Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

QUOTE(Marija5 @ 2007 07 12, 17:52)
Norėčiau paprašyti pagalbos naudojančias Amway priemones.
Nes ne labai supratau iš aprašymo kaip iš tikrųjų reikia naudoti. blush2.gif
Aš turiu LOC ir kilimų šampuną.

Aš pasidarau tokį tirpalą: pusei kibiro kuo šiltesnio vandes 2-3 pompos paspaudimai LOC.Tokiu tirpalu valau sienas,plaunu grindis.Perplauti nereikia 4u.gif Tik įdomu,kas pas tave per aprašymas,iš kurio nesupranti kaip naudoti??? g.gif Klausk,padėsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2007 07 13, 10:49)
Aš pasidarau tokį tirpalą: pusei kibiro kuo šiltesnio vandes 2-3 pompos paspaudimai LOC.Tokiu tirpalu valau sienas,plaunu grindis.Perplauti nereikia 4u.gif Tik įdomu,kas pas tave per aprašymas,iš kurio nesupranti kaip naudoti??? g.gif Klausk,padėsim drinks_cheers.gif

Ačiukas. 4u.gif
Na matai ant vieno buteliuko buvo priklijuotas lapelis su vertimu, o ant kito neradau. ax.gif
Bet ant to lapelio nebuvo parašyta ar reikia nuplauti, ar ne. g.gif
Man patinka, kai yra viskas išaiškinta paprastai, ūkiškai. blush2.gif
Dar užsisakiau dozatorių ir purškiklį. Gal pravers. rolleyes.gif
O kilimams valyti panašiai įpili, a nia?
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 07 13, 12:29)
Man patinka, kai yra viskas išaiškinta paprastai, ūkiškai.  blush2.gif

Aš turiu tokį aprašymą:
L O C – t.y. kokoso palmių aliejus. Dirbant su juo medžiagos suyra biologiškai, nepaliekant jokių toksiškų skilimo produktų.Tai kondencuotas kokoso palmių aliejus.Tai koncentratas, labai ekonomiškas, naudojamas pagal poreikius.
Tinka beveik visose ūkio srityse:medžiui, stiklui, porcelianui, glazūruotoms plytelėms, keramikai,audiniams, dažytiems paviršiams, gumai, parketui, linoleumui, natūraliems kailiams, kilimams, sintetikai.
Nusiplikinus – grynu, nedelsiant užpilti ant tos vietos, nekyla pūslės malšina skausmą, ant vatos – kai skauda ausį, įkandus bitei, širšei, uodui.Įsipjovus, nusimušus,patepti tą vietą.
Labai gerai naikina kvapus, kanalizacijos, šaldytuve, avalynės, kojų prakaito kvapą, jei reikia sutvarkyti vietą – kur privemta, gyvūnėlių narvelius, dėžutes.
Valo neįsisenėjusias tušo, rašalo, kraujo, tepalo, sakų, smalos, riebalų dėmes. Išima kramtomą gumą. Dėl viso pikto patikrinti ar pluoštas neblunka, nes neatspariai dažytą gali nuimti spalvą.
Labai puikiai plauna vaisius, daržoves, puikiai tinka ruošiantis konservavimui plauti stiklainius.
Puikiausiai nešvariausias patalpas išplausite, po remonto-plauna kalkes su minimaliu kiekiu vandens ir nelieka ruožų, vanduo bus nešvarus tačiau rankos minkštutės ir nešerpetotos.
Esant reikalui galima naudoti kaip šampūną, kaip higienos muilą, kaip indų ploviklį, autošampūną, švarumo atžvilgiu jis atliks puikiausiai savo funkciją, tačiau specializuoti produktai dar vykdo ir tausojimą, sakykime plaukų priežiūros spec.produktai plauką puoselės tinkamiau.
Maudantis vonioje į vandenį įspausti 4-5 pompos paspaudimus (p.p.), minkšina vandenį, oda nepleiskanoja, vonios sienelės ne taip apsineša nešvarumais.
Einant į daržą, į garažą rankas primaitinti grynu LOC, jos netaip prisigers nešvarumų, po darbo lengviau atsiplaus.
Apsipylus benzinu valykite grynu LOC, puikiausiai kvapas dings.Taip pat po silkės, žuvies, česnakų, svogūnų – plaukite rankas su LOC.
Į gryną LOC parai pamerkti papuošalus, poto nuplauti po tekančiu vandeniu, visi nešvarumai nusiplaus.
Valant langus į 5ltr.vandens 3 p.p.
Plauti gėlėms į 0,5 ltr. talpos purkštuką 1p.p.
Akiniams – po lašelį LOC, po tekančiu šiltu vandeniu nuplauti, nušluostyti minkšta servetėle.
Perukams, vilnai, šilkui skalbti – 2 p.p. 1ltr.vandens.
Vonioje tvarkyti kalkines apnašas galima LOC+actas, vienodomis dalimis, tačiau actas skleidžia aštrų kvapą.
Kam šunta tarpupirščiai, nuplovus šaltu vandeniu kojas, patepti grynu LOC, atkreipti dėmesį ar nekelia pašalinių pojūčių, jei žmogus jautrus kokosui, gali kilti alergija, mano praktikoje to nepasitaikė.
Pritrynus avalynei nutrintas vietas patepti, bet nepritrinti grynu LOC, palengvės.
Plauti gyvūnėliams – 6 p.p. 10ltr.vandens.
Persikaitinus saulėje odą pritepti, bet nepritrinti grynu LOC, palengvės per 10-15min.

