Įkraunama...
Įkraunama...

Londono įdomybės

QUOTE(hi (: @ 2019 02 )
O aš va suku galvą, kodėl vieną dieną naudojantis bekontakte metro mums tik po 1 svarą nuskaičiavo. Viską praleido, viskas veikė, bet suma vis tiek kažkokia nerealiai keista. Tiek keista, kad vėliau vėl pasiėmėm Oysterį.

Beje, dėl šito. Nors nerodė jokių rezervacijų, vėliau viską normaliom sumom vis tik nuskaičiavo. Po 4 dienų.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 02 25, 01:39)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="eglaite2" data-cid="72362155" data-time="<a href=">eglaite2, 22 Vas 2019 - 10:42, parašė: 1) Mokslo muziejus; 2) Gamtos istorijos muziejus; 3) Sky Garden; 4) Vaikai yra Hario Poterio fanai, bet bilietų į studiją normaliom kainom nebėra, tai norėtųsi kažką bent pamatyt mieste, gal stoty 9¾ peroną ar pan. (būtų naudinga bet kas, ką patartumėt); 5) Norim pasivaikščiot po kažkurį parką ir pamaitinti voveres; 6) Galbūt keltis Emirates Air Line keltuvu. 7) Norėtųsi taip pat pamatyti Camden Town ir 8) Brich Lane rajonus. 9) Pasivažinėti Hop-on, Hop-off autobusu pamatant svarbesnius objektus ir pasaugant vaikų kojas ir savo kantrybę vartotojo įkelta nuotrauka. Mano klausimai: 1) Eiliškumo ir laiko kam kiek reiktų skirti laiko visiškai neįsivaizuoju vartotojo įkelta nuotrauka. Gal kam čia viskas aišku ir galėtumėt padėti pasiplanuoti? vartotojo įkelta nuotrauka 2) Kuris rajonas būtų patogiausias gyvent įvertinus mūsų norus ką pamatyti ir gal kas galit ką konkrečiai rekomenduoti (nes kol kas sunkiai dar orientuojuosi)? 3) Ar verta važiuot su tuo Hop-on, Hop-off autobusu ir ar įsigijus bilietus galima važinėti visais jų siūlomais maršrutais? Suprantu, kad + dar keltu plaukti būtų galimybė. 4) Kurį parką pasirinkti, kad netektų visą dieną jam sugaišti, bet būtų gražu ir voverės tikrai liktų pamaitintos vartotojo įkelta nuotrauka? 5) Ką vaikams galime parodyti, kas būtų susiję su Hariu Poteriu ir jo filmu? Gal yra kas nemokamai? Kur būtų galima įsigyti kažkokių suvenyrų? 6) Ar įmanoma ramiai ir nestresuojant per tris dienas įgyvendinti šį planą? Gal, taupant laiką, atmesti kurį nors rajoną? </blockquote> Vienos dienos marsrutas jums butu Mokslo,Gamtos ir Viktorijos ir Alberto muziejai.Sitie trys esa sale vienas kito.Voverynas yra nuo situ muzieju ta pacia gatve pasidavus i siaure Exhibition road tuoj islysite prie Alberto memorialo ir Royal Albert koncertu sales.Uz memorialo yra gelynai su iejimu per vartelius.Imetu jums pakeverzota zemelapi.Ten voveriu neatsiginsite. Camden Town vertas demesio,bet ziurint kur gyvensit.O tas kitas turgus tai kazkos sabakstynas man.Jau geriau nuvaziuokit i Portabelo turgu. As neesu Emiratu keltuvu fane,ipatingai is aukscio ziureti i apacioje esancius vos ne fabriku savartynus-ar verta ten taip toli vaziuoti.Jus geriau praplaukit Temze su laivu ir paziurekit visas izimybes isrikiuotas palei Temze.Kaip Taueris,Dokai,Mileniumo tiltas,parlamentas ir tt. Del Hario Poterio negaliu patarti,nes jo fane jau uzauginau is to amziaus. Del gyvenamos vietos irgi keblus klausimas.Viskas atsiraimia i pinigus.Mes kaip keliaujam visda stengiames gyventi prie pagrindines stoties.Patogu atvaziuoti,isvaziuoti,is ten geri susisiekimai. Nepatarciau rinktis gyvenama vieta ant zalios linijos nes savaitgaliais ja daznai uzdaro. O tas Hop-on-of autobusas tai superinis dalykas.

Aciū labai už išsamią info ir konkrečius patarimus 4u.gif. Sudominot su žemėlapiu, gal galit jį įmesti, ačiū ax.gif .
Atsakyti

Sveikos merginos, renkuosi kur pamineti santuokos metines. Mano svajone Operos Fantomas Londone. Kadangi kelione nusimato geguzes gale, po brexito reikalu, gal kuri zino, ar tikrai saugu pirkti dabar bilietus? ar nebus po brexito kokiu neramumu, streiku ir pan tuo metu....

Aciū labai už išsamią info ir konkrečius patarimus 4u.gif. Sudominot su žemėlapiu, gal galit jį įmesti, ačiū ax.gif.
Taigi imeciau savo posto apacioj.Nuo tu muzieju eikit ta mano pakeverzota balta linija ir papulsit pas voveres.

