Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo priemonės

Labai tingiu visa tema skaityt, bet cola gerai nuvalo plyteles thumbup.gif

Gal kuri zinot toki universalu valikli bankej? Kazkada viena mama tema buvo atidarius apie keptuves valyma ir ten jai patare nusipirkt is Maximos ta valikli (rodos apie 16 su centais kainyte buvo). Ziurejau keliose maximose ir neradau. Tai gal kas parekomenduos kur ji rast. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 17 birželio 2008 - 10:58
as tai naudoju Enwei priemones namu prieziurai ir labai patenkinta smile.gif
Papildyta:
labai geras is Enwei firmos yra LOC thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Parekomenduokit koki universalu valikli (riebalams, kalkems), bet kad sveisti nereiktu, mazdaug uzpurski, palaikai ir nuplauni?
Atsakyti
ZOOM is Amway produkcijos,ypac super kai reikia isvalyti susimaisiusius riebalus su dulkem
Atsakyti
Kadangi mano oda jautri chemijai,turėčiau būti baltarankė doh.gif Indų ploviklį,pienelį (voniai,kriauklei, stiklo keramikos paviršiui,plytelėms sieninėms),dušo valiklį naudoju Amway firmos.Grindis plaunu lietuvišku Higėjos plovikliu.
Atsakyti
Tikrai rekomenduoju, kas pabande, visiems labai patiko: FROSCH Multi Cleaner-Spray melynos spalvos skystis, zalias-nelabai, nu ka galiu pasakyt: kainuoja nepilnai 10 lt, maximose tikrai yra, kaip kalkes nuvalo-smagumelis, langams irgi nieko geresnio neradau, as tiesiog viska su juo valau, net riebalo ar dar biesas zino ko demes is mediniu duru kuo puikiausiai isvaliau ir medzio nepazeide, jau buvau net susitaikius, kad geriau pazeisti pavirsiu, bet atsisveikinti su ta slykscia deme, taupus, nes turi purskiama dozatoriu, nu prirasiau, bet man kaip namu seimininkei ,siuo metu,tai-aktuali tema. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuo nuvalyti pridegusį stiklo keramikinį paviršių. Stovi tokia dėmė ir visą vaizdą gadina. Kokia aštria kempine bijau brūžinti, kad nesugadinčiau paviršiaus.
Atsakyti
Nezinau nebandziau to daryti (nes dujine ne keramikine), bet visiems jautrims pavirsiams (iskaitant ir teflona) naudoju Viledos PUR active kempyneles (zalios), jos turi toki gruobleta pavirsiu, kuris nebraizo, bet pakankamai pasveicia, kita puse irgi isnaudosite, nes ji labai gerai ''prigamina'' putu uzpylus ploviklio, tai lygiems pavirsiams itariu pats tas, nes jei su jomis valau kokius ''isdraskytus''pavirsius, tai truputi ji supleisyja, bet netrupa tai galima ir toliau naudoti, na gal kiek padejau ax.gif
Atsakyti
Mergaites 4u.gif
Nelabai turiu laiko skaityti visa tema, atleiskite ax.gif
Bet norejau paklausti jusu patarimo blush2.gif , jau savaite mano namuose stovi nauji virtuves baldai ax.gif Tai vat ir norejau su jumis pasitarti: su kuo jus valote virtuves stalvirsi, metalik spalvos buitine technika, aliuminio remelius bei matinius stiklus,stiklokeramini pavirsiu? g.gif
Gal yra kokia viena universaline priemone? Ar teks naujai virtuvei visa eile buteliuku pripirkt? ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 01 liepos 2008 - 23:19
Sveikos seimininkeles 4u.gif
Tai ka, taip niekas ir nepapasakos kuom valo visa virtuve? Anksciau surasiau kas mane domintu ax.gif doh.gif
Bent jau kuom valote metalik spalvos buitine technika, gartauki?
Aciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Niekas neatsako tau, ber manu cia daug kas is iprastiniu valymo priemoniu tinka, pabandyk ka turi namuose, o metalinius pavirsius as valau tuo paciu savo jau aprasytu Frosh melynu purskikliu, nuima gerai kalkes, riebalus, jei jau visas pavirsius labai purvinas , tai paimu kempynele (gausiai isputojancia, na ne stangria tokia, kad uzpylus ploviklio ir ja paglamzius, suputotu), ant jos to Frosho ir kito galima del papildomo suputojimo valiklio, as naudoju Neutral arba kitus plovikliu is Frosh linijos, tuomet padengiu pavirsiu tommis putomis (iskeliami nesvarumai) ir pervalau svaria kempynele ar sluoste ir psio, tas budas tikrai tinka viskam pradedant dujinemis ir baigiant vandens maisytuvais, tas Frosh netinka lygtais tik akriliniams pavirsiams, bet mano akriliniais dazais dazytoms palangems (speju, kad ten akriliniai), tai tikrai nepakenke 4u.gif
Atsakyti
mistikaa 4u.gif Nuosirdziai dekoju uz atsakyma 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 04 liepos 2008 - 12:20