Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Sveiki 4u.gif mano paprastas neprabangus, bet mylimas krepšiukas biggrin.gif Labiausiai norėčiau papildyti kvepalyną wub.gif

Plaukams

user posted image

Kūnui

user posted image

Veidui

user posted image

Kvapai

user posted image

Nagams

user posted image

Dekoratyvinė

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Šepetėliai

user posted image

Kita

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Argija: 19 birželio 2013 - 13:00
Gražu smile.gif
kaip jums patinka dove dušo želė, dior šepetėliai pudrai ir skaistalams (aš ir turiu juos)?
too faced bronzantas šviesiai odai tiktų?
Live clean šampūnas patinka? kokie plaukai jūsų?
Garnier žalias valiklis gerai nuvalo tušą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 19 birželio 2013 - 13:09
Kaip Maybelline Volum' Express tušas ? Kokį efektą suteikia?
Atsakyti
laba diena,
mane domina loreal plauku kaukė smile.gif ar jaučiasi koks nors jos naudojimo poveikis plaukams? smile.gif
Atsakyti
Mane domina atsiliepimai apie:
Apie loreal veido šveitiklį 4u.gif
Apie Freeman kūno šveitiklį 4u.gif
Atsakyti
Argija, gražus krepšiukas mirksiukas.gif

Kaip Clinique bronzatas veidui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 19 birželio 2013 - 14:25
Gražus jūsų krepšiukas... 4u.gif
Kaip patinka MAC Mineralize, ar pamaskuoja|?
Kaip laikosi ir dengiasi Chanel šėšėliai?
Atsakyti
Argija, kokia ten priemone Catwalk garbanoms? Kaip naudojat? Kaip patinka?
Ir kaip Rexona pazastinukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte` @ 2013 06 17, 22:35)
Laba diena, norėjau paklausti iš kur maybelline lūpų blizgis?
Seniau turėjau tokį, labai patiko, bet dabar kiek žinau nebeprekiauja jau jais..nors tokie geri buvo.. o gal jau vėl kažkur jų yra? smile.gif

Blizgį pirkau lyg Maximoje. Bet jau seniai, gal metai atgal doh.gif Dabar nežinau ar yra.
QUOTE(rasabakiene @ 2013 06 18, 14:13)
Grazus krepselis Pinga.  4u.gif
1.Kuo patinka Bioderma Global? Matosi poveikis?
2. Kaip Jums Ambroozija Jumpyra veido kauke?

Bioderma Global naudoju dar tik apie pora savaičių. ką jau pastebėjau ir įvertinau - tikrai gerai matizuoja veiduką, blizgesys neišlenda visą dieną. Tik ant jo pudra ir net BB kremas sunkokai tepasi, rutuliuojasi kažkaip. O dėl bėrimų, dar negaliu kažko daug pasakyti. Paberia mane tik prieš mm, dabar kaip tik švarusis periodas smile.gif Tai šiuo aspektu vėliau galėsiu pakomentuoti mirksiukas.gif
Ambroozija Jumpyra labai patinka. Ir atgaivina ir pamaitina, ir padrėkina. Net kremuko jokio netepu po šios kaukės. Apskritai Ambroozija mano šių metų atradimas. Ką bandau, tas tinka ir patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2013 06 19, 13:00)
Sveiki  4u.gif  mano paprastas neprabangus, bet mylimas krepšiukas  biggrin.gif

Puikus krepšiukas. Ypač dekoratyvinė patiko. Viskas kas reikia ir tiek kiek reikia - nei per daug, nei per mažai. Plius aiškus prioritetais kokybei 4u.gif
Keletas klausimų:
Kaip patinka TBS kūno sviestai? Ar juos visam kūnui naudojate? Ar ilgai kvapas išlieka? Kokia jūsų oda?
Ar efektyvi Sebamed Anti-Pimple priemonė?
Kokias problemas sprendžia Panthenol forte?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ilgai stebiu sita tema,tad nutariau ir as savo kukluji krepseli parodyt smile.gif
Veidui
user posted image
Plaukams
user posted image
Kunui
user posted image
Dekoratyvine
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Sepeteliai
user posted image
Kvepalai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 19, 14:08)
Gražu smile.gif
kaip jums patinka dove dušo želė, dior šepetėliai pudrai ir skaistalams (aš ir turiu juos)?
too faced bronzantas šviesiai odai tiktų?
Live clean šampūnas patinka? kokie plaukai jūsų?
Garnier žalias valiklis gerai nuvalo tušą?

Ačiū 4u.gif dove prasiklis fainas, jo konsistencija "creme mousse", toks kaip labai tirštos kreminės putos, net nemoku apibūdinti g.gif na kitoks negu įprasti dove kreminiai praudikliai. Lyginans su Vishy, tai tikrai geresnis

Šepetėliai man Dior patinka, bet nelabai galiu su kuo palyginti g.gif na bet jei neturiu poreikio jų keisti, matyt geri biggrin.gif Tarkim TBS tas didysis, tai išgirtas, bet man nelabai patinka schmoll.gif

Too faced bronzantas manau tiktų praktiškai visoms, nes su juo lengva reguliuoti spalvos tamsumą. Pati pudras kremines naudoju šviesiasios spalvos ir puikiai tinka šis bronzantas.

Live clean šampūną bandžiau tik kartą, patiko, pažiūrėsim kaip toliau naudosis. Mano plaukai šviesūs, nedažyti, gan stipriai banguoti

Garnier n-tasis buteliukas, man jis nuvalo puikiai, bet aš nenaudoju tušų atsparių vandeniui.

QUOTE(Jealousa @ 2013 06 19, 14:13)
Kaip Maybelline Volum' Express tušas ? Kokį efektą suteikia?

