Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(jearmaine @ 2013 06 18, 17:30)
Kiek kas gali, tiek tas leidžia. Negi būtina įmaišyti kažką pigaus, kad jau ginkdie nepasirodytum buržujus. Galima namus prabangiai apsistatyt, tai negi dabar reikia vieną kėdę iš IKEA nusipirkt, kad būtum su stilium? Stilingas žmogus apsirengs gražiai ir iš kuistuko, bet ar verta, jei gali sau leisti kažką daugiau?

smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 06 18, 19:52)
O iš kur žinote kad pas ją nėra ir intelektualių pomėgių??? Ji juk pateikė tik vieną iš savo pomėgių, gal jų turi dar kokius 3 be tų naglakių.... tongue.gif

Nezinau, juk nerasiau, kad ji neturi intelektualiu pomegiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 06 18, 17:05)
Aliona, nemanau, kad issakyta keliu nariu nuomone yra del pavydo  smile.gif  Asmeniskai man, tai labai moteriskas, bet neintelektualus pomegis...Tad ir pavydo ne pas visas turbut yra...
Prisiminiau, berods Statkeviciaus, jei klystu pataisykit, zodzius, kad nuo galvos iki koju brangiu firmu ar dizaineriu rubais rengiasi tik skonio neturintys zmones, nes jiem atrodo, kad nusipirke brangu daikta, nusipirks ir grozi bei stiliu...Manau, kad taip buna ir su kosmetika. Ir tikrai to niekam netaikau tiesiogiai  smile.gif TIesiog prisiminiau smile.gif

man tai ne esme gyvenimo kosmetika, kad ir pavydo nera blink.gif jeigu pati svajociau apie tiek daug kosmetika ir brangia gal ir pavydeciau..
kazkaip bet koks komentaras priimamas kaip pavydas, nors visai to nera.
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 06 18, 19:52)
O iš kur žinote kad pas ją nėra ir intelektualių pomėgių??? Ji juk pateikė tik vieną iš savo pomėgių, gal jų turi dar kokius 3 be tų naglakių.... tongue.gif

Na kosmetikos kiekis nieko nesako apie zmogu.. blink.gif
Paklausti kodel pas ja tiek chanel nagu lakai idomu juk, kodel pvz ne dior, orly ir pan. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(style18 @ 2013 06 18, 13:16)
Zbitkai aplamai sunku įtikti biggrin.gif

niekas ir nepraso itikti blush2.gif is tamsiu foto sunku iziureti
Papildyta:
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 06 18, 17:05)
Aliona, nemanau, kad issakyta keliu nariu nuomone yra del pavydo  smile.gif  Asmeniskai man, tai labai moteriskas, bet neintelektualus pomegis...Tad ir pavydo ne pas visas turbut yra...
Prisiminiau, berods Statkeviciaus, jei klystu pataisykit, zodzius, kad nuo galvos iki koju brangiu firmu ar dizaineriu rubais rengiasi tik skonio neturintys zmones, nes jiem atrodo, kad nusipirke brangu daikta, nusipirks ir grozi bei stiliu...Manau, kad taip buna ir su kosmetika. Ir tikrai to niekam netaikau tiesiogiai  smile.gif TIesiog prisiminiau smile.gif

O cia ne apie intelekta tema blush2.gif mirksiukas.gif Gyvenime ne tik intelektualus pomegiai..Negali viskas gyvenime susivesti i intlektualuma, reikia ir to banalumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 18 birželio 2013 - 21:35
QUOTE(ZBITKA @ 2013 06 18, 20:38)
niekas ir nepraso itikti blush2.gif is tamsiu foto sunku iziureti

biggrin.gif nu atleiskit už įžūlumą , bet tikrai Jums tai per tamsios nuotraukos, tai per daug priemonių, tai pavadinimų nėra ir t.t. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona_aa @ 2013 06 18, 17:32)
Aš aplamai ne labai suprantu, kaip galima parasyti bloga arba pikta komentarą apie kosmetikos krepšelį kitam zmogui.

Internete viskas galima biggrin.gif Dalis stebisi, dalis gerisi, dalis pavydi, dalis nesupranta... Del to ir komentraru visokiu. Per brangus krepsiukas - reiskia perka del vardo. Per pigus - nesirupina savimi. Lengva nukrypti i krastutinumus. As jei galeciau sau leisti susipirkciau vien brendine kosmetika. Ar ji tikrai geresne? Turbut ne, bet smagiau veiduka tepti Chanel, nei neaiskiais dalykais is kioskelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 06 18, 21:40)
biggrin.gif nu atleiskit už įžūlumą , bet tikrai Jums tai per tamsios nuotraukos, tai per daug priemonių, tai pavadinimų nėra ir t.t.  ax.gif

nematau prasmes testi diskusija, nes Jus pati kabinejates prie manes ir visur ciulbat kad as landzioju po visas temas kritikuoju ir t.t. irnesakyk.gif
o tai kam skirtas forumas, jeigu ne diskusijom. tik ciulebejimui kaip viskas grazu, skoninga, stilinga, brendiska..kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu
bijai vilko..neik i misa blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 18 birželio 2013 - 21:47
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 06 18, 20:43)
Ar ji tikrai geresne? Turbut ne, bet smagiau veiduka tepti Chanel, nei neaiskiais dalykais is kioskelio smile.gif

lyg tarp Chanel ir kioskelio nebūtų tarpinių variantų doh.gif biggrin.gif

man Alionos krepšo nuotraukos irgi pasirodė nepatrauklios, tiesiog netaip estetiškai pateiktos, kaip pvz. evelinki. O bet tačiau, jau ko ko, naglakių tikrai pavydžiu, galiu pasakyt nuoširdžiai biggrin.gif

O ir smalsu visada, kas pas kitą moterį kosmetinėj daros, nesvarbu patinka, nepatinka, pigus ar brangus, bet jau tas moteriškas smalsumas tai begalinis. Dar smalsiau būtų pamatyt tokių krepšų savininkių makiažus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Becel: 18 birželio 2013 - 21:50
vieno dalyko nesuvokiu, jeigu paklausi kam 100 priemoniu arba kodel tiek daug vieno brando, jau suvokiama kaip izeidimas/kritika?!
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 06 18, 21:48)
lyg tarp Chanel ir kioskelio nebūtų tarpinių variantų  doh.gif  biggrin.gif

As nesakau, kad nera. Cia buvo pamineta Chanel tik kaip pvz. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aliona , pavydetinas svajoniu krepsas. thumbup.gif thumbup.gif

Patiko labai BuBu krepselis ir foto. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2013 06 18, 22:48)
vieno dalyko nesuvokiu, jeigu paklausi kam 100 priemoniu arba kodel tiek daug vieno brando, jau suvokiama kaip izeidimas/kritika?!

O kam vis klaust kaskart to paties? Juk atsakymas ir taip aiškus. rolleyes.gif

Išvis, po tokių komentarų, sekantį kartą gali ir nebeparodyti krepšelio. Trūksta tolerancijos, man atrodo. Per daug gilinamasi, kam tiek reikia, negalima darbe kvepintis, kur padėta... Koks skirtumas doh.gif O dėl nuotraukų, tai gal ir maloniau žiūrėti į kokybiškas nuotraukas, bet čia ne foto konkursas, svarbiausia, kad matytųsi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 06 19, 09:29)
O kam vis klaust kaskart to paties? Juk atsakymas ir taip aiškus.  rolleyes.gif

mane prajuokino tas komentaras, kur sakė, kad brangiuose restoranuose kvepintis negalima tokiais kvepalais lotuliukas.gif koks jūsų reikalas, neturit ką pasakyti, tai patylėkit....yra toks posakis - завидуйте молча (pavydėkit tylėdami). Kai aš dėsiu savo kosmetiką čia, neatsakinėsiu į tokius komentarus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 19 birželio 2013 - 10:35
Aliona_aa wub.gif wub.gif wub.gif aš be žado, amo ir viso kito biggrin.gif

Chanel lakai ir kvepalai wub.gif

bu_bu, krepšiukas irgi labai patiko, nuotraukos, pateikimas smile.gif man į natūralius krepšiukus žiūrėti visada malonu, gaivu taip, šviežia atrodo viskas biggrin.gif

Pinga, gražu viskas 4u.gif
Atsakyti