Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 10, 21:49)
persodinti  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Tai reiškia, kuo skubiau bus ištremti į šiltnamį tuomet.
Ir dar vienas klausimas kamuoja-gal padėsit rast atsakymą? Dėl susisukusių lapų (vazoninio-balkoninio pomidoro).
Štai:
Kairėj pusėj-keistai riečiasi lapai į vidų, dešinėje-normalūs, tiesūs lapai (bent jau man taip atrodo). Veislės skirtinos. Susisukę tai Aztek
user posted image

Iš arčiau
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 05 10, 22:16)

Iš arčiau

kai kurios rusys pomidoru taip elgiasi. Bet as manyciau kad del karscio. Pa mane nemazai siltnamyje susodintu taip elgiasi g.gif

na atnesu savo problema: sioje nelabai matosi tos melsvos gysleles
user posted image

o stai cia labiau gal matosi
user posted image

Kita pomidoru lapu puse ir pats kotas normalios zalios spalvos. Taip elgiasi tik virsuneles.

o cia du kairiniai yra "Jablaki na snegu". Pats desiniausias Golden Cherry. Ir vienu ir kitu daigu turiu po 4. Ir visi jablakiai tokie nekokie-nupiepe nusiure. Kai tuo tarpu cheriai - ne
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2013 05 10, 21:16)
Ačiū  4u.gif
Tai reiškia, kuo skubiau bus ištremti į šiltnamį tuomet.
Ir dar vienas klausimas kamuoja-gal padėsit rast atsakymą? Dėl susisukusių lapų (vazoninio-balkoninio pomidoro).
Štai:
Kairėj pusėj-keistai riečiasi lapai į vidų, dešinėje-normalūs, tiesūs lapai (bent jau man taip atrodo). Veislės skirtinos. Susisukę tai Aztek
user posted image

Iš arčiau
user posted image

Aztekas mano lygiai tokiais pat gaubtais lapais, bet toks buvo ir namie ant palanges.Net su lupa apziurejau -ar amaru nera. Kadangi neradau, galvoju, gal tokia veisle g.gif Dabar pamacius, kad ir pas jus taip, dar ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina @ 2013 05 10, 23:24)
Aztekas mano lygiai tokiais pat gaubtais lapais, bet toks buvo ir namie ant palanges.Net su lupa apziurejau -ar amaru nera. Kadangi neradau, galvoju, gal tokia veisle g.gif Dabar pamacius, kad ir pas jus taip, dar ramiau  smile.gif

Tikrai galiu pasakyti, kad del VILMA veisles ir kitu zemaugiu, nesijaudinkit, sukasi tegul, rieciasi, tokia veisle. Pas mane jau begale vaisiu prikrauta, iki zydejimo lapai sukasi, poto pradeda tiestis. Visada patarimas del zemaugiu iki 40 cm auganciu pomidoru.
Pirmus keturis nuo apacios lapus lauk su visom pazastim ir penkto ir sesto lapo tik pazastis lauk

Papildyta:
Cia mano vilmos veisle. Genetos pagal sita mano patarima. 4 pirmi lapai ir 6 pirmos pazastys.
Ziedu siuo metu ant kiekvieno po 50 ir daugiau. Krauna jau vaisius.
user posted image
Papildyta:
Dar dalinuosi fotke, kaip mano pypliai atrode
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

