Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

QUOTE(nendre @ 2006 12 06, 11:54)
As tai dabar persimetu prie lietuvisku gaminiu smile.gif nusipirkau norfoj tualetams "sanitarines rugsties" (kaina beveik 3 Lt)- kvapas nekoks, bet ir nedvokia taip jau baisiai, bet uztat kaip nueme tas rudas apnasas nuo tuliko, dabar baltut baltutelis thumbup.gif o kiti man nenuvalydavo

Pritariu biggrin.gif ir aš juo valau,labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 04 18, 18:53)
Na čia jau ne amway ar fairy problema, o kad plovėjėlė pirštinių neapsimovė...

ar tu rimtai? Tamsta su pirštinėm indus plaunate??? na bandžiau su pirštinėm kai jau gydymo procesą pradėjau, tai- lotuliukas.gif nejauti nei kokios temperatūros vanduo, nei paviršiaus indo, gal kur koks prilipes daiktas tūno, žinai pirštų galiukai kokie jautrūs...tai jei reiktu su pirštinėm kariaut, tai iškart indaplovę isitaisyčiau. 4u.gif
Atsakyti
Viskas yra įpratimo reikalas (kaip ir valymo priemonės bigsmile.gif ) - įpranti ir patogu. Beje iš patirties galiu paporinti, kad perku dėžę (100vnt.) medicininių/laboratorinių (storesnių) pirštinių, tai su jomis viską jauti, o rankas apsaugo, prakiurusią po vieną išmetinėt gali ir vėl naują traukti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 04 20, 13:36)
Viskas yra įpratimo reikalas (kaip ir valymo priemonės  bigsmile.gif ) - įpranti ir patogu. Beje iš patirties galiu paporinti, kad perku dėžę (100vnt.) medicininių/laboratorinių (storesnių) pirštinių, tai su jomis viską jauti, o rankas apsaugo, prakiurusią po vieną išmetinėt gali ir vėl naują traukti. thumbup.gif

geras thumbup.gif žinau tokias, o kur tu jas perki?
Atsakyti
QUOTE(Vilka @ 2007 04 21, 14:26)
geras  thumbup.gif  žinau tokias, o kur tu jas perki?

Aš irgi tokias naudoju, tik ne indų plovimui, o vonios ar pan. šveitimui. Kaip vienkartines. Aš perku Eurovaistinėje. Savaitgaliais su Maximos korteles dar 15 proc. nuolaidą padarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2007 04 21, 14:33)
Aš irgi tokias naudoju, tik ne indų plovimui, o vonios ar pan. šveitimui. Kaip vienkartines. Aš perku Eurovaistinėje. Savaitgaliais su Maximos korteles dar 15 proc. nuolaidą padarys mirksiukas.gif

O tos po 100vnt ne labai plonos? Nors zinoma, negailetu ismesti po 1 karto, nes kitos parduotuvines, tai per savaite 2 poru kaip ir nera - nieko nelaiko, kad ir storesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 04 22, 11:26)
O tos po 100vnt ne labai plonos? Nors zinoma, negailetu ismesti po 1 karto, nes kitos parduotuvines, tai per savaite 2 poru kaip ir nera - nieko nelaiko, kad ir storesnes ax.gif

Plonokos, bet indų plovimui tai idealu, manau. Na tualeto su jomis nešveičiu, nes visgi jo valymui chemikalai agresyvesni. Bet pvz. vonios valymui man jos thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu ne medicininei apžiūrai skirtas, o laboratorines pirštines, jos storesnės, tai visus namų švarinimo darbus su jomis dirbu. Kažkada net bulves skutau, bet nepatogu:)
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 04 23, 12:41)
Aš turiu ne medicininei apžiūrai skirtas, o laboratorines pirštines, jos storesnės, tai visus namų švarinimo darbus su jomis dirbu. Kažkada net bulves skutau, bet nepatogu:)

Jeigu reikia pirštinių,tai tokiais valikliais valant reikia ir respiratorių sau,vyrui,vaikams... g.gif Apie tai nepagalvojot? doh.gif Ar jūs kai valot nekvėpuojat? lotuliukas.gif Juk chemikalai dar ir kvapą skleidžia 4u.gif
Atsakyti
Labas Mamytes:)
Gal kas zino kaip isvalyti nuo balto rubo kompaktine pudra, noreciau kad nelyktu demes ir drabuzis atrodytu kaip naujas.
Gal kas zino g.gif
Dekoju
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2007 05 03, 16:26)
Ai, tai čia vėl kryptingai sukame į Amway pusę, a nia ?  hihihi.gif  mirksiukas.gif

Tikrai, net skaityt nebeįdomu pasidarė... Kuo toliau, tuo dažniau iššoka visagaliai Amway stebuklai... Na, iš principo jų nepirkau ir nepirksiu, atsibodo...
O aš klozeto gilumoje, vandenyje nusėdusius juodulius valau su ACE balikliu, tuo aršiuoju pigiu chloriniu. Įpilu nemažai, kokią stiklinę, palaikau pusvalandį ir nuleidžiu vandenį. Balta! Nuolat kabinu gelinius gaiviklius Ambipur - ne tik kvepia, bet ir rečiau reikia šveist kalkes.
Mikrofibros šluostės - veidrodžiams ir langams - iš Drogo, vokiečių kokybė. Už pitaką mirksiukas.gif .
CILIT BANG kalkėms- "ružavas" skystalas - gaila išmestų į balą litukų.
Nuo FAIRY, PUR, FROSH indų ploviklių - alergija ant rankų. Kiek geriau su NEUTRAL, bet irgi rankos sausėja. Gydymas: indaplovė biggrin.gif
Atsakyti
Kas keikia Amway priemones, kas giria. smile.gif
Nusprendžiau iš aš pabandyti. biggrin.gif
Šiai naudoju kaip ir visos: Cilit bang, Cif cream, Clin.
Norėčiau paprašyti pagalbos naudojančias Amway priemones.
Nes ne labai supratau iš aprašymo kaip iš tikrųjų reikia naudoti. blush2.gif
Aš turiu LOC ir kilimų šampuną.
Paaiškinkite 4u.gif man tundrai kaip reikia atskiesti, ar reikia nuvalius nuplauti ir t.t.
Nes paskaičiai, kad netinkamai naudojus gali ir nebuti gero efekto, o aš taip noriu išvalyti kilimą bei nuplauti dažytas sienas, nes kiti valyklai nepadėda. Tai paskutinė viltis.
Lauksiu pagalbos, ačiukas. 4u.gif
Atsakyti