Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Enimdreja @ 2013 07 12, 12:33)
Noriu paklausti, macmirror parduodamos be recepto, ar tik su? ačiū

visada be recepto perku
Atsakyti
prisidesiu ir as prie jusu komandos, kad ir kaip nesinoretu, ax.gif
kazkada issigidziau pienlige gerdamas priesgrybelines tabletes puse metu ir ji dingo geriems 7 metams, o dabar kai isidejau spirale pradeda lysti vel visokios ligos, pradedant nuo vaginozes, pienliges ir pagaliau niekaip negaliu issigydyt cistito (slapimo pusles uzdegimo), nu jau uzkniso juodai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoryte* @ 2013 07 24, 11:04)
prisidesiu ir as prie jusu komandos, kad ir kaip nesinoretu,  ax.gif
kazkada issigidziau pienlige gerdamas priesgrybelines tabletes puse metu ir ji dingo geriems 7 metams, o dabar kai isidejau spirale pradeda lysti vel visokios ligos, pradedant nuo vaginozes, pienliges ir pagaliau niekaip negaliu issigydyt cistito (slapimo pusles uzdegimo), nu jau uzkniso juodai... verysad.gif

Kad ir kokius ditiriambus giedotų instrukcijos, tai yra kišimasis į subtilią hormoninę sistemą, galintis turėti šalutinį poveikį. Pirmu numeriu mesk lauk dirgiklį, o jau tada gydyk išplaukusias ligas. Jos daugiau nemalonumų pridaro, negu nepatogesni fiziniai apsisaugojimo būdai.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 07 19, 13:21)
Tai nera visiskai teisingai. N kartu man dare tyrima, bet kartais rodydavo, kartais ne. Jei nors ka busit vartojusios del pienliges (kad ir sodos voneles) iki tepinelio tyrimo, tai jis gali buti neigiamas mirksiukas.gif

tada keistuoliai gydytojai - sako panaudok sita ir uz kazkiek ten savaiciu ateik, istyrsim
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enimdreja @ 2013 07 14, 12:20)
merginos, pasiskaičiau, kad daugumai padeda boro rūgšties žvakutės. O kur jos parduodamos, vaistinėse? ir kokia maždaug kaina? kiek žvakučių reikia sunaudoti, kad pasijustų efektas?

Mane irgi sudomino šios boro rūgšties žvakutės g.gif Kur jų įsigyt? Kiek ir kaip vartot?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima,pries mm prasidejo pienlige,sunaudojau lomexin zvakute.MM buvo labai keistos 2 dienas labai lengvos ir dabar vis teplioja 9 diena nuo mm 1 dienos skaiciuojant.Ar kam taip buve?Jokio skausmo nejauciu.
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2013 08 04, 14:15)
Turiu klausima,pries mm prasidejo pienlige,sunaudojau lomexin zvakute.MM buvo labai keistos 2 dienas labai lengvos ir dabar vis teplioja 9 diena nuo mm 1 dienos skaiciuojant.Ar kam taip buve?Jokio skausmo nejauciu.

Gali buti stresai, jei kartojasi pienlige. o lomexil nuo grybelio, buna ir tepalas.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 08 04, 14:23)
Gali buti  stresai, jei  kartojasi pienlige. o lomexil nuo grybelio, buna ir tepalas.smile.gif

pienlige nera dazna,paskutini karta buvo gal pries 1,5 metu g.gif mane gasdina kraujavimas po ju,uzsirasiau pas gyditoja ketvirtadieniui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2013 08 06, 14:31)
pienlige nera dazna,paskutini karta buvo gal pries 1,5 metu  g.gif mane gasdina kraujavimas po ju,uzsirasiau pas gyditoja ketvirtadieniui unsure.gif

Dažna ar nedažna, bet būna ji, mėgėja ir `pareguliuot` ciklą ir patepliojimų užnešti. Aš tai manau, kad jaudintis nereikėtų, bet ginekologo konsultacija, žinoma, nepakenks. 4u.gif

Aš tai bijau, kad mane irgi kabina šita gražuolė vėl doh.gif doh.gif Du metus ramiai gyvenau ir dabar nežinau. Tiesą sakant net nežinau ar tikrai pienligė, simptomų jokių nejaučiu [o anksčiau esu turėjusi, tai kaip ir žinau, kas ten per gėris], tik sekso metu maudžia kartkartėmis [kitaip ir nepavadinsiu, nes tik toks keistas lyg trinties sukeltas maudimas], bet tik vienoje makšties pusėje ir truputį pakraujuoja [nors tiek ten to ir kraujo, ant prezervatyvo šiek tiek pasilieka ir tiek, vėliau nekraujuoja].

Tai mylėtis jau nustojau lotuliukas.gif Vakar dėl visa ko su arbatmedžiu pasimaloninau ir pirmadienį bandysiu pas gydytoją įsiprašyti be eilės blush2.gif bigsmile.gif

Vis dar neatmetu galimybės, kad gali būti ten šiaip suerzinta/sudirginta odelė, kažkada gal šiek tiek įplėšta, tai ten ir pakraujuoja truputuką. Ar manot nusimąstau jau į lankas? Ir kitas klausimas - jeigu pavyktų pas gydytoją man papulti pirmadienį, kiek laiko manot turėčiau nieko ten `nekišti`, nuo dabar jau, t.y. 48 valandas, ar užtektų ir 24? Na, čia tuo atveju, jeigu turiu pienligę, bet su savo naminiais būdais padarysiu taip, kad ji neišnyks, bet nesimatys testų rezultatuose?

4u.gif
Atsakyti
Turiu Tantum Rosa granuliu tirpalui, pakuoteje is 6 pakeliu like 5, gal kam reikia? ax.gif Kiek zinau labai puikiai padeda nuo pienliges.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 19 rugpjūčio 2013 - 16:15
QUOTE(taša @ 2013 07 29, 10:11)
tada keistuoliai gydytojai - sako panaudok sita ir uz kazkiek ten savaiciu ateik, istyrsim
doh.gif

taip, jei ateisi po keliu savaiciu su zymiais pozymiais, tai ir parodys. Bet jei tas grybas nors trumpam prislopintas, tada jo ir tepinelis nerodys. Manau, kad parodytu tik paselis, o ne paprastas tepinelis. As blaskiausi po tuos gydytojus , kol viena nepasake, kad tai dovana visam gyvenimui doh.gif Ar pades kazkokie vaistai, dietos ,ar siaip pasitrauks i remisija, tai jau tik nuo organizmo priklauso unsure.gif

Supraskit- gydytojas negali pasakyti, kad nera cia tau ko vaikscioti cool.gif . Juk buna ir stebuklu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 19 rugpjūčio 2013 - 16:31
QUOTE(cushy @ 2013 07 19, 11:28)
Kur galima nusipirkti kaprilo rūgšties? Nors aš kokoso aliejų pradėjau valgyt, ten tos rūgšties yra.

iherbe
Atsakyti