Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(guodzik @ 2013 05 25, 12:40)
na pasak mano kosmetologes bioderma man apgyde spuogus tik isoriskai o visas brudas vis tiek sedi viduje. siaip man ji patiko  g.gif
bet siuo metu darausi valymu kursa su O.d.a, tai pakeiciau ir kosmetika. Naudoju dar labai neilgai, bet tas regeneruojantis kremas labai gerai uzgesina visus zidinukus likusiuos po mechaninio odos pravalymo, tepu ji vakare. Krema su spalva naudoju vietoj dieninio kremo. Visai neriebina odos, oda visa diena lieka matine, dengiasi graziai, maskuoja, turi UV filtra, bet as dar ant virsaus deduosi bare minerals pudryte vis tiek.  blush2.gif prausikli buvau gavusi pabandymui, irgi labai geras. Siaip jauciasi kad si kosmetika tiesiog stipresne nei bioderma tai ir rezultatas kitas.
Micelinis geras, zinokit kazkaip jis man labiau patinka nei Bioderma, nezinau kodel, gal kad oda labiau atgaivinta jauciasi  g.gif tik nesu sudeciu eksperte, kazkaip manau kad Biodermos geresne sudetis.
O kvepalai mylimiausi dabar Calvin Klein "forbidden euphoria" ir Max mara, gaila eina i pabaiga. Siaip plius minus visi neblogi, as nespjaunu ir i AVON kvepalus pvz  nes dauguma ju yra vos ne kazkieno analogai blush2.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Naudoju Biodermos prausiklį dabar ir baigiau vandenuką neseniai, bet man jie didelio įspūdžio nepaliko. todėl mastau, ar verta ir kremus bandyt g.gif Nes vėl "išlindo" mano problema - pūlingi spuogai nuo kurių gelbėjo tik antibiotikai išrašyti dermatologės doh.gif
Max Mara ir man labai patinka wub.gif wub.gif Turiu tik atomike, tai retai kvėpinuos, taupau biggrin.gif Bet kažkada pasikvėpinus darbe labai daug komplimentų sulaukiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 05 25, 12:18)
Ačiū už atsakymus  4u.gif
Naudoju Biodermos prausiklį dabar ir baigiau vandenuką neseniai, bet man jie didelio įspūdžio nepaliko. todėl mastau, ar verta ir kremus bandyt  g.gif Nes vėl "išlindo" mano problema - pūlingi spuogai  nuo kurių gelbėjo tik antibiotikai išrašyti dermatologės doh.gif
Max Mara ir man labai patinka  wub.gif  wub.gif Turiu tik atomike, tai retai kvėpinuos, taupau  biggrin.gif  Bet kažkada pasikvėpinus darbe labai daug komplimentų sulaukiau  cool.gif

jei tie nepatiko tai nemanau kad verta smile.gif jei oda problematine tai geriau netgi rugstine siulyciau isbandyti g.gif
man juos drauge perpardave biggrin.gif jai nepatiko o man dieviski wub.gif tik man atrodo jie jau isimti is prekybos g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 05 25, 12:11)

Aciu uz atsakymus 4u.gif , del pirmo buteliuko, tai si turejau omeny:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 25 gegužės 2013 - 12:33
QUOTE(preta @ 2013 05 25, 12:33)
QUOTE(guodzik @ 2013 05 25, 12:11)

Aciu uz atsakymus 4u.gif , del pirmo buteliuko, tai si turejau omeny:
user posted image

ai biggrin.gif cia arbatmedis biggrin.gif anksciau labai naudojau, dabar spuogus apsigydziau tai siaip stovi.
Atsakyti
guodzik, kaip išsigydėte spuogus? Ar Bioderma padėjo?
Atsakyti
guodzik, kaip lorealio micelinis ir ta kauke veidui?
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 25, 15:27)
guodzik, kaip išsigydėte spuogus? Ar Bioderma padėjo?

