Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Kad jau visos kelia, tai nepabijosiu pagaliau ir aš įkelt biggrin.gif Aišku, kai prisižiūri visokių grožių kaip kad Rocco krepšelis, tai su mano net nėr ką lygint, bet vistiek. Gal neužmėtysit akmenim ax.gif

Plaukų priežiūros priemonės.
L'Oreal Elnett Satin Hairspray; Taft Volume Powder pudra plaukams; Babuškos Agafjos šampūnas su varnalėšom (rodos); Aubrey GPB kondicionierius; Aubrey Egyptian Henna šampūnas riebiems plaukams; Uoga Uoga Arganų aliejus; Ricinos aliejus; Laveros mangų kaukė
user posted image

Kūno priežiūros priemonės.
L'Occitane migdolų šveičiamasis muilas; Babuškos Agafjos juodas pirties muilas; L'Occitane taukmedžio kūno pienelis; L'Occitane Spring Cherry rankų kremo kelioninis dydis; L'Occitane bijūnų dušo želė kel. dydis; L'Occitane migdolų pėdų kremas; L'Occitane migdolų dušo aliejus; L'Occitane taukmedžių rankų kremas; Aubrey E Plus High C dezodorantas; Jozi Organic Ivory dezodorantas; ir... Afrikos juodas muilas biggrin.gif
user posted image

Veido priežiūros priemonės
L'Occitane šlamučių prausiklis/putos; Lumene waterproof akių mak. valiklis; Lumene Arctic Aqua paakių želė; Geomar riebios odos veido kaukė (turiu ir daugiau); Bioderma Sebium H2O; Aubrey veido kremas; L'Occitane ryžių veido fluidas; Tea Tree veido juostelės; L'Occitane šventagaršvės veido šveitiklis; L'Occitane šventagaršvės veido kremas; L'Occitane šlamučių veido kaukė; Uoga Uoga žalias molis; Lumene Matt touch šveitiklis
user posted image

Akių dekoratyvinė. Šešėliai
Urban Decay Oz the Great and Powerful 'The Glinda' palette; Urban Decay Naked 2; Sleek Oh So Special; theBalm Nude'tude palette
user posted image

Too Faced Shadow Insurance akių šešėlių primer'is; Bourjois blakstienų tušas; Guerlain Cils d'Enfer blakstienų tušas; Maybelline akių gelinis pravedimas; Urban Decay 24/7 Pencil Stash'o likučiai; Lumene ir Essence pieštukai
user posted image

Veido dekoratyvinė
theBalm Anti-Shine pudra blizgesiui nuimt; theBalm Frat Boy skaistalai; Chanel Vitalumiere Aqua BR12; Holika Holika Petit BB Clearing; Maybelline Fit Me; Essence pudra taip pat blizgesiui nuimt
user posted image

Lūpos
user posted image

Nagų priežiūros priemonės ir nagų lakai
Jei ką domins konkretūs pavadinimai - klauskit
user posted image
http://i43.tinypic.com/2zf0n6v.jpg
user posted image
user posted image
Atsakyti
illuminated tikrai gausus krepšelis thumbup.gif turiu jums klausimų ax.gif
Kaip Taft Volume Powder pudra plaukams? kokia pastebėta jo nauda? blush2.gif
Ar Essence pudra atlieka savo funkcija? ar po kiek laiko blizgis neišlenga?
Kaip pudra Maybelline Fit Me? kaip maskavimas? ar nekemša porų ? blush2.gif
Atsakyti
illuminated. labai fainas krepsas, ypac deco, seseliu spalvos super, labai mano skonio wub.gif

kaip the balm palete, ar gali palyginti su UD naked palete? kuri geresne?
ar geri tie storuliukai ud piestukai?
Atsakyti
Muminuke, šaunus krepšiukas 4u.gif Turiu kelis klausimus:
Kaip patinka Borjois makiažo valiklis?
Kaip Soap&Glory rankų kremas?
Ką daro Scholl pėdų kremaS?
Ar patinka Himalaya abrikosų šveitiklis?

Illuminates, įdomu buvo pasižvalgyti po krepšiuką mirksiukas.gif Kelis klausimai:
Kaip tau Loreal plaukų lakas?
Kaip Lavera mangų kaukė?
Kaip Loccitane šlamučių prausiklis?
Kuri šešėlių paletė labiausiai patinka? Ar patinka The balm paletė. Aš irgi neseniai ją gavau, vieną kartą išbandžiau ir paisrodė, kad nelabai pigmentuoti šešėliai g.gif
Ar veiksmingas Too faced šešėlių pagrindas?
Kaip Holika holika BB kremas?
Atrodo graži spalva Loreal lūpdažio, kaip tau jis? Ir kokia ten spalva? ax.gif
Biški daug klausimų uždaviau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar ir kvepalų žiūriu neįkėliau doh.gif
Šešėliai
user posted image

user posted image

Dešinėje pusėje beveik visi seni bet neprisiverčiu išmesti, dar dekupažui praverčia smile.gif
user posted image

user posted image

Skrurdu su jais pas mane

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 21, 12:42)
Muminuke, šaunus krepšiukas  4u.gif Turiu kelis klausimus:
Kaip patinka Borjois makiažo valiklis?
Kaip Soap&Glory rankų kremas?
Ką daro Scholl pėdų kremaS?
Ar patinka Himalaya abrikosų šveitiklis?

