Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Nidulia @ 2014 02 26, 21:07)
Little feet minejo, kad nereikia vengti gluteinu, nes jie nekalti padareliai. Turiu nusikopinusi vienos forumietes vertima is jos klausytu paskaitu apie glitima-grudus-miltus. Juose yra ne tik gluteinu, bet dar ir labai aukstas glikemijos indeksas. Jei dusiname kandida ir  zinome, kad jai cukraus negalima duoti, tai kaip jai galima duoti grudu, kuriu glikemijos indeksas yra dar aukstesnis nei cukraus? Jei cukraus GI-50, tai mieziu GI-70. Ten labai graziai isdestyta, kodel ir kas taip ispopuliarino grudus ir taip juos gina, kip nekalta dalyka): Jei kam idomu paskaityti, galesiu ideti vertimus I lietuviu kalba.Nera ten ziauriai daug skaitymo, bet reikia atidziai skaityti. Tos paskaitos yra mokamos ir ne visada prieinamos, todel zmogus viska, ka girdejo, verte I lietuviu kalba ir sviete mus, kurios tu paskaitu negirdejo.

as noriu! kazka esu praleidus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 27, 12:22)
as noriu! kazka esu praleidus.. unsure.gif

Prazioplinai?smile.gif I a.z imesiu viska, ka nusikopinau 4u.gif
Atsakyti
Amelie, sakete, kad turit problemu su virskinimu. Ziurekit ka radau, gal tiks jumi?
"Cikorija aktyvina virškinimą, žarnyno darbą, padeda skaidyti riebalus, tonizuoja kepenų, blužnies veiklą, skatina tulžies susidarymą"
va cia, visas straipsnis.
http://www.jumsinfo....kiai_sveikatai/
Atsakyti
Apie taureles tema yra ekologisko gyvenimo skiltyje. Pati ja irgi pradejau naudoti,jau trecias ciklas.Man-geris 4u.gif Siaip pienlige kankino pries ar po mmm,bet mazai tikiu,kad cia jos itaka.Nebent laikantis dietos vis islys zaraza,reikes eksperimentuoti ir bandyti jos nebenaudot.Bet tikiuosi,kad to neprireiks.
Tamponu atsisakiau del pienliges,bet iklotu pakest negaliu,todel vienakart nusprendziau pabandyti taurele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištiš: 27 vasario 2014 - 17:29
Krištiš, is pirmo karto patogi pasirode taurele?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 02 26, 20:37)
Merginos, o ka jus naudojat menstruaciju metu? Skaiciau kad tamponai nera gerai, bet nelabai turiu alternatyvu. Arba iklotai arba tamponai, kas geriau?
Menstruacinę taurelę, ji įtakos pienligei visiškai neturėjo. Naudoju jau 2 metus
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 26, 21:07)
Little feet minejo, kad nereikia vengti gluteinu, nes jie nekalti padareliai. Turiu nusikopinusi vienos forumietes vertima is jos klausytu paskaitu apie glitima-grudus-miltus.
Jums su logika šiek tiek sudėtinga žiūriu, todėl aš stengiuosi nesivelti į ginčus su jumis. Reikia vengti angliavandenių ir taškas. Pats gliuteinas neturi įtakos kandidai, nes jis yra baltymas. Tačiau jis paprastai yra produktuose, gausiuose angliavandenių, tai laikydamiesi žemo angliavandenių kiekio dietos automatiškai nevartojame gliuteino. Kam papildomai kalbėti apie kitokias dietas, jų atmainas, jei šioje temoje aktualiausia yra žemo angliavandenių kiekio?
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 02 26, 22:13)
Man tai kyla klausimu del tos taureles. Kai ja isidedi tai ten gi isvis aklinai viskas uzdaryta. Dregna ir silta  g.gif .
Pienliges man jau simtas metu nebuvo ir noreciau ta taurele pabandyt, bet bijau prisidirbt.
Patikėkit manim, tamponai ir paketai yra šimtą kartų blogiau, juose atsiranda kvapas net po poros valandų, ypač karštomis vasaros dienomis. O taurelė net ir po 12 valandų neturi to bjauraus kvapo.
Tamponai turint pienligę labai blogai dėl to, kad jie sausina gleivinę, o taurelė to nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little feet: 27 vasario 2014 - 21:08
Priestaringas straipsnis smile.gif

http://empoweredsust...-candida-myths/
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 27, 14:16)
Amelie, sakete, kad  turit problemu su virskinimu. Ziurekit ka radau, gal tiks jumi?
"Cikorija aktyvina virškinimą, žarnyno darbą, padeda skaidyti riebalus, tonizuoja kepenų, blužnies veiklą, skatina tulžies susidarymą"
va cia, visas straipsnis.
http://www.jumsinfo....kiai_sveikatai/

