Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Tresnia, dėl sausų šampūnų sutinku, man nei vienas bandytas neveikė kaip buvo aprašyta, kad veiks 4u.gif
O kaip jums The raspderry kiss kūno sviestas? Ar bandėte I love... kūno sviestus ir gal galėtumėte palyginti? Jei ne, tai ar jis riebus, ar nelabai, kaip greitai susigeria? Ir kas ten toks šialia garnier dezodoranto lyg muilas? g.gif

Kaip jums TBS maskuoklis? ar jis džiovina spuogelius ar tik maskuoja?

Ir kaip jums garnier valiklis su tuo šepetėliu? Kokia jūsų oda?
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 14, 22:30)
Tresnia, dėl sausų šampūnų sutinku, man nei vienas bandytas neveikė kaip buvo aprašyta, kad veiks  4u.gif
O kaip jums The raspderry kiss kūno sviestas? Ar bandėte I love... kūno sviestus ir gal galėtumėte palyginti? Jei ne, tai ar jis riebus, ar nelabai, kaip greitai susigeria? Ir kas ten toks šialia garnier dezodoranto lyg muilas?  g.gif

Kaip jums TBS maskuoklis? ar jis džiovina spuogelius ar tik maskuoja?

Ir kaip jums garnier valiklis su tuo šepetėliu? Kokia jūsų oda?

The raspberry kiss kuno sviestas ir neblogas, bet as vis gi labiau megstu VS, nezinau kodel net, del konsistencijos gal labiau, VS toks kitesnis, o sis toks kaip kremas labiau, bet susigeria abu labai gerai, ir nepalieka riebumo jausmo ne vienas, nesijaucia kad tepeisi kazkuo, drekinimas ir geras mirksiukas.gif ano nebandziau tai lyginti negaliu unsure.gif salia garnier dezodoranto putos i vonia is LUSH, gabaliuka imeti veikia kaip tie burbulai i vonia, tik sis dar ir daaaaug putu, ir kvepia visai kaip kramtoma guma
nuorodyte apie ji
TBS as naudoju vakare pries miega patept spuogelius kylancius, nes seip jis toks gydomasis labiau kiek as suprantu g.gif nelabai man pasiteisino, tai mazai naudojamas, dazniausiai leidzia savo dienas stalciaus kampe rolleyes.gif
Garnier valiklis su sepeteliu ne man biggrin.gif nepatogu nusiplaut akiu makijaza tai dazniausiai budavo spaudziamas ant delno ir naudojamas su mediniu sepeteliu, todel teko nusipirkt ta kuris stovi sone jo, tas man labiau patinka 4u.gif
Atsakyti
Kaip to iš LUSH norėčiau wub.gif jaučiu fainas dalykas wink.gif
Garnier tokį turėjau todėl ir paklausiau nes man nepatiko, ir išmečiau blush2.gif
O TBS tai rekomenduoju losijoną tos pačios serijos, jis veikia labai puikiai – džiovina tuos spuogelius, ištraukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 15, 09:51)
Kaip to iš LUSH norėčiau  wub.gif jaučiu fainas dalykas wink.gif
Garnier tokį turėjau todėl ir paklausiau nes man nepatiko, ir išmečiau  blush2.gif
O TBS tai rekomenduoju losijoną tos pačios serijos, jis veikia labai puikiai – džiovina tuos spuogelius, ištraukia  4u.gif

Man labai patinka, o ir daug jo buna, yra skirtingu skoniu ir spalvu mirksiukas.gif
Man patiko, poras isvalo gerai blush2.gif
Gal butu galima to losijono nuotraukyte pamatyt, ar nuoroda ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 05 15, 13:31)
Man labai patinka, o ir daug jo buna, yra skirtingu skoniu ir spalvu  mirksiukas.gif
Man patiko, poras isvalo gerai  blush2.gif
Gal butu galima to losijono nuotraukyte pamatyt, ar nuoroda ?  ax.gif

Planuoju fotkinti savo krepšą tai savaitgali manau įdėsiu ir jo foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 15, 13:53)
Planuoju fotkinti savo krepšą tai savaitgali manau įdėsiu ir jo foto  4u.gif

Lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 05 13, 22:43)

Neįžiūriu, kokius base ir top coat naudoji? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 05 15, 19:08)
Neįžiūriu, kokius base ir top coat naudoji? Kokie atsiliepimai?

Kai turejau naturalius nagus naudodavau is rimmel stiprinanti (ta is desines)
user posted image
O top coat naudoju sally hansen
user posted image

Apie abu geri atsiliepimai, top coat'as labai blizgedavo, ir laikydavo lakas ilgai su juo, rimmel stipriklis stiprino nagus gan gerai, nors mano nagai nelinke stipret pagal tokias priemones, tai sitas tikrai sustiprino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 05 15, 19:14)
Kai turejau naturalius nagus naudodavau is rimmel  stiprinanti (ta is desines)
O top coat naudoju sally hansen
Apie abu geri atsiliepimai, top coat'as labai blizgedavo, ir laikydavo lakas ilgai su juo, rimmel stipriklis stiprino nagus gan gerai, nors mano nagai nelinke stipret pagal tokias priemones, tai sitas tikrai sustiprino  4u.gif

O greitai džiūna top coatas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 05 15, 19:19)
O greitai džiūna top coatasg.gif

Labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2013 05 13, 17:14)
I daugeli klausimu radau atsakymus, o va del Bourjois sokoladines plyteles norejau uzklaust kaip patinka?

atitinka kaina - jei nesinori isleisti daugiau, tai tikrai galima gyventi ir su situ bronzantu smile.gif tik va konturavimui man jis neatrodo labai tinkamas, nes konturavimui, mano neprofesionaliu supratimu, turetu buti saltesne spalva, o cia silta, truputi i oranzine, bet pasibronzinimui tai puikiai tinka. tiesa, visiskai sviesiai odai nemanau, kad tiktu ax.gif ir dar ka vos nepamirsau pasakyt - turi blizguciu, nera visiskai matinis, bet ant veido tu blizguciu nesimato. va tarkim cia matosi labai gerai, kad Bourjois labiau oranzinis, o Hoola saltesnis ax.gif

QUOTE(evelinki @ 2013 05 14, 16:24)
Rocco, wow, kiek daug visko turi, nebūčiau pagalvojus net  smile.gif  Mane labiausiai irgi pakerėjo lūpdažiai,ypač tie brangesni, nes jų spalvos gražiausios wub.gif

hehe biggrin.gif cia jau mano silpnoji vieta, nuo pat paauglystes geriau likdavau nevalgius pietu mokykloj, bet kosmetikos nusipirkus biggrin.gif

QUOTE(Emidora @ 2013 05 14, 16:56)
Rocco ziauriai patiko dekoratyvine tavo kosmetika ir pateikimas  wub.gif Ir tas ''jei noreisu,dar pirksiu''  thumbup.gif
Idomu kur viska laikai ir kaip atrodo tas grozio kampelis  blush2.gif  ax.gif itariu,kad irgi ispudingai  4u.gif
Na ir aisku, po sitokios pirmos dalies, knieti ir likusius turtus pamatyti  bigsmile.gif

aciu blush2.gif del laikymo, tai kadangi kol kas gyvenam nuomojamam bute, apie grozi negalvoju, laikau praktiskai ir viska suskirscius skyriais ax.gif is pradziu, norejau tokio staliuko, bet supratau, kad nelabai kas tilps i tuos stalciukus lotuliukas.gif tai laikau tokiam - nieko ispudingo, bet patogu smile.gif

O likusius turtus pasistengsiu sufotkint ateinanti pirmadieni, nes tik tada turesiu iseigine 4u.gif
Atsakyti
Rocco, ką manot apie Rimmel kompaktinę pudrą? Kuri kompaktinė labiausiai patinka? 4u.gif
Papildyta:
Ir kurie akių pieštukai labiausiai patinka?
Atsakyti