Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 21:04)
aš ne pas jį pirkau, siunčiausi per e-bay  smile.gif

4u.gif supratau...bet vistiek , mestelk jo nuorodą , aš užsirašysiu...maža ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 05 19, 20:06)
4u.gif supratau...bet vistiek , mestelk jo nuorodą , aš užsirašysiu...maža ką biggrin.gif

mestelk.. a kad neprisimenu biggrin.gif
Atsakyti
mydobro.com lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif užsirašiau, dėkui
Atsakyti
koloradai šiemet kažkokie ypač sužvėrėję - ant lauko pomidorų radau blink.gif Na, suprantu, kad ta pati, bulvinių, šeima, bet iki šiol neteko matyt besigardžiuojant pomidorais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 20:01)
Vasario 28 d.  Rozovij Miod. Žiedų gausa verčia akis plėstis - puikus pomidoras  wub.gif 

Wow bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Jau čia ne tik žiedai verčia akis plėstis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 21:43)
koloradai šiemet kažkokie ypač sužvėrėję - ant lauko pomidorų radau  blink.gif  Na, suprantu, kad ta pati, bulvinių, šeima, bet iki šiol neteko matyt besigardžiuojant pomidorais  blink.gif

Čia jau kaip tam posaky: Iš bado ir šuo vabalą bado tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 05 19, 21:24)
Jau čia ne tik žiedai verčia akis plėstis 

Čia jau kaip tam posaky: Iš bado ir šuo vabalą bado  tongue.gif

ai, čia tai ne stebuklas, pomidorų visos jau turim smile.gif

Iš kokio bado? Bulvių jau pilna, o jie dar pomidorų gviešiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 19:01)

Vasario 28 d.  Rozovij Miod. Žiedų gausa verčia akis plėstis - puikus pomidoras 

mmmm, koks grozis wub.gif

Na dabar vaizdu itariu prisiziuresim, prasides masinis pomidoru augimas thumbup.gif
Pas mus taip pat jau nemazai pomidoriuku primegzta, kasdien vis patikrinu kur koks naujas pasirodes, tik diena laaaabai karsta, neisbusi ilgai prie ju. Pas mus irgi +45 siltnamy blink.gif Jau nebezinau, kaip vesinti, bet tfu tfu tfu, ziedu daug, kol kas nekrenta , bet nezinai, kaip toliau bus. O su vandeniu paprastu negerai juos turbut per toki karsti papurskalioti ( ziedus)?
Atsakyti
nebandžiau purkš. Čia žiedadulkėms, ar ne? Mana, irgi ryte reiktų tai daryt.
Aš per karštį liejau šaltu vandeniu, su šlangu, tiesiai iš šulinio. Kiek atvėsta šiltnamy. Ir pomidorai patenkinti atrodo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 05 19, 22:29)
ai, čia tai ne stebuklas, pomidorų visos jau turim  smile.gif

Ne visos schmoll.gif Pas mani tik ruošiasi žydėt,ačiū dievui,neskaitant ten kelių betalux ir polkučių...
Bet potograpijos mažumas ir dar pasilieję stipriai g.gif Nu tiksliai pervargai per savaitgalį ir jau tas kuklumas... ax.gif

Aš ledo sušaldyto ant tako dedu nuo šitų karščių gindama pomidorus.Šaldiklis vienas jau kaip ir tuščias,kitas pustuštis,tai prišaldau dėžes 5 litrų ir pridėlioju,kad iki Ziko šiltnamio temperatūros nepakiltų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 05 20, 06:15)
Bet potograpijos mažumas ir dar pasilieję stipriai g.gif Nu tiksliai pervargai per savaitgalį ir jau tas kuklumas... ax.gif

Aš ledo sušaldyto ant tako dedu ....

ale kas per priekabumas??? Tik dėl baklažanų fotiką atsinešiau, pomidoras tiesiog šiaip sau, praeinant, nupaveiksluotas buvo.

gera mintis bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Padariau kelias foto is siltnamio gyvenimo smile.gif

Mano siltnamis
Polfast
Bajaja

Dalis lauko pomidoru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 20 gegužės 2013 - 07:43