QUOTE(miulena @ 2013 05 21, 11:27)
illuminated tikrai gausus krepšelis

turiu jums klausimų
Kaip Taft Volume Powder pudra plaukams? kokia pastebėta jo nauda?
Ar Essence pudra atlieka savo funkcija? ar po kiek laiko blizgis neišlenga?
Kaip pudra Maybelline Fit Me? kaip maskavimas? ar nekemša porų ?
Taft pudra yra skirta "atseit" papurinti plaukus, šaknis.

Na, kad nereiktų šukom velti ir kitaip žalot plaukų. Nenaudoju aš jos labai dažnai, veikt gal ir veikia visai, mano plaukai stori, tai ne visada matosi tas efektas iš karto, bet papurusios šaknys matosi, vėliau sumažėja tas efektas, nuo oro priklauso.
Essence pudra savo paskirtį atlieka nebloga, tepu aš ją tik ant T zonos, tai bent pusdienį tikrai neblizga. Vėliau jau pradeda blizgėt.
Maybelline Fit Me man nelabai kažkaip. Pati viena taip nemaloniai tepasi, maskavimo nėra, nors kad poras kimštų - nepastebėjau. Kartais kai nieko įmantresnio nenoriu, tai pamaišau truputį su kokiu kremu ir lengvai tepu ant veido.
QUOTE(RainyDay @ 2013 05 21, 11:27)
illuminated. labai fainas krepsas, ypac deco, seseliu spalvos super, labai mano skonio
kaip the balm palete, ar gali palyginti su UD naked palete? kuri geresne?
ar geri tie storuliukai ud piestukai?
Ačiū

Man tiek theBalm, tiek UD labai patinka. Abiejų spalvos labai gražios, tiesa theBalm turi rods daugiau matinių spalvų, jei turėtų dar matinę highlight spalvą, tai išvis tobula būtų. Ir pakuotė nereali.

Susumavus viską ir atsižvelgus į tai, jog net be nuolaidos theBalm paletė pigesnė (su nuolaida mokėjau 18$, be nuolaidos - 36$, UD - 50$), sakyčiau, kad theBalm labiau
UD pieštukai tikrai labai smagūs. Mano vokai labai riebūs, o su šitais vos ne visą dieną atlaikydavo. Gal tik į vakarą truputį subėgdavo. Tik kad sunku su jais, reik labai greit sklaidyt, o tai uždžiūna iškart.
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 21, 11:42)
Illuminates, įdomu buvo pasižvalgyti po krepšiuką

Kelis klausimai:
Kaip tau Loreal plaukų lakas?
Kaip Lavera mangų kaukė?
Kaip Loccitane šlamučių prausiklis?
Kuri šešėlių paletė labiausiai patinka? Ar patinka The balm paletė. Aš irgi neseniai ją gavau, vieną kartą išbandžiau ir paisrodė, kad nelabai pigmentuoti šešėliai
Ar veiksmingas Too faced šešėlių pagrindas?
Kaip Holika holika BB kremas?
Atrodo graži spalva Loreal lūpdažio, kaip tau jis? Ir kokia ten spalva?
L'Oreal plaukų lakas perkamas jau ne pirmą kartą, man patinka. Nelipina plaukų, nepasidaro jie kieti (bent jau man) ir gerai laiko.
Lavera kaukė ir visai nieko. Kvapas tobulas, gan skalsiai naudojasi ir minkštučius plaukus padaro. Kažkokio ilgalaikio efekto dar nepastebėjau, bet nesitikiu ten kažkokių stebuklų. Man reik, kad bent vizualiai pagražintų plaukus, kol atsiauginsiu juos.
Dėl šešėlių palečių, tai sakyčiau, jog tarp theBalm ir UD - lygiosios

Abi labai patinka. Nepasakyčiau, jog theBalm nepigmentuoti šešėliai, man kaip tik atvirkščiai pasirodė. Ir internete pilna apžvalgų ir atsiliepimų, jog theBalm produktai dažnai turi itin gerą pigmentaciją.
Holika Holika kremas tai nežinau dar

Nesu turėjus kitų korėjietiškų BB kremų, tai labai sunku palygint. Šiaip nieko toks, spalva normali gan, tepasi gan gražiai. Tik ant nosies nesilaiko - susiriebaluoja iškart. Nors atseit riebesniai odai skirtas.. Reiktų pabandyt tept tada, kai netepta ant nosies fluido.
L'Oreal lūpų dažų spalva - "501 Nude Ingenue". Visai nieko man toks, nėra labai ryškus, toks labiau kaip balzamas su spalva. Antrą kart nepirkčiau, bet tik todėl, kad noriu Revlon lip butterius išmėgint, o jie buvo ne kartą lyginami internete
QUOTE(Muminukė @ 2013 05 21, 11:49)
Illuminates, aš ir turiu tokia Locittane dušo želė, bet man ji visai nepatiko, kalbu apie bijūnų. Kaip tau ji?
Dušo želė gavau su siurprizų dėžute, jos pačios nepirkau, nes kažkaip ne visada patinka man dušo želė visokios. Šita tai gal ir nieko tokia, kvapas malonus, odos nesausina. Stengiuos aš jos nenaudot kol galiu, pasilikt visokiom kelionėm ir t.t. Didelio dydžio turbūt nepirkčiau
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 05 21, 12:13)
illuminated, kaip Guerlain akiu tusas? Ar seniai turi? Nes saviski apie pora savaiciu turiu ir tebelaukiu, kad padziutu, nes kolkas negaliu normaliai pasidazyt del skystumo ir lipinimo....
Turiu nuo ~kovo kažkur. Nepamenu ar tada lipino labai, bet dabar tai neatrodo kad lipintų. Šiaip visai patinka, gražiai padaro, nepadaro ten voro kojų (aišku, kalnais ir netepu aš ten). Antrą kartą gal nepirkčiau, nes norisi dar daug ką išmėgint. Kažkaip keista tušą pagal kvapą vertint, bet labai man kvapas patinka
QUOTE(Leveret @ 2013 05 21, 12:20)
Kaip patinga
Uoga Uoga molis?
Molis patinka man. Skalsiai naudojasi, odą tikrai pravalo, truputį traukia ir tempia, bet čia mano kaltė - nesenai tik sužinojau, kad ale molio kaukėm negalima leist visiškai uždžiūti ant veido - reik purkšt hidrolatus ir t.t.

Tai reiks šitaip pabandyt.
QUOTE(Žėrutis @ 2013 05 21, 12:24)
illuminated,
Kaip visada mane domina veido priežiūros priemonės, niekaip neatsirenku savųjų, taigi įdomu kaip:
Šlamučių prausiklis
Geomar veido kaukė
Lumene veido šveitiklis
Šlamučių prausiklis visai neblogas. Nesuriebina T zonos, normaliai nuvalo makiažą (akims naudoju atskirą), netempia kitų veido vietų. Kvapas gal nelabai malonus tik. Tiesa, šitas jau į pabaigą eina tiek kiekiu tiek galiojimo data, tai reik sunaudot greičiau

Vėliau turbūt pirksiu kitą.
Geomar veido kaukės efekto jokio dar nepastebėjau. Turbūt per trumpai naudoju (~porą savaičių tik), bet oda lieka švari ir švelni, tai kol kas nemetu dar
Lumene šveitiklis patinka man. Nušveičia normaliai, toks šiurkštesnis palyginus su L'Occitane ar kitais turėtais, bet labai patinka vėsinantis jausmas ant veido. Vasarai pats tas.
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 21, 12:29)
O...

illuminated krepšiukas koks šaunus, labiausiai patiko šėšėlių pasaulyje

ačiū
QUOTE(smaggiuke @ 2013 05 21, 12:50)
illuminated,
Kaip patinka BB kremas?
Chanel pudra?
Essence baltoji?
Dėl BB ir Essence jau atsakiau
Chanel patinka man, nėra labai maskuojanti, spalva atitiko (nors labai bijojau, galvojau, kad per tamsi bus). Kai buvo labai baisiai su oda, tai gal kiek paryškindavo pasausėjimus apie lūpas, tai atsargiai tept reikia, bet svarbiausias dalykas man buvo tas, kad nesuriebindavo T zonos per 5 minutes

Tai sutvirtinus pudra laikydavo normaliai ir neblizgėdavo. Turiu nuo kovo, tai dar jos yra man turbūt nemažai, bet neapsisprendžiu ar pirkčiau dar kart, ar ne

Iš vienos pusės - man tiko ir patiko, bet iš kitos - tiek visko norisi išbandyt dar