Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(ativel @ 2013 06 25, 15:38)
Kris, tavo svoris krenta, o kaip tavo pienukui jokios reiksmes neturi  ? Kaip as vasara valgiau tik arbuza, tai laabaai neskalsus buvo pienukas. Vis prasydavo ir prasydavo.

tai kad svoris tas mano išdykauja biggrin.gif vieną dieną mažiau kitą daugiau doh.gif geriu abai daug skysčių (kad pienuko netrūktų, nes kažkokia krizė vėl prasidėjo doh.gif ) ir valgyt pastoviai noriu doh.gif

QUOTE(gerda26 @ 2013 06 25, 16:40)
bigsmile.gif pilna optimizmo pradedu nauja savaite ta proga uzsivedziau maisto zurnala rasau ka suvalgau per diena matysiu kokie bus rezultatai g.gif

ir kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Kai rasau ka per diena suvalgau kaloriju suvartoju maziau, nes nenoriu kad mano uzkandziu sarasas butu per visa puslapi, matau kokias klaidas darau ir kas kaloringiausia buvo mano meniu kita karta jau nekartoju to paties stengiuos pasirinkt liesesni maista
Atsakyti
Sveikos merginos!!!! wub.gif

Linkėjimai nuo Lietuvos pajūrio 4u.gif tikiuosi, kad pateisinama priežastis kodėl neprisidaviau blush2.gif

tiesą sakant bijau lipti ant svarstyklių, nes atostogos buvo kupinos ne tik įspūdžių.. blush2.gif

ir man jūsų patarimo reikia.. vieną dieną šnekėjau su vyru apie leliukus (mes dar neturim vaikų), nes jo du draugai pasigimdė vaikiukus (iš visos kompanijos mes likom vieninteliai be vaikų). klausiau ar jis nori vaikų, atsakymas buvo ne tiesioginis, bet supratau, kad jam atrodo,kad mes per mažai turim pinigų... bandžiau jam paaiškint,kad norint vaiką turėti nereikia milijono ir jei būtų vaikelis tai aš pinigėlius skirstyčiau kitaip, nes dabar (neskaitant būtinų išlaidų) viskas išeina linksmybėms, drabužiam, batams ir t.t. klausiau ar jo nejaudina tai, kad visi džiaugiasi gyvenimo pasikeitimais, o jis neturi to, tai man pasakė,kad apie tai negalvoja ir jam tai nerūpi.. unsure.gif sakiau, kad noriu būti jauna mama, o jam jau laikas turėti vaikų,nes nebe jaunuolis yra, bet niekas neveikia.. gal jūs turit kokių protingų minčių kurios padėtu maniškį įkalbėti arba mane atkalbėti nuo to??? unsure.gif

tiesa visas su minusais ir pliusais (jei tokių buvo).. šaunuolės thumbup.gif

Atsakyti
AlisaBU, manau reikalas ne piniguose. Vyrus gąsdina pokyčiai, o jei kalba eina apie esminius pokyčius- vaikus, tai išvis. Manau pasitelkus moterišką išmintį, tu jį lengvai palenksi į savo pusę šiuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
Svorio fronte nieko gero blush2.gif
O dabar apie vyrus - jie bijo paprasciausiai pokyciu. Toks pasakymas, kad nera pinigu ir laiko vaikams, tik nei sioks nei toks pasiaiskinimas. As nesakau, kad ju nereikia, bet ne ant tiek schmoll.gif Vyrai zino, kad jie liks atrame plane ir juos tai gasdina. Zmonos tik rupinasi vaikais, bijo vaiku reksmu nakti. Bet vaiku dziaugsmai atperka viska. Tik kaip Jeta sako, pasitelk moteriska zavesi.... Bet dar galit ir palaukti metus du, nes tu esi dar jauna smile.gif
Atsakyti
Na, mano vyras irgi nenorejo ilgai, bet atejo laikas, ir uzsimane. Perdaug nesistengiau ikalbineti, nes nenorejau versti nieko daryti ne savo noru. Kaip visos ir sako, labiausiai bijo pokyciu, pridesiu dar ir atsakomybes bijo. Nuolat rupinosi ar sugebes aprupinti, kad jam nieko netruktu. O dabar, jau ir apie antra pasneka vis dazniau, tik va kita beda, pas mane tas noras jau perdege. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kadangi mano svarstyklės ryte man pareiškė, kad aš per savaitgalį numečiau 11kg blink.gif lotuliukas.gif (o lipau kelis kartus ant jų) tai gal neprisiduosiu šiandien ir bandysiu pakeist jom bateriją iki pirmadienio unsure.gif

QUOTE(AlisaBu @ 2013 06 28, 21:40)
ir man jūsų patarimo reikia.. vieną dieną šnekėjau su vyru apie leliukus (mes dar neturim vaikų), nes jo du draugai pasigimdė vaikiukus (iš visos kompanijos mes likom vieninteliai be vaikų). klausiau ar jis nori vaikų, atsakymas buvo ne tiesioginis, bet supratau, kad jam atrodo,kad mes per mažai turim pinigų...

leliukui tikrai nereikia tiek daug pinigų kaip kai kurie galvoja (nors aišku perkant viską naują ir garsių firmų/prekių ženklų tai tikrai gali būti brangu biggrin.gif ) bet nemanau kad čia tikroji priežastis, ir nemanau kad galima kažkaip įkalbėti tam, jis turi pats užsimanyti 4u.gif
maniškis jau antro nori, nors šitam dar tik 3mėn lotuliukas.gif gerai, kad po cezario reikia bent metus palaukti unsure.gif nes man pametinukų būtų per daug karsta.gif
Atsakyti
Siandien nepasisveriau doh.gif Pamirsau blush2.gif Bet ziuriu, kad niekas ir neprisiduoda. Kol kas biggrin.gif
MinaMa, as irgi po pirmo vaikelio buvau perdegus, kad nenoriu, Palauk dar metelius ir pamatysi, kaip uzsimanysi. Tik ir matysi grazius leliukus ir nescias moterys, tada ir bus laikas smile.gif
Kris, man patiktu tavo svarstykles lotuliukas.gif
Atsakyti
73.300 g.gif
Noretus daugiau
Atsakyti
72,8 smile.gif
Atsakyti
78,2 kg blush2.gif
Atsakyti
Labutis visom

Praleisiu ir šios savaitės prisidavimą, vyras darbe susižalojo smarkiai, tai ligoninėj buvau..
Atsakyti