Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(No_Angel* @ 2013 05 26, 15:39)
O man ši Avon kaukė visai nebloga, sunaudojus esu tikrai ne vieną ir šviesiai plaukais būdama, ir tamsiais  smile.gif

Man labai apsunkindavo plaukus ir plaukai po jos atrodydavo sulipe apsunke, visai ne purus, kaip siaudai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 05 26, 15:22)
man labai įdomūs atsiliepimai apie Kiehls koncentratą, Estee Lauder kremą ir Dior paakių kremą 4u.gif

Ilgai ieskojau sau drekinancio kremo, esu isbandziusi nemazai vis bandziau kazka naujo, kol atradau Estee Lauder. Man jisai pats paciausias mano sausai odai, tikrai puikiai sudrekina ir pagyvina.
Kiehls koncentratas augaliniu alieju nakciai, pagal aprasyma veido oda ryte turetu svyteti, bet deja taip nera. Antra karta tikrai nepirkciau, galima isigyti kita naturalu alieju ir daug pigiau. Kvapas erzinantis, susigeria i oda greitai ir man truksta maitinimo.
Dior kremas neblogas tinkamas vasarai, maloniai atvesina po darbo dienos, lengvas galima naudoti pries makiaza, islygina paakiu mimikos rauksleles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2013 05 26, 15:36)
Tresor grazus Jusu krepsiukas.  4u.gif
Turiu keleta dominanciu kalusimeliu:
1. Kaip Jums Clarins veido aliejukas?
2. Kas ten yra is Anna Lotan priemoniu veidui, kuo patinka, kokia Jusu oda?
3. Kaip Jums Kiehls kremas veidui? Jei teisingai supratau..
4. Ir kas ten is Mac yra? Kaip patinka?
Aciu.

Dekui smile.gif
1. Clarins labai patinka aliejukas, pamaitina oda idealiai, tikrai oda padaro grazesne, svytincia, prisotinta. Ziema sis aliejukas tikras issigelbejimas, neleidzia odai serpetoti, o siltuoju metu laiku reikia tepti ant dregnos veido odos.
2. Mano oda sausa. Annos lotan naktinis kremas, labai riebus, man vasara per riebus, tik ziemai naudoti, sunkiai susigeria, sunkus kremas, reikia butinai oda nusausinti, nes uzsitepus sunkiai susigeria, limpa plaukai..Kogero sunaudosiu pedoms. Paakiu kremas su saltalankiu alieju geras, maitina labai gerai, konsistencija kremo kieta, tai tarp pirstu reikia pasildyti. Ir sveitiklis veido jautriai odai-idealus wub.gif Svelniai sveicia, oda palieka silkine. Mano metu atradimas, kartojas bus n kartu.
3. Kiehls kremas paakiams su avokadu aliejumi, siaip sios firmos produktai nesuzavejo, norejau kazka isbandyti, bet nusivyliau. Sis kremas dirgina akis, poveikis taip pat nelabai.
4. Mac bronzantas, labiau tinkantis skruostams, viso veido nemodeliuoju, turi blizguciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 26, 15:40)
Tresor super super super krepselis, visko tiek kiek reikia, labai patiko  4u.gif  bigsmile.gif  kaip jum keune sampunas neriebalina plauku?

Apie Keune atsakiau ankstesneje zinuteje smile.gif
Tik pamirsau pamineti, kad nuo jo plaukai atrodo kaip islyginti su tiesinimo znyplemis, nes mano plaukas truputi linkes banguotis, tai juos padaro tiesius smile.gif

Atsakyti
O kaip Maria Gallant produkcija? Kas ten yra prie veido prieziuros priemoniu?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 05 26, 16:14)
Ikelsiu saviski krepseli, nieko jame labai ispudingo smile.gif

Labai gražus, skoningas ir saikingas krepšiukas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums Kerastase tas žalias aliejukas plaukams? smile.gif
Atsakyti
Labai labai dailus paskutinis krepselis....
Man tik dekoratyvines mazoka, bet cia as is savo varpines, man dekoratyvines niekad nebus per daug... biggrin.gif
Atsakyti
Labai fainas paskutinis krepselis. Toks saikingas, bet labai kokbiskas. Zodziu tik tiek, kiek reikia smile.gif
Atsakyti
Tresor krepšiukas labai smagiai žiūrisi thumbup.gif

Klasimai:
Ar galėtumėt surašyti kvepalų pavadinimus, pažinau tik Prada Candy ir CH 212 On Ice, kuriuos ir pati turiu.
Ar Lingerie de Peu tiktų mišriai odai?
Kur pirkote Shea Butter ir Keune litrinius?
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 26, 17:16)
Labai labai dailus paskutinis krepselis....
Man tik dekoratyvines mazoka, bet cia as is savo varpines, man dekoratyvines niekad nebus per daug... biggrin.gif

Gausesnis dekoratyvinės man gražu kai kokybiška kosmetika, estetiškai pateikta. Pasitaiko krepšų kai įmeta 50 kioskinių apibyrėjusių šešėlių, tai kažkaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 26, 16:46)
Gausesnis dekoratyvinės man gražu kai kokybiška kosmetika, estetiškai pateikta. Pasitaiko krepšų kai įmeta 50 kioskinių apibyrėjusių šešėlių, tai kažkaip rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tresor, kaip Jums patinka Weleda dezodorantas? Ir kas ten iš Natuderm? smile.gif
Atsakyti
[quote=_Renata,2013 05 26, 16:17]O kaip Maria Gallant produkcija? Kas ten yra prie veido prieziuros priemoniu?
[/quote]
Kaukes viena veidui, kita paakiams.
Paakiu priesrauksline, gaivinanti. Maloni atpalaiduoja, pagyvina, nuima paburkimus ir paskaistina paakiu oda.
Veidui drekinanti, bet man noretusi daugiau drekinimo, po jos ir kremo reikia. Su sia kosmetika dirbama salonose, tai is kaukes tikejausi daugiau smile.gif
Papildyta:
[quote=greeny1231,2013 05 26, 16:47]Kaip jums Kerastase tas žalias aliejukas plaukams? smile.gif
[/quote]
Kerastase aliejukas neblogas, toks lengvas neimanoma padauginti, gydomasis pazeistiems plaukams, dar nedaug naudoju tai negaliu, del gydomojo poveikio ka pasakyti. Sis aliejukas plauko nesuglotnina, graziai krenta ir lieka papure plaukai smile.gif
Papildyta:
[quote=Malena,2013 05 26, 17:46]
Tresor krepšiukas labai smagiai žiūrisi thumbup.gif

Klasimai:
Ar galėtumėt surašyti kvepalų pavadinimus, pažinau tik Prada Candy ir CH 212 On Ice, kuriuos ir pati turiu.
Ar Lingerie de Peu tiktų mišriai odai?
Kur pirkote Shea Butter ir Keune litrinius?
Papildyta:

Like kvepalai Gucci Rush summer bei Sarah Jessica Parker Nyc smile.gif
Pudra manau turetu tikti turincioms misria oda, siek tiek priduoda matiskumo, kadangi parsisiunciau per tamsia spalva, tai teko naudoti tik keleta kartu ja, nezinau kaip laikysis ant veido per karscius, nes mano odos t zona vasara per karsti linkusi "blizgeti".
Sviesta parsisiunciau is Iherb, o Keune kirpykloje pirkau, bet kazkur buvau radusi panasias kainas internetineje parduotuveje, tik dabar neprisimenu pavadinimo..
Papildyta:
[quote=Biancca,2013 05 26, 17:55]Tresor, kaip Jums patinka Weleda dezodorantas? Ir kas ten iš Natuderm? smile.gif
[/quote]
Weleda kaip naturalus antiperspirantas tai visai nieko, dabar naudoju ir esu patenkinta, bet jeigu kazka intensyvesnio ar sportu uzsiimti, tai pazastys slapios, bet kvapa sulaiko smile.gif
Natuderm aliejus alyvuogiu su ginkmedziu naudoju kunui po maudyniu, greitai susigeria, oda minkstina ir pamaitina.

Dekui visoms uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 26 gegužės 2013 - 18:06