Naudinga nuoroda man. Dekui

O man speju nuo maisto eksperimentu isbere krutine raudonais taskais blink.gif .
Atsakyti
Man rodos aš irgi turiu šitą reikalą doh.gif Po antibiotikų kurso kažkas neaiškaus - niežti, baltos išskyrus... Eisiu po savaitės pasitikrint. O dabar raukiau su visu maistu kandidai, nors oi kaip norisi kokio saldainio. Geriu pau darką, gerųjų bakterijų ir dar kažkokį reikalą, kurį liepė mama vartot nuo grybelio bus matyt kas čia bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 02 27, 22:07)
Jums su logika šiek tiek sudėtinga žiūriu, Pats gliuteinas neturi įtakos kandidai, nes jis yra baltymas.

Dabar dasuto, ka norejote pasakyti ir pasakete:)
Kadangi pas mane ne tik kandidos isbujojimas o dar ir kruvele odos ligu buvo, tai as I gluteina ziuriu bendrai o jus labia gerai ji isskyrete kandidos atveju 4u.gif

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 02 28, 00:26)
O man speju nuo maisto eksperimentu isbere krutine raudonais taskais  blink.gif .

o ka prieksperimentavot? Kuri rodukta itariat?

QUOTE(Simumu @ 2014 02 28, 09:39)
Man rodos aš irgi turiu šitą reikalą  doh.gif  Po antibiotikų kurso kažkas neaiškaus - niežti, baltos išskyrus... Eisiu po savaitės pasitikrint. O dabar raukiau su visu maistu kandidai, nors oi kaip norisi kokio saldainio. Geriu pau darką, gerųjų bakterijų ir dar kažkokį reikalą, kurį liepė mama vartot nuo grybelio  bus matyt kas čia bus  unsure.gif

kuo didesnis kandidos isbujojimas, didesne jos armija, tuo daugiau maisto ji reikalauja. Pas mane jau tokie riepuoliai saldainiams buvo, kad siaubas. Ot gerai maitinau savo candida. Ir ne po viena saldainiuka, patikekit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 02 28, 09:50)
o ka prieksperimentavot? Kuri rodukta itariat?
kuo didesnis kandidos isbujojimas, didesne jos armija, tuo daugiau maisto ji reikalauja. Pas mane jau tokie riepuoliai saldainiams buvo, kad siaubas. Ot gerai maitinau savo candida. Ir ne po viena saldainiuka, patikekit  doh.gif

Eksperimentu vadinu sita anti-candidos dieta. Valgau realiai tas pacias darzoves kaip ir visada, tik dabar kiekiai turbut padvigubejo.
As tiesa pasakius nelabai suvokiu kaip gauti pakankama kaloriju kieki, nes nesu storule toli grazu. Ir jei toliau dziusiu, liks tik pakaba drabuziams is manes.
Ir isvis nesuprantu ka valgyt.
Jau nuo to mastymo kiekviena diena, kokios cia komplektacijos salotas pasidaryt, man bloga daros doh.gif .
O del saldainiu siela atrodo parduociau.
Nidulia, jums noras saldainiams praejo? Jei taip, tai kiek taip uztruko?
Man bent pauostyt norisi patrduotuveje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 02 27, 22:07)
Menstruacinę taurelę, ji įtakos pienligei visiškai neturėjo. Naudoju jau 2 metus

Idomu ar Sitos Mooncup taureles geros?
Nors prisiskaiciau, kad labai sunku idet ir isimt, daug kas vargsta pradzioj, baisu pirkt jei nepasiseks rolleyes.gif

Del saldumynu man irgi nepraeina noras, kazkaip galvoju reikes pasidaryt savaitgali koki maza deserta is naturaliu produktu su trupuciu medaus, zinau kad nera gerai medus, bet geriau nors sveikas desertas be dirbtinio cukraus, nei paluzt ir is parduotuves koki sokolada prigriebt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 28 vasario 2014 - 12:49