsirideni truputi arba stovi vietoj doh.gif nu bet nieko, vistiek atrodau plona, rubai neverzia smile.gif juk svarbiausia kaip atrodai ir jauties smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS,
As ir sulaukiau mm,jetau kaip sunku,mazge cype,as nepaeinu,ja nesiot reik,blyyn kada tas gyvenimelis pabloges g.gif .
Apetito ner,bet kokia issiputus,siaubas,balionas tikras as.
Atsakyti