Prisiskaičiau čia visokių istorijų apie gimdymą Marijampolėj

Smagu, kad daugeliui čia buvo gerai...Aš laukiuosi pirmojo, tai patirtim
tikrai negaliu pasidalint...

akušerinį nekokių naujienų išgirst.....Bet aš čia jų gal nepasakosiu, nes čia iš vienų lūpų perpasakota kitoms, tai galiu nukrypt nuo tikrovės..
Beje, kai gulėjau ginekologiniam, tai nepykit, bet man ten visai nepatiko...nors ant manęs niekas nešaukė...bet dėmesiu tikrai negaliu pasigirt iš daktarų ar seselių...
Taip pat pastebėjau, kad tos kurios ką nors duoda, t.y. kyšiuką ar lauknešėlį...tai personalas jaučiu pareigą atėję pašnekint, o kitos dėmesio tikrai nesulaukia, o tuo labiau kažkokio rūpesčio.... Man juokinga, kai šokoladus pacientės dalina valytojoms, nu tos atėję jas užtai pašnekina, nu gal dar po lova ilgiau pabrūžina šepečiu... Suprantu, kad tikriausiai ir Kaune,ir Vilniuj galima su tuo abejingumu susidurt ir be kyšiuko nieks perdaug į tave nereguos, nu nebent mirtim vaduotaisi....

tai toks pavyzdys mane labai skatina, važiuot į didmiestį, žinau, kad nuo likimo nepabėgsi ir kaip jau bus skirta taip bus...bet bent jau gydytojų profesionalumu gali labiau pasikliaut nei Marijampolėj...