SVEIKOS MAMYTĖS. PASIDALINSIU IR AŠ SAVO PATIRTIMI
Pirmą dukrytę gimdžiau Marijampolėje. Šiaip viskas buvo gerai. Tik labai bijojau, kad nereikėtų gimdyti prie gydytojos Bieliauskienės, nes buvau visko prisiklausiusi. Ir kaip tik, kai mane paguldė į ligoninę, budėjo Bieliauskienė

. Bet laimei, ryte keitėsi pamaina ir atėjo gydytoja Narušienė. Gydytoją Narušienę galiu paminėti tik geru žodžiu. Tikrai stengėsi, padėjo gimdyti kaip tik galėjo. Tai va, pinigų niekam nedaviau, bet buvau tikrai gerai prižiūrima. Taigi, ne visi daktarai yra "pagadinti", yra sąžiningai atliekančių savo darbą

.
Antrą dukrytę gydytoja patarė važiuoti gimdyti į "Mažylį", nes kaip tik tuo metu mūsų ligoninė ruošėsi remontui. Į "Mažylį" nuvažiavom 5 dienom anksčiau, nes dukrytei aplink kakliuką buvo apsisukusi virkštelė. Ten gulėjau iki gimdymo. Ten gygytojai prižiūrėjusiai gimdymą daviau 100 Lt, o akušerei 50 Lt, ir abi buvo patenkintos

. Gydytoja net liko ir po darbo. Todėl manau, kad tos, kurios neturi kur dėti pinigų, gali švaistytis ir tūkstančiais, aišku niekada nebus per daug.
Trečią (tik dar nežinau ką

) galvoju gimdyti Marijampolėje. Prisiklausiau iš draugių, kad čia visai neblogai prižiūri, o ir pačiai teko pagulėti ligoninėje ir stengiausi visko išsiklausinėti gydytojos. Apžiūrėjau gimdyklas. Jos pas mus ligoninėje yra 3, atrodo labai jaukios. Gimdykloje Nr.2 yra ir vonia, labai gerai, vanduo šiek sumažina skausmą sąrėmių metu (teko išbandyti "Mažylyje"). Tiesa, trečią galvojau gimdyti su nejautra, pasirodo, pas mus ligoninėje dėl to yra sunkumų

. Ligoninėje dirba tik 2 anesteziologai, o nejautrą padaro gydytojas anesteziologas. Jie turi spėti dalyvauti visose operacijose. Taigi, jei jūsų gimdymo metu anesteziologas bus kitoje operacijoje, tai jūs jį nelabai ir prisišauksit.
Taigi, mamytės, palinkėkim viena kitai sėkmės ir kantrybės belaukiant savo mažų stebukliukų.

Pradžia lapkričio 15 diena