Bet juo niekada nesinaudoju, nes LOC pilu tik gryną ant dėmių blush2.gif
Atsakyti
Labai labai ačiu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bet taip keistai matuojama pompos paspaudimais. g.gif
Bandysiu savaitgalį tvarkytis.
Pasidalinsiu vėliau ispudžiais. biggrin.gif
Atsakyti
Ka tik suzinojau apie kazkoki Q10 universalu valikli, ydomu ar kas ji turite, girdejau kad su juo galima idealiai isvalyti visus namus, ir net geles patresti, vienu zodziu sako kad neiveikiamu demiu jam nera.
Atsakyti
Dar kiek girdejau jis yra kazkoks organinis ir jo parduotuvesu nenusipirksi g.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkite patirtimi, kas galėtų lengvai nuvalyti "apžėlusį" gartraukį, jau seniai valytas ir kuo toliau tuo labiau bijau jo imtis blush2.gif
Atsakyti
Aš tai gartraukį valau feiriu, bet tuo kur brangesnis ir toks žmogeliukas su bokso pirštine. mirksiukas.gif O voniai naudoju lietuvišką Higėjos valiklį.Tikrai gerai išsišveičia vonia. thumbup.gif
Atsakyti
Oho,cia tai bent g.gif

Dar neteko apie tai nieko girdet g.gif
Atsakyti
Būtų gerai, jei moderatorės trintų visokių platinamų stebuklų reklaminius pranešimus. Turint minty, kad ir prekybos centruose yra nemažas priemonių pasirinkimas, tai gal kaip nors išsirinksim be visokių MLM organizacijų šedevrų.

Aš asmeniškai stengiuosi nepirkti N valymo priemonių kiekvienam kampui atskirai. Pvz., orkaitei, mikrobangei, šaldytuvui naudoju tą patį lietuvišką, o ne atskirai mikrobangų krosnelei, atskirai šaldytuvui ir atskirai orkaitei. Paprastu langų valikliu nuvalau ne tik langus, bet ir veidrodžius, viryklės kaitlentę, žurnalinį staliuką, indų ploviklio įpilu į kibirą, plaudama grindis virtuvėj.
Atsakyti
Nesuprantu kodėl taip yra pykstama ant MLM.
Ne mažai perku priemonių parduotuvese, bet tik Amway padėjo išplauti sienas. Pirkau ne mažai tų priemonių, išmesta tikrai pinigėlių ne mažai.
Be Amway ir kilimo nebučiau išvaliusi. Nors bandžiau ir vanish, ir lietuviškas priemones (neatsinenu pavadinimo), ir skalbimo milteliais, ir ūkišku muilu.
Tai manau, kad kai kurios prekės verto dėmesio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 07 20, 13:53)
Nesuprantu kodėl taip yra pykstama ant MLM.
Ne mažai perku priemonių parduotuvese, bet tik Amway padėjo išplauti sienas. Pirkau ne mažai tų priemonių, išmesta tikrai pinigėlių ne mažai.
Be Amway ir kilimo nebučiau išvaliusi. Nors bandžiau ir vanish, ir lietuviškas priemones (neatsinenu pavadinimo), ir skalbimo milteliais, ir ūkišku muilu.
Tai manau, kad kai kurios prekės verto dėmesio.  4u.gif

Nebuvo tokios demes, kurios tas pats Vanish neisvalytu schmoll.gif Jei ne Amway, tai turbut kilima butum ismetusi cool.gif
Atsakyti