4u.gif Visos Jūsų išvardintos priemonės yra mano favorituose.
Valiklis puikus. Atsibodo Margaritos, buvo akcija šiam, todėl nusipirkau ir nesigailiu. labai gerai nuvalo, nepalieka nemalonių pojūčių, vieni pliusai.
Puikus. Gaila, Lt nėra šios produkcijos, tikrai kartočiau. Bet va, Isanos kremas geresnis  4u.gif
Jis yra nepakartojamas. Dar geresnis (ir brangesnis) yra Scholl kulnams. Bandžiau šį mėnesį jš pakeisti šveitikliu, margaritos kremu ir TBS bet nepakeičiamas jis...
Šveitiklis irgi geras. Geresnis už Garnier.Šveičia neper stipriai ir yra malonaus kvapo, pakankamai skalsus.
4u.gif

Illuminates, į

Papildyta:
Illuminates, aš ir turiu tokia Locittane dušo želė, bet man ji visai nepatiko, kalbu apie bijūnų. Kaip tau ji?
Atsakyti
illuminated, kaip Guerlain akiu tusas? Ar seniai turi? Nes saviski apie pora savaiciu turiu ir tebelaukiu, kad padziutu, nes kolkas negaliu normaliai pasidazyt del skystumo ir lipinimo....
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 05 21, 11:59)

Kaip patinga Uoga Uoga molis? bigsmile.gif
Atsakyti
illuminated, thumbup.gif thumbup.gif
Kaip visada mane domina veido priežiūros priemonės, niekaip neatsirenku savųjų, taigi įdomu kaip:
Šlamučių prausiklis 4u.gif
Geomar veido kaukė 4u.gif
Lumene veido šveitiklis 4u.gif
Atsakyti
Muminukė - nekuklus krepšelis, yra kur akis paganyt nail.gif

O... bigsmile.gif illuminated krepšiukas koks šaunus, labiausiai patiko šėšėlių pasaulyje biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 21 gegužės 2013 - 12:32
illuminated, bigsmile.gif

Kaip patinka BB kremas?
Chanel pudra?
Essence baltoji?
Atsakyti
QUOTE(miulena @ 2013 05 21, 11:27)
illuminated tikrai gausus krepšelis  thumbup.gif  turiu jums klausimų
Kaip  Taft Volume Powder pudra plaukams? kokia pastebėta jo  nauda? 
Ar Essence pudra atlieka savo funkcija? ar po kiek laiko blizgis neišlenga?
Kaip pudra Maybelline Fit Me? kaip maskavimas? ar nekemša porų ? 

Taft pudra yra skirta "atseit" papurinti plaukus, šaknis. biggrin.gif Na, kad nereiktų šukom velti ir kitaip žalot plaukų. Nenaudoju aš jos labai dažnai, veikt gal ir veikia visai, mano plaukai stori, tai ne visada matosi tas efektas iš karto, bet papurusios šaknys matosi, vėliau sumažėja tas efektas, nuo oro priklauso.
Essence pudra savo paskirtį atlieka nebloga, tepu aš ją tik ant T zonos, tai bent pusdienį tikrai neblizga. Vėliau jau pradeda blizgėt.
Maybelline Fit Me man nelabai kažkaip. Pati viena taip nemaloniai tepasi, maskavimo nėra, nors kad poras kimštų - nepastebėjau. Kartais kai nieko įmantresnio nenoriu, tai pamaišau truputį su kokiu kremu ir lengvai tepu ant veido.

QUOTE(RainyDay @ 2013 05 21, 11:27)
illuminated. labai fainas krepsas, ypac deco, seseliu spalvos super, labai mano skonio wub.gif

kaip the balm palete, ar gali palyginti su UD naked palete? kuri geresne?
ar geri tie storuliukai ud piestukai?

Ačiū wub.gif Man tiek theBalm, tiek UD labai patinka. Abiejų spalvos labai gražios, tiesa theBalm turi rods daugiau matinių spalvų, jei turėtų dar matinę highlight spalvą, tai išvis tobula būtų. Ir pakuotė nereali. biggrin.gif Susumavus viską ir atsižvelgus į tai, jog net be nuolaidos theBalm paletė pigesnė (su nuolaida mokėjau 18$, be nuolaidos - 36$, UD - 50$), sakyčiau, kad theBalm labiau thumbup.gif

UD pieštukai tikrai labai smagūs. Mano vokai labai riebūs, o su šitais vos ne visą dieną atlaikydavo. Gal tik į vakarą truputį subėgdavo. Tik kad sunku su jais, reik labai greit sklaidyt, o tai uždžiūna iškart.

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 05 21, 11:42)
Illuminates, įdomu buvo pasižvalgyti po krepšiuką  mirksiukas.gif Kelis klausimai:
Kaip tau Loreal plaukų lakas?
Kaip Lavera mangų kaukė?
Kaip Loccitane šlamučių prausiklis?
Kuri šešėlių paletė labiausiai patinka? Ar patinka The balm paletė. Aš irgi neseniai ją gavau, vieną kartą išbandžiau ir paisrodė, kad nelabai pigmentuoti šešėliai  g.gif
Ar veiksmingas Too faced šešėlių pagrindas?
Kaip Holika holika BB kremas?
Atrodo graži spalva Loreal lūpdažio, kaip tau jis? Ir kokia ten spalva?  ax.gif

L'Oreal plaukų lakas perkamas jau ne pirmą kartą, man patinka. Nelipina plaukų, nepasidaro jie kieti (bent jau man) ir gerai laiko.
Lavera kaukė ir visai nieko. Kvapas tobulas, gan skalsiai naudojasi ir minkštučius plaukus padaro. Kažkokio ilgalