QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 06 18, 17:05)
Aliona, nemanau, kad issakyta keliu nariu nuomone yra del pavydo

Asmeniskai man, tai labai moteriskas, bet neintelektualus pomegis...Tad ir pavydo ne pas visas turbut yra...
Prisiminiau, berods Statkeviciaus, jei klystu pataisykit, zodzius, kad nuo galvos iki koju brangiu firmu ar dizaineriu rubais rengiasi tik skonio neturintys zmones, nes jiem atrodo, kad nusipirke brangu daikta, nusipirks ir grozi bei stiliu...Manau, kad taip buna ir su kosmetika. Ir tikrai to niekam netaikau tiesiogiai
TIesiog prisiminiau
man tai ne esme gyvenimo kosmetika, kad ir pavydo nera

jeigu pati svajociau apie tiek daug kosmetika ir brangia gal ir pavydeciau..
kazkaip bet koks komentaras priimamas kaip pavydas, nors visai to nera.
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 06 18, 19:52)
O iš kur žinote kad pas ją nėra ir intelektualių pomėgių??? Ji juk pateikė tik vieną iš savo pomėgių, gal jų turi dar kokius 3 be tų naglakių....
Na kosmetikos kiekis nieko nesako apie zmogu..
Paklausti kodel pas ja tiek chanel nagu lakai idomu juk, kodel pvz ne dior, orly ir pan.
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 06 18, 13:16)
Zbitkai aplamai sunku įtikti
niekas ir nepraso itikti

is tamsiu foto sunku iziureti
Papildyta:
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 06 18, 17:05)
Aliona, nemanau, kad issakyta keliu nariu nuomone yra del pavydo

Asmeniskai man, tai labai moteriskas, bet neintelektualus pomegis...Tad ir pavydo ne pas visas turbut yra...
Prisiminiau, berods Statkeviciaus, jei klystu pataisykit, zodzius, kad nuo galvos iki koju brangiu firmu ar dizaineriu rubais rengiasi tik skonio neturintys zmones, nes jiem atrodo, kad nusipirke brangu daikta, nusipirks ir grozi bei stiliu...Manau, kad taip buna ir su kosmetika. Ir tikrai to niekam netaikau tiesiogiai
TIesiog prisiminiau
O cia ne apie intelekta tema

Gyvenime ne tik intelektualus pomegiai..Negali viskas gyvenime susivesti i intlektualuma, reikia ir to banalumo