Iš pigių jis man vienas geriausių. Suteikia apimties ir šiek tiek pailgina.

QUOTE(Latte` @ 2013 06 19, 14:51)
laba diena,
mane domina loreal plauku kaukė smile.gif ar jaučiasi koks nors jos naudojimo poveikis plaukams?

Plaukai mažiau pučiasi, slidesni pasidaro, bet poveikis tam kartui ax.gif

QUOTE(Žėrutis @ 2013 06 19, 14:58)
Mane domina atsiliepimai apie:
Apie loreal veido šveitiklį 
Apie Freeman kūno šveitiklį  4u.gif

Šveitiklis mane nustebino, tikrai geras. Esu bandžiusi ir brangesnių, bet šis man kaip tik thumbup.gif švelniai kvepia abrikosais

Freeman tai paprastas šveitiklis, išsispaudžia tokia kaip cukrinė pasta, tai man patogiausiai jį su prausikliu pamaičius naudoti smile.gif

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 06 19, 15:24)
Argija, gražus krepšiukas  mirksiukas.gif

Kaip Clinique bronzatas veidui?  ax.gif

skruostam gražu, bet man su sausu patogiau ir greičiau. Dažniausiai naudoju su krepu ar pudra pamaišius kaklui ir dekolte ax.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 06 19, 15:26)
Gražus jūsų krepšiukas... 4u.gif
Kaip patinka MAC Mineralize, ar pamaskuoja|?
Kaip laikosi ir dengiasi Chanel šėšėliai?

Pamaskuoja, bet tepu ant kreminės, vienos niekad nenaudojau.

Chanel šešėliai laikosi gerai jei tepama ant pagrindo (pati tepu ant too faced šešėlių pagrindo). Visos spalvos netrupa išskyrus tą pačią šviesiausią pilką, matosi, jog ji šiek tiek pabyrą, nes atsiranda ant veido blizgučių ax.gif na bet netrukdo.. mac laikymosi ir retušavimo atžvilgiu žymiai geresni, bet chanel būna labai gražių spalvų derinių ax.gif

QUOTE(Sunreja @ 2013 06 19, 16:04)
Argija, kokia ten priemone Catwalk garbanoms? Kaip naudojat? Kaip patinka?
Ir kaip Rexona pazastinukas? 

Tigi curlesque curls rock amplifier - kremas skirtas atskirti garbanas, sumažinti pasišiaušimą, šiek tiek užfiksuoti. Stengiuosi jo tepti nedaug, nes padauginus garbanos šiek tiek sukietėja. Kvapas stiprus, kaip ir visų tigi priemonių. Ankčiau naudojau šampūnus bei kondicionierius iš šios serijos, bet nusprendžiau, kad man tikriausiai jie per stiprūs ar netinka, nes plaukai buvo pradėję slinkti. Pakeitus šampūnus į paprastus vėl viskas gerai.. ax.gif

Rexona sausas, netepa, pakankamai apsaugo. Bet neturiu poreikio stipriems pažastukams, kam reikia stipresnių, manau būtų per silpnas jis g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2013 06 19, 17:23)
Blizgį pirkau lyg Maximoje. Bet jau seniai, gal metai atgal  doh.gif  Dabar nežinau ar yra.

Bioderma Global naudoju dar tik apie pora savaičių. ką jau pastebėjau ir įvertinau - tikrai gerai matizuoja veiduką, blizgesys neišlenda visą dieną. Tik ant jo pudra ir net BB kremas sunkokai tepasi, rutuliuojasi kažkaip. O dėl bėrimų, dar negaliu kažko daug pasakyti. Paberia mane tik prieš mm, dabar kaip tik švarusis periodas  smile.gif Tai šiuo aspektu vėliau galėsiu pakomentuoti  mirksiukas.gif
Ambroozija Jumpyra labai patinka. Ir atgaivina ir pamaitina, ir padrėkina. Net kremuko jokio netepu po šios kaukės. Apskritai Ambroozija mano šių metų atradimas. Ką bandau, tas tinka ir patinka  thumbup.gif
Papildyta:

Puikus krepšiukas. Ypač dekoratyvinė patiko. Viskas kas reikia ir tiek kiek reikia - nei per daug, nei per mažai. Plius aiškus prioritetais kokybei  4u.gif
Keletas klausimų:
Kaip patinka TBS kūno sviestai? Ar juos visam kūnui naudojate? Ar ilgai kvapas išlieka? Kokia jūsų oda?
Ar efektyvi Sebamed Anti-Pimple priemonė?
Kokias problemas sprendžia Panthenol forte?
Ačiū  4u.gif

Ačiū 4u.gif man geriau mažiau, bet kokybiškesnių priemonių. Žinoma, kaip ir kiekviena moteris, kartais turiu norų "ką nors" nuspirkti, bet stengiuosi susivaldyti biggrin.gif

TBS kūno sviestai patinka, bet jau pabodę, mielai išbandyčiau ką nors kito, bet vis gaunu dovanų, tai.. biggrin.gif naudoju visam kūnui, oda normali, kojos sausos. Geriausiai po dušo, bet turbūt visi kremai taip ax.gif kvapai daugiau mažiau laikosi ne ilgai, priklauso nuo kvapo (daug esu turėjusi skirtingų). Turbūt intensyviausias moringų. Nepatiko citrinų kvapo, toks dirbtinis, kaip ploviklio kokio schmoll.gif
sebamednieko gero, jei paberia dabar tepu rasos gelį su aha ir bha, veiksmingesnis.
Panthenol forte ten kremas rankoms su dideliu kiekiu D-pantenolio, vitaminu e ir avokado aliejumi. Labai smagus, greitai susigeria, rankos lieka švelnios, nelipnios. Daugiau apie D-Pantenolio poveikį paskaitykite čia - nuoroda
Atsakyti