mano ir jau visi šiltnamyje. Stovi kaip kareiviai, persodinau tipo pačią blogiausią dieną pagal, na matysiu kaip bus biggrin.gif .
Atsakyti
nu ka pagaliau ir mes sulaukem lietaus smile.gif...o as kaip tycia sianakt vazoninius lauke palikau biggrin.gif nu bet jie visi laukiniai, tegul pratinasi, galvoju net is vazonu i zeme gal kur ikisti... tik nerandu kur...
tiesa del genejimo....kazkaip isismaginau, nes geniu belekada, tik pamatau paaugusia pazastele... vakar nuejau apsiziureti, gi vysniukus ir nuskabiau doh.gif biggrin.gif taigi bus visi 2 stebais, net vysniniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 gegužės 2013 - 07:57
va su tais įsismaginimais tai baisu, aš jau ruošiu šiltnamio planą užlaminuoti ir prie durų pasikabint su instrukcija- kartuos skabyti, katruos ne ir pan.kurie neskabomi bus- randonai užrašysiu, o tai gabi be galo paskutinė metu aš, kai nuskinu tai palei žemę doh.gif doh.gif doh.gif Na bet vakare kai pradėjo lyt, dar dabar krapena bluslietis, atsigaus viskas, žooolėėėė sužels baisiai, nėra kada pas pomidorus vaikščiot, tai bijau kad apžels baisiai mano baobabai. Gal po darbo šiandien bandysiu padepiliuot vieną kitą. O dar klausimas- ar lapus, kurie liečiasi su žeme- šalinat jau dabar ar tik dideliems?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 05 10, 22:41)
Ir visi jablakiai tokie nekokie-nupiepe nusiure.

sakyčiau, kad tiesiog medžiagų sutrikimas. Ar persodinant tuos jablokus daug šaknų buvo, gražios? Kažkaip ir masės trūksta, ir kotai labai jau liauni.

Berods Asese sėjo tokius pačius, įdomu kaip josios elgiasi.
Atsakyti
QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 11, 07:58)
Tikrai galiu pasakyti, kad del VILMA veisles ir kitu zemaugiu, nesijaudinkit, sukasi tegul, rieciasi, tokia veisle. Pas mane jau begale vaisiu prikrauta, iki zydejimo lapai sukasi, poto pradeda tiestis. Visada patarimas del zemaugiu iki 40 cm auganciu pomidoru.
Pirmus keturis nuo apacios lapus lauk su visom pazastim ir penkto ir sesto lapo tik pazastis lauk

Papildyta:
Cia mano vilmos veisle. Genetos pagal sita mano patarima. 4 pirmi lapai ir 6 pirmos pazastys.
Ziedu siuo metu ant kiekvieno po 50 ir daugiau. Krauna jau vaisius.
user posted image
Papildyta:
Dar dalinuosi fotke, kaip mano pypliai atrode
user posted image

Nu labai jau grazus daigiukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 05 11, 10:23)
Nu labai jau grazus daigiukai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Turiu KLAUSIMA blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o Bajaja ir Golden Cherry genimi g.gif ar galioja ta pati taisykle 4 pazastys ir 6 lapai kaip ir Vilmai skabyti?pasimeciau
Jetau o kaip man sirdi skauda kad palikom siltnamio duris uzdarytas verysad.gif ,liko tik galinis langas atviras,iskepe jauciu viskas man,kita kareta kai vaziuosiu manau drasiai paliksiu,bnt ne iki galo,o tarpas kad butu,nes kai suprantu geriau pomidorams vesiau nei per karsta?
Atsakyti
QUOTE(mergina @ 2013 05 10, 23:24)
Aztekas mano lygiai tokiais pat gaubtais lapais,

4u.gif Ačiū, ir man jau ramiau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(pauliuzas @ 2013 05 11, 07:58)
1 .Tikrai galiu pasakyti, kad del VILMA veisles ir kitu zemaugiu, nesijaudinkit, sukasi tegul, rieciasi, tokia veisle.
2.  4 pirmi lapai ir 6 pirmos pazastys.

1. Ačiū, dar vienas nuraminimas 4u.gif
2. Reiks ir man paskabyti pagal šutą nurodymą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Priliejau ir as savo pomidorus, pirmakart nuo susodinimo , t.y. po triju savaiciu :-)
Gal ir pas mane ugtels smarkiai, kaip pas Tany biggrin.gif
Dar reikia paruosti apildomas plankutes stoge del parisinejimo, jauciu ir as galiu palauzyti krumus per tuos darbus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 11 gegužės 2013 - 13:14