Del neramumu,tai jie gali buti bet kur ir bet kada,viduri baltos dienos ir netiketai nelauktai.

Va kaip sprogdino stotis,as is vienos buvau pries 5 minutes tik isejus.O galejau islekti i ora su visu traukiniu.Taip kad kaip sako-kam lemta paskesti-tas ugni nesudegs.Ziurint kokiam rajone gyvensit.Jie pagal kontingenta cia pas mus.Va as gyvenu zydu rajone,pas mus visada ramu.Kitur visaip buna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 27 vasario 2019 - 15:05
Hm, nors man neaktualu, bet žemėlapio ir aš nematau. Nei telefonu, nei per kompą.
mastau.gif
Atsakyti
Skirtingose versijose nesimato.
Atsakyti

O dabar matot?As naujoj versijoj.

Atsakyti

Naujoj versijoj matau abiejose žinutės. Nenaudoju aš jos, bet iš smalsumo pasijungiau. 

Atsakyti

Sveiki, taip ir neradau tvirto atsakymo: Londono autobusuose ir upės transporte taip pat tinka bekontaktė banko kortelė ir tam nebūtina Oyster?

Kitas klausimas dėl Stansted express traukinio: pasirenku maršrutą Liverpool station - Stansted airport bei datą ir man neliepia pasirinkti kelionės laiko. Ar tai reiškia, kad galiu važiuoti bet kuriuo laiku?
Ir kur pažymimi internetu pirkti traukinio bilietai (prieš lipant ar kažkur traukinyje)?

Ačiū. :-)

Atsakyti

Sveiki, taip ir neradau tvirto atsakymo: Londono autobusuose ir upės transporte taip pat tinka bekontaktė banko kortelė ir tam nebūtina Oyster? Kitas klausimas dėl Stansted express traukinio: pasirenku maršrutą Liverpool station - Stansted airport bei datą ir man neliepia pasirinkti kelionės laiko. Ar tai reiškia, kad galiu važiuoti bet kuriuo laiku? Ir kur pažymimi internetu pirkti traukinio bilietai (prieš lipant ar kažkur traukinyje)? Ačiū. :-)
Upes transporte banko korta tinka tik bus brangiau.Reikia butent Oysterio.Autobuse tinka.Nuskaiciuoja ta pacia suma kaip ir imetus i Osteri pinigelius.Va ana antradieni su dukra pasedejom restorane prie Towerio ir nusprendem kad norim praplaukti upe iki Battersea .Priejom prie automato ir del to ,kad neturejom Oysterio mums bilietas buvo ten apie £9.Su Oysteriu butu £6.Sumokejau automatui ir man dave bilietus.Nuejom jau link laivo ir paklausem i kuri mums sesti.Ir......Suzinojom,kad musu laivas bus tik uz 5 valandu,kad galime plaukti tik iki Wensminster .Pasiutau ir sakiau kad neplauksiu is viso.Tada man pasake,kad turim rasyti laiska laivininkystes kompanijai.Aiskinti situacija ir deti bilietus kad grazintu pinigus. :D  :blink: Nes mes tipo pirkom is automato ir jie nieko negrazina tokiu atveju.Zodziu neatsimenu gyvenima kada taip zviegiau is pasiutimo ant ju. Va imetu jums daugiau info apie tai.

Ten turi buti parasyta ar bilietas Flexi ar tik tam tikru laiku.Flexi bilietai siek tiek brangesni.Su tuo lapu einat prie isejimo bus informacija ir jus nukreips kur pasiimti normalu bilieta.Nes su atspazdintu lapu nepraeisit per traukinio vartus.Bilieta pirkit pagal traukinio grafika.

 

https://www.thamescl...me-table/prices

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 03 kovo 2019 - 11:18
Skrisdami Į Londoną, susisiekimui galvojom naudoti bekontaktę kortelę (debetinę Luminor), tačiau leido metro pravažiuoti vieną kartą, po to kortelės nepriėmė. Po to bandėm su kreditine bekontakte, tai tas pats, vieną kartą pravažiavom ir viskas. Teko pirkti Oysterį. Tokia mūsų patirtis...
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2019 03 01, 15:23)
<p>O dabar matot?As naujoj versijoj.</p>

As, deja, nematqu nei kompe, nei telefone ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Santuri2 @ 2019 03 07, 10:34)
Skrisdami Į Londoną, susisiekimui galvojom naudoti bekontaktę kortelę (debetinę Luminor), tačiau leido metro pravažiuoti vieną kartą, po to kortelės nepriėmė. Po to bandėm su kreditine bekontakte, tai tas pats, vieną kartą pravažiavom ir viskas. Teko pirkti Oysterį. Tokia mūsų patirtis...

Mes Mastercard bekontaktes (Swed) prieš 3 sav. naudojom. 4 žmonės, 4 korteles. Ne ištisai (turėjom ir oysterius), nes pradžioj sutrikdė tai, kad ne iškart pinigus nusiskaičiavo (nuo sąskaitos nusiskaičiavo po kokių 4 dienų), bet šiaip nei pradžioj, nei vėliau jokių trikdžių ja pasinaudoti nebuvo. Visur viskas veikė, visur praleido (jau pirmą kelionės dieną apturėjom 4 važiavimus, ją naudojomės tik bekontaktėm).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 07 kovo 2019 - 23:36