QUOTE(Juodai @ 2013 05 16, 03:52)
QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 08:30)
Juodai, kritikuoju:4u:
Ukinej spintoj prie orkaites saldytuvas su saldikliu? Ar neturetu but dvejos dureles? Kitaip atsidarai arba abu kartu arba sitas duris ir tada renkiesi ko reikia. Cia jeigu saldytuvas. Nors ir siaip gal didokas tas vientisas gabalas...
Ačiū už kritiką

Šaldytuvas bus be šaldiklio, dėl to vienos durelės. Galvoju, gal logiška būtų padaryt imitaciją dviejų durelių
Virsutiniai stalciai nuo to bruksnio atrodo dar plonesni ir man visai iskrenta is konteksto. Ir siaip tas "rastas" ant popierias baisiai smulkus atrodo. Gal 3D vizualizacijoj geriau

:
Tie stalčiai tai va kaip atrodytų (įtariu, nes tai to paties gamintojo daryta virtuvė):

man viršutiniai stalčiukai kiek per siauri atrodo - nenurodytas matmuo... susirinksiu visas pastabas ir užklausiu projektuotojo. galvoju optimalus aukštis būtų 15cm, kaip manot?
Papildyta:
Ten saloj du cargo po 300? Apvaliom rankenelem? Kazkaip vel iskrenta is vaizdo... Apskritai visos rankeneles kazkaip arti prie krastu atrodo..
Tikriausia cargo... nenoriu jų. Apskritai, čia pirminis variantas, kaip matot ir viršutinės spintutės be stiklų
Jo, rankenėles daryt reikės vienodas. Beje, kaip atrodo, jei vienos horizontaliai, kitos vertikaliai? Nėra jos ilgos, tai gal visai nieko? Nes rankenėlės tikrai bus kažkas panašaus, kitokių nelabai įsivaizduoju klasikinėj virtuvėj
O kodel tokie skirtingi ir labai nestandartiniai stinteliu ismatavimai? Is pirmo zvilgsnio viskas sulygiuota, bet pagal matmenis neturetu but. Nezinau ar gyvai labiau matosi ar maziau

: Nors dabar ziurau ten kairej prie stalciu tarpukas paliktas ir galiausiai +- lygiuojasi su virsuk. Tik galvojau prie varstomu duru tarpelius palieka varstymui (kaip desinej), o cia apacioj prie stalciu yra, o prie pakabintos spinteles - ne
Čia ir man paslaptis...

apskritai, manyčiau viršutinės į šonus atsidarančios spintelės ~60cm kiek per plačios... optimalu būtų 45cm. Reiks išsiaiškint, ką čia galima padaryt
Ir prie vyno laikyklos sudurimas kazkoks

: vaje vaje, bet jau vynas tai turi but saugus

Ir vistik nesiziuri ji man tam gale. Kelciau i kita puse arba i sala kur apacioj. Aisku priklauso nuo to ar tai akcentas ar praktiskas dalykas? Galina ir kokia rombo formos angom padaryt, kad graziau ziuretusi, dvieju eiliu jei daugiau vyno laikot...
Su ta vynine tokia istorija... Kai pati dariau vizualizaciją pagal projekto planą, man gavos labai dailiai - šaldytuvui ir ūkinei ~120cm pločio, o langas 300cm pločio. Kai pastatė namą, gavos ta siena spintom apie 140cm

Pasirodo, net ir nuo nulio viską darant nesigauna idealiai
taigi, baldininkas buvo siūlęs šaldytuvo ir ūkinę spintas įrėminti tokiu mediniu makarajum, kad užpildyt tuos 20cm, kad nesimatytų 20 cm sienos tarpelis tarp lango ir spintos - atrodytų tikriausia nekaip

..., bet paskui pranešė, kad nelabai išeina taip padaryt... o 20cm ištraukiamą aukštą spintą a la cargo neapsimoka daryt, be to aš tokios nei platesnės nenorėčiau - nu nelogiška man atrodo, norint išsiimti vieną butelką/skardinę darinėti tokį gargarą
Taigi, ta vyninė tarsi paslepia sienos tarp lango ir spintos gabaliuką ir sulygiuota yra su viršutinėm spintelėm.. aišku, noriu rombinio suskirstymo... Gal visai ir variantas...
Papildyta:
Po plautuve spintele, ne stalcius?
Būtinai bus stalčius
Plautuve
QUOTE(agniukee @ 2013 05 16, 09:42)
Kur auksta spinta, man kazkaip noretusis orkaites spinta su saldytuvu sukeist, ir po orkaite pasidaryt du stalcius, kad lygiuotu su virtuviniu. Vyno laikykli nukelciau isvis nuo stalvirsio, man atrodo tik naudinga plota uzima, jei labai norisi, tai gal tokia lentinele saloje viena paskirt, uzdaroma
Šaldytuvą specialiai darau prie stalviršio - tam, kad patogiau būtų produktus susikraut grįžus iš parduotuvės

Be to, taip sumažinu darbinį trikampį šaldytuvas-plautuvė-kaitlentė, nes jei šaldytuvą stumt prie sienos, jis gaunas kiek per ilgas...
Po orkaite galvoju suskirstyt stalčiukais
QUOTE(Flirt @ 2013 05 16, 13:33)
juodai, pas mano drauge beveik tokia pati virtuve

labai graziai toks planavimas ziuris
QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 14:07)
O aš tai net nežinau ką pasakyt apie JUODAI virtuvę

Kad ji pas mumis daug išmananti, tai bijau net ką
leptert 
Kažkaip keistai brėžinyje atrodo, man vizualizacijoj geriau žiūrisi
naj čia dabar

kas čia per "daug išmananti"?

greitai pareikšt savo nuomonę!!!
jo, vizualizacijoj kitaip, bet ta kur kėliau buvo mano daryta, netiksli, o dabar gavau baldininko projektuotojo brėžinius. Kai suderinsim viską, tikiuosi ir vizualizaciją gausiu... nors, gal greičiau pati nusipiešiu
Papildyta:
Atsiprašau, kad čia tiek išsiplėčiau...