negaliu teigti kad visai issigydziau bet kad apsigydziau tai tikrai. Ir kas padejo sunku atsakyti nes as griestu priemoniu emiausi: nevalgau jokiu pieno produktu, nebent isskirtiniais atvejais, o anksciau vien jogurtukais ir varske mitau. Tada ilgai geriau nakvisas, dabar geriu tokia Maca, sako, ji reguliuoja hormonus ir siaip geras daiktas. smile.gif kai pradejau darytis rugstinius valymus, nepasakyciau kad labai kankino berimai, budavo vienas kitas spuogas, taciau labiausiai vargino smulkus, seni berimai, pati stengiuosi nieko nespausti nes esu davariusi iki uzdegimu baisiu kazkada, turiu randus netgi. Bet matydavosi uzsikisusios poros, seni inkstirai ir pan doh.gif per valymus, uzdejus rugsti, daug brudo iseina i pavirsiu, tada kosmetologe kas antra valyma man valo mechaniskai, pasakojo, kad giliuose sloksniuose sedi seni spuogai, o juos isspaudus net duobes lieka. sie spuogai yra zidiniai, bet kada gali supuliuoti ir pan. Po kokiu 6 valymu mano odos bukle zenkliai pagerejo, sumazejo tu smulkiu berimu ir pati matau kad zandai, smakras, kakta svaresne, budavo perbrauki kakta ar zandus ir jauti kruva smulkiu spuogeliu, dabar taip nebera. kai klausiau kosmetologes nes ji man vis randa ka isspausti ar nauji ar seni cia spuogai, tai, sake, tik seni, nauju nesimato smile.gif
principe bioderma man nepakenke, bet jei problema opesne ir jei jau reiketu rinktis tai dabar visgi geriau rinkciausi O.d.a kosmetika. Sakau, visai kitoks poveikis jauciasi net pirma karta uztepus. smile.gif ji intensyviau gesina uzdegimus nei bioderma pvz. Veidas mano isvis nebeblizga dienos eigoje ir pan.
Ir komentaras is kosmotologes apie bioderma buvo, kad ji man spuogus uzgydydavo tik isoriskai taciau pats uzdegimas niekur nedingdavo, o kai yra uzdegimas, tada tie berimai yra nesibaigiantis procesas nes ta vieta vis supuliuoja laikas nuo laiko ir pan.
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2013 05 25, 16:56)
guodzik, kaip lorealio micelinis ir ta kauke veidui?

vanduo geras, pries tai naudojau bioderma, patogu veida akis valytis su vienu valikliu smile.gif kaina mazesne, poveikis tas pats, nezinau kodel bet Lorealio net labiau patinka, gal kad oda jauciasi labiau atsviezejusi nezinau g.gif
o kauke veidui nuo spuogu, senai jau naudota, bet kazinau, man irgi visai patiko, tik velgi manau kad ji ne kiek valydavo o kiek tiesiog padziovindavo uzdegimus smile.gif aplamai dauguma priemoniu dabar supratau kad tiesiog dezinfekuoja, dziovina, spuogas greiciau apgyja is virsaus bet kad giliai pora isvalytu tai nea...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 25 gegužės 2013 - 19:15
guodzik, ačiū už labai išsamų atsakymą. Iš kokio jūs miesto esate? Jei iš Kauno, gal galėtumėte rekomenduoti savo kosmetologę?
Šiaip dabar man paaiškėjo, kad mano įtarimai, jog tie kremai nepadeda buvo teisingi. Naudoju biodermos ir Rasos kremus ir kurį laiką spuogų nebūna, bet po kurio laiko tarpo jau kad išberia, tai niekas nepadeda.. O randai ir uždegimai ir aš žinau ką reiškia.... 4u.gif
Atsakyti
Superinis krepsiukas, viskas atrinkta. Labai grazu ziureti naturalios kosmetikos krepselius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
guodzik fainas krepsas 4u.gif Kaip avon plauku kauke? ax.gif
Atsakyti
Jei esat bandę Biodermos micelinį vandenį, gal galit palygint su prausikliu? 4u.gif Nes aš pusę metų naudoju vandenį ir dairausi į prausiklio pusę, nes kartais atrodo, kad nenuvalo visko vanduo, o veidą trint penkiom vatukėm irgi nesinori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 05 22, 00:34)

Micefee, pamirsau paklausti biggrin.gif
Kokiu tikslu naudojat JMO pomada? Kaip patinka?
Kaip patinka JMO bekvapis sampunas?
Ar ten ''Flower Dust'' Madara kuno losjonas? Kaip patinka?
Kaip dabar Dr Hauschka skystas akiu pravedimas? Jei gerai prisimenu, seniau nelabai su juo ''draugavot''... g.gif

Aciu uz varga 4u.gif
Atsakyti