Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Pas mane jau 2 metus iš eilės yra šis "gėris". Nervai nebelaiko. Paskutiniu metu PASISEKĖ sustabdyti tą bjaurybę. Taigi, arbatmedžio aliejus padeda nuimti niežėjimą, tačiau labai kvapas ne koks (senove dvelkia). Su vyru kartu užsitaisėme česnakų su citrina puslitrėlį (100 g. česnakų ir 1 citrina). Gėrėme vakarais į stiklinę vandens po šaukštelį. Dar niežėjimas visai nepraėjo. Nusipirkau bičių pikio kapsulėmis ir medetkų aliejaus su bičių pikių (tepu makštį ir aplinkui). Šiai dienai jaučiuosi laiminga, kad neniežti. Tfu, tfu, tfu, kad tik nesugrįžtų...
Tikiuosi,kad kas pabandysite thumbup.gif
Atsakyti
man labai gerai ir arbatmedzio aliejus veikia, dvi naktis jau kokoso/arbatmedzio alieju "zvakute" isidejau ir siandien jau tik nezymiai kazkas ten jauciasi thumbup.gif thumbup.gif bet nezinau, kas labiausiai padejo, ar sitos hand made zvakutes, ar cesnakas kiekviena vakare ar tai, kad trecia diena jokio cukraus ir angliu nevalgiau g.gif
reikes ir medetku sito pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms.
Senmergiuk,dekui uz atsakyma del Octenisepto.o kiek kartu per diena purksdavaisi?As karta pabandziau,kad uzgriauze tarpukoji,darsyk purkstis pabijojau biggrin.gif
Dar idomu del tu kokoso zvakuciu.Jas isidejus turbu tekinai lekt i lova reikia,kad nepradetu teketi?
Ant dietos sedziu toliau,bet ne tos grieztosios.Is tikro ji tapo gyvenimo dalim.Del saldumynu,bulku nemirstu.Man tinka.Na ir dabar vel kasvakar jogurta svirksciuosi.Dar ir tas kokoso zvakutes namines noreciau isbandyt.
o citrinos/cesnako tyre siaip imunitetui gerai butu,nes virusai prie manes labai limpa..
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2014 07 18, 08:43)
Labas visoms.
Senmergiuk,dekui uz atsakyma del Octenisepto.o kiek kartu per diena purksdavaisi?As karta pabandziau,kad uzgriauze tarpukoji,darsyk purkstis pabijojau biggrin.gif

Du kartus, ryte ir vakare. Stengiausi ne ilgiau savaitės, kad nepriprastų organizmas, gal iki dešimt dienų esu užtempusi. Po to pertrauka iki kitos ūmios fazės.
Spuogą kai spiritu patepi irgi graužia, pakenti, preina. Svarbiausia - dezinfekcija ir rezultatas. Graužti turi, instrukcijoj parašyta. Man tai turbūt graužė mažiau, nei spuogą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senmergiukas: 18 liepos 2014 - 21:33
QUOTE(Krištiš @ 2014 07 18, 09:43)

Dar idomu del tu kokoso zvakuciu.Jas isidejus turbu tekinai lekt i lova reikia,kad nepradetu teketi?

as iskart lovoj isidedu, nes nedabegciau iki lovos tikrai lotuliukas.gif begalo greit tirpsta doh.gif
Atsakyti
Kaip manot ar sita gluten free duona labai didelis blogis sergant candida?

Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 07 22, 13:30)
Kaip manot ar sita gluten free duona labai didelis blogis sergant candida?

jeigu labai grieztai bandai be cukraus ir angliu maitintis, tada taip, pakankamai didelis blogis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Ar yra Diflucan'ui pakaitalas be recepto? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2014 07 29, 16:52)
Sveikos
Ar yra Diflucan'ui pakaitalas be recepto? Aciu

Mano žiniom - ne, tik tepaliukai ir ovulės.

Neverta maitintis diflucanu be gydytojų priežiūros. Ir su priežiūra kartais šūds gaunas biggrin.gif , o jei dar ir savarankiškai pridėsi, gali chronišką formą įsivaryti.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2014 07 29, 20:58)
Mano žiniom - ne, tik tepaliukai ir ovulės.

Neverta maitintis diflucanu be gydytojų priežiūros. Ir su priežiūra kartais šūds gaunas  biggrin.gif , o jei dar ir savarankiškai pridėsi, gali chronišką formą įsivaryti.

drinks_cheers.gif Visiskai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 07 29, 22:32)
drinks_cheers.gif  Visiskai pritariu.

kaip tu Amelie? paveikai jau visai? smile.gif
pas mane siuo metu isskyros siek tiek pabalusios, jokiu kitu blogu pozymiu nera, bet vistiek bijau kad vel uzkils, nors pastangu ir vilciu daug dejau paskutini menesi.. nezinau ar naturaliom priemonem bandyt isvengt ar det flukanizolio zvakute nors tik numanau kad gali atsirast..
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 07 30, 10:42)
kaip tu Amelie? paveikai jau visai?  smile.gif
pas mane siuo metu isskyros siek tiek pabalusios, jokiu kitu blogu pozymiu nera, bet vistiek bijau kad vel uzkils, nors pastangu ir vilciu daug dejau paskutini menesi.. nezinau ar naturaliom priemonem bandyt isvengt ar det flukanizolio zvakute nors tik numanau kad gali atsirast..

Sveikos išskyros tam tikrais ciklo etapais turi būti pabalusios, kokioj tai senoj temoj buvo su paveiksliukais labai aiškiais.

Su flukanazoliu tik numanat, mano nuomone nevertėtų siautėt. O nuo natūralių priemonių blogiau nebus, o spakainiau - turėtų būt biggrin.gif

Mano pasveikimas pasireiškė ir tuo, kad aš nustojau, kaip kokia maniakė, po tris kartus per dieną studijuot savo išskyras. Skiriasi ten jos savom taisyklėm vadovaudamosis, o aš joms į akis nelendu biggrin.gif
Atsakyti