Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 19, 18:07)
Kad ji neklauso manes, kemsa saldumynus kaip reikiant ir paskui verkia kankinas, matau pati kai susitinku, mano sese smalize, teta, puske, kaip tik sekmadieni visos susibegom, tai visos pyragelius valge, as 85% sokolado kelias skilteles  biggrin.gif nors taip norejos, bet jau penktadieni sestadieni prikisus sokoladinio pyrago ir ledu buvau tai pasakiau sau, kad turiu susiimt  smile.gif
Pas mane visi aplinkui saldumynu megejai, MB pastoviai valgo kroasantus su nutela, snikerius  wub.gif (mano silpnybe) ir seip saldiuskas visokias, sese kai iseinam kurnors niekaip be deserto neapseina doh.gif  ir laikykis zmogau be cukraus  doh.gif  biggrin.gif
Bandysiu gert citrina su vandeniu rytais ir as, gal nusarmins kazkiek rugstis ir galesiu po truputi paskanaut ir desertais kada ne kada  smile.gif

va kodel tu vis nutruksti biggrin.gif . Jei man po akimis visi su pyragais maisytusi, tai irgi neatsilaikyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 08 20, 11:57)
va kodel tu vis nutruksti  biggrin.gif . Jei man po akimis visi su pyragais maisytusi, tai irgi neatsilaikyciau  biggrin.gif

tai vat butent aplink tik pagundos biggrin.gif kaip ir sestadieni MB uzsisake mano mylymiausia Chocolate Fudge Cake su ledais ir taip godziai valgo ir klausia ar nenoriu, tai galiausiai atemiau is jo ir suvalgiau viska biggrin.gif
jei aplinkui nieks nevalgytu tai butu lengviau, bet misija neimanoma smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pasigavau grybelį pirmą kartą.. Nežinau, čia ta pats kas pienligė ar ne?
Padarė man tepinėlį ir šiandien liepė pasiskambinti, sužinoti tyrimų rezultatus ir ar tikrai tai grybelis.
Pasiskambinau, atsiliepė seselė (ta gydytoja dirba į savaitę kartą)
Paklausiau tyrimo rezultatus, patvirtino, akd "yra keli grybukai"
Paklausiau kaip toliau gydytis (prieš tai buvo išrašytas prausiklis ir tepaliukas)
Paklause ar man pirmą kartą, sakau taip, tai sako užteks ir to tepaliuko. Paklausiau tada kiek man laiko teptis. Atsakė mažiausiai 4 dienas, tada paklausiau kada apžiūrės mane ir žinosiu ar pagijau ar ne,sakė ateiti tik po gero mėnesio, nėra reikalo dabar eiti. Taigi mano klausimai:
1) Tai kaip man žinoti ar išsinaikinau jį ar ne? Pati juk nenuspręsiu ar tie brūdai dar pas mane yra..
2) Ar galiu net ir turėdama grybeli turėti lytinių santykių?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 18, 22:57)
tai mano vienintelis desertas 85% juodas sokoladas, seniau as jo net i burna paimt negalejau, o dabar skanu.. sesei daviau tai sako nu ir slykstyne, jau geriau arba normalu sokolada valgyt arba nieko  biggrin.gif

Ir man taip pat:) Anksciau spjaudydavausi nuo tokio o dabar ir 92% sokoladas labai skanus:)
Atsakyti
QUOTE(smalyziusS @ 2014 08 20, 17:30)
1) Tai kaip man žinoti ar išsinaikinau jį ar ne? Pati juk nenuspręsiu ar tie brūdai dar pas mane yra..
2) Ar galiu net ir turėdama grybeli turėti lytinių santykių?

1. Jei jokių peršėjimų-niežėjimų-baltų išskyrų nejusi, tai ir tvarkoj viskas. Duos dievas, nesikartos. Bet tai jau signalas, kad su imunitetu ir bendra organizmo būkle negerumas. Rūpinkis savim, o tai jei grybai įsisiautėja, baisiai daug nemalonumų pridaro.

2. Daktarai vieni nerekomenduoja, kiti leidžia. Keturias dienas galit ir pakentėt dėl viso pikto biggrin.gif . Va, kai kelis metus trunka, tai tenka ištaikyt lengviausius momentus ir skersai perštėjimo...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 08 20, 21:38)
Ir man taip pat:) Anksciau spjaudydavausi nuo tokio o dabar ir 92% sokoladas labai skanus:)

as tai 99% bandziau valgyt, bet net sutraukia nuo jo biggrin.gif . Drauge rado pas mane namie ji, tai susimaise su cukrum ir issitirpinusi suvalge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 08 22, 12:04)
as tai 99% bandziau valgyt, bet net sutraukia nuo jo  biggrin.gif . Drauge rado pas mane namie ji, tai susimaise su cukrum ir issitirpinusi suvalge  biggrin.gif

99%? blink.gif kur dar toki rast? smile.gif as tai kaip uztaikau perku Lindt 85% arba 90% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 08 22, 11:51)
99%?  blink.gif  kur dar toki rast?  smile.gif  as tai kaip uztaikau perku Lindt 85% arba 90% smile.gif

Tas pats Lindt buna ir 99%, bet tai nerekomenduoju, nes jis tik atrodo kaip sokoladas, o skonis zudantis biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodo, net paciu geriausiu sokoladu negalima piktnaudziauti, ne kasdienai sis gardumynas.
http://lietuve.lt/mo...-buti-nuodingas
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 08 22, 14:29)
Pasirodo, net paciu geriausiu sokoladu negalima piktnaudziauti, ne kasdienai sis gardumynas.
http://lietuve.lt/mo...-buti-nuodingas

Ne, nu rupus miltai, tai ka bevalgyt, jei ir paskutini malonuma nuimt reikia biggrin.gif
Grisiu prie kroasantu tada biggrin.gif

As dabar kokosa valgau, nusiperku jau supjaustyta gabaliukais, skanumelis wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti