Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikai lieknėjančių valstybė

Sveikos 4u.gif
QUOTE(MinaMa @ 2013 08 20, 09:48)
Kriss_ sakei garu puoda pirkot.. Ka tu jame gamini? As jame gaminu beveik kas dien, tai idomu, gal ka idomiau darai? Kad nebutu vis kas dien vienodai smile.gif
Siandien garuose darysiu kotletus. Darau taip: 250g kiaulienos +250g jautienos, ispaudziu cesnako, imusu 2 kiausinius, idedu pora mirkytu duonos riekiu, gera ziupsni baziliko, truputi pipiru, druskos. Visai nekepu, iskart formuoju ir i garu puoda. Gaunas labai skanus kukuliai smile.gif

kol kas tik lašišą ir daržoves gaminau smile.gif dar tik 3k naudojau biggrin.gif nes savaitgalis kaime tai nebuvo kada
prisirinkau visokių receptų, bandysiu kažką gaminti g.gif
o ką tu be kotletų darai?

mano vaikui šiandien 5mėn wub.gif ta proga vakar išmoko vartytis nuo nugaros ant pilvo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba,
O aš garų puodo neturiu, kažkada galvojau įsigyt, bet taip ir nepirkau g.gif

Kris, taviškį su mėniasiadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 20 rugpjūčio 2013 - 10:51
user posted image
2013.08.19 dienos registracija

user posted image

Aviniukės (03.21-04.20)
1. 02.Bal --- ativel - 169/82,4 - -> 69 * 78,1 * 78,2 * 78 * 78,1 ,= 0,10 , liko 9,10
2. 06.Bal --- Ewaldina - 168/74 - -> 65 * ? * ? * ? * ?
Liūtukės (07.23-08.22)
3. 13.Rgp --- MinaMa - 170/87,9 - -> 67 * ? * 81,70 * 81,70 * 81,30 -0,40 , liko 14,30
4. 15.Rgp --- Kris_ - 168/99,8 - -> 80 * 99,5 * 99,5 * 99,5 * 99,9 ,= 0,40 , liko 19,90
Mergelės (08.24-09.23)
5. 13.Rgs --- gerda26 - 165/75 - -> 65 * 70,8 * 70,1 * 69,5 * 66,2 ,= -3,30 , liko 1,20
Skorpioniukės (10.24-11.22)
6. 16.Lap --- Jeta - 160/67,1 - -> 63 * 73,1 * 73,2 * 72,8 * 72,8 ,= 0,00 , liko 9,80
Šauliukės (11.23-12.21)
7. 26.Lap --- vilkra - 160/73 - -> 55 * 65 * 65,5 * 64,5 * 64 -0,50 , liko 9,00
8. 27.Lap --- Arvile' -171/94- -> 79 * ? * ? * ? * ?
user posted image
Savaitės minusas priklauso: gerda26 ( -3,3 ) ploja.gif )[/size][/color] ploja.gif )[/size][/color] ploja.gif
user posted image
Sekantis prisidavimas - 2013.08.27 smile.gif
user posted image
Naujai prisijungusios TURI pateikti šiuos duomenis man per a.ž. :
1. Gimimo mėnesis, diena
2. Ūgis
3. Dabartinis svoris
4. Siekiamas svoris
Nepateikus visų 4ių duomenų - neįtrauksiu į lentelę cool.gif

Ir dar kelios taisyklės naujai prisijungusioms 4u.gif

* Svarbiausa, ką turite žinoti - mes čia lieknėjam SVEIKAI, tad jokių kruopinių, vaisinių, lapinių, nevalgadieninių dietų netoleruojam schmoll.gif
* Prieš rašydamos pasiskaičiuokite savo kmi .
* Jei jis <20, galit nesivargint, mes prie anoreksijos, bulimijos kartos augimo neprisidedam schmoll.gif
* Pageidautina, kad pasirodytimėt temoj, turėtumėt noro su mumim bendrauti.. Ne vien lentelėje tupėti smile.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas

Vilkra, dėkui už lentutę 4u.gif
MinaMa, tiek daug minuso ir tiek per vieną savaitę g.gif na ką , sveikinu, tu mūsų pirmūnė šaunuolė 4u.gif

Ewaldina, Arvile aūūūūūūūūūūūūūūūūūūū
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2013 08 21, 08:02)
labas rytas

Vilkra, dėkui už lentutę  4u.gif
MinaMa, tiek daug minuso ir tiek per vieną savaitę  g.gif na ką , sveikinu, tu mūsų pirmūnė šaunuolė  4u.gif

Savaitė tai ne viena. Aš nuo praeitos lentelės suvedinėjau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2013 08 20, 08:59)
Sveikos  4u.gif

kol kas tik lašišą ir daržoves gaminau smile.gif dar tik 3k naudojau  biggrin.gif nes savaitgalis kaime tai nebuvo kada
prisirinkau visokių receptų, bandysiu kažką gaminti  g.gif
o ką tu be kotletų darai?

mano vaikui šiandien 5mėn  wub.gif ta proga vakar išmoko vartytis nuo nugaros ant pilvo  wub.gif  thumbup.gif

Su menesiukais!!! Ech... smagus laikas tau, ir su vaikucio naujienom!!

As gaminu daug ka, ir krutinele garuose, ir siaip visos dalis be odeliu, ir jautiena, ir kartais kiaulinea. Zuvi dazniausiai orkaiteje. Zodziu, pas mane kas dien i trasa eina!

QUOTE(Jeta @ 2013 08 21, 06:02)
labas rytas

Vilkra, dėkui už lentutę  4u.gif
MinaMa, tiek daug minuso ir tiek per vieną savaitę  g.gif na ką , sveikinu, tu mūsų pirmūnė šaunuolė  4u.gif

Kad ne as tiek numeciau, o gerda26 as per 3sporto men viso labo 1.8kg, na siandien pasisveriau, tai jau gaunas virs 2kg. Nes nezinau, kas per ciudai, bet siandien 80.5kg. Nors vakar isejau su mergom pasibuti, valgiau ir lazanija, ir bulvyciu, ir vistos sparneli riebaluota, ir lates geriau, ir pusrycius normalius turejau, ir sportuot nejau. g.gif

Vilkra - aciu uz lentuke!

Gerda26 - su minusu paciausiu! Per kiek cia laiko toks suolis?
Atsakyti
-3.9 kg per 18 dienu viskas del labai grieztos dietos
Atsakyti
oi tikrai, su Gerda26 sumaišiau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Visoms su minusais 4u.gif šaunuolės thumbup.gif

aš vėl grįžau prie oxycise kvėpavimo. Išsimatavau apimtis tai labai įdomu ar per 10d kas pasikeis smile.gif MB sakė, kad pilvas pamažėjo g.gif

Vakar buvom TA su klecku, ūgį arba aną kartą blogai pamatavo arba nepaaugo vis dar 74,5cm ir svoris 8,6kg. Įmesiu į albumą vieną vakar darytą foto, labai jau faina man ji wub.gif
Ir jei nepraeis iki rugsėjo 2d tai teks važiuoti zonduoti vieną ašarų kanaliuką unsure.gif tikiuosi, kad praeis, nes labai labai nemėgstu ligoninių unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Saunuoles su minusais 4u.gif
Gerda 26 su didziausiu minusu 4u.gif Kaip tau oda? Nebijai tokiu dietu? O ka darysi, kai pasieksi savo tiksla? Gali greit sokti svoris. Pazistu daug zmoniu, kurie per trumpa laika numete daug kg., o per trumpa laika vel ataugo. Ir daugiau. Nepyk, zinoma. as taves negasdinu ax.gif
Kris maziukui, kad greiciau viskas praeitu savaime. O jei reiks gydytoju, kad greiciau ir neskausmingai 4u.gif
O man su svoriu tas pats. Net nusibodo doh.gif . Galima sakyti, kad zinau ir priezasti - nuotaikos 0, todel ir svoris stovi, ir saldytuvas draugas doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Man tai pavydu skaityti, kai taip greitai krenta, bet pati tokiam drastiskam dalykui nesiryztu. (bet jokiu budu nekritikuoju). Esme tame, kad as mastau taip: Svori auginau ne vienus metus, vadinas per diena ar menesi visko ir negaliu numesti. O gal save taip teisinu, nes pati judu letai. Per pusantru metu nuo 97, dabar jau iki 80kg. -17kg.

Pastebejau toki dalyka, saziningai laikausi sveikos mitybos, ant grau virta vistiena, kalakutiena, zuvis, visa mesa+ krupos, (ryziai, grikiai ir.t.t.) be druskos, ir zodziu darzobes, vaisiai. Bet svoris krenta tomis dienomos kai nesportuoju. Kai sportoju stovi kaip ikaltas. Kazkokios keistenybes biggrin.gif

Kriss_ linkiu, kad viskas susitvarkytu savaime! O jei ne, tai tada lenvos proceduros!
Atsakyti
pagal mano trenerio plana pasiekus savo tiksla jis pades gryzti prie normalios mitybos po truputi aisku jis iskarto pasake kad per gryzima priaugsiu 2-3 kg tai normalu
o del odos tai ji nelabai suglebo kai baigsis dieta tada s svoriais daugiau pasitreniruosiu kad kunas butu standesnis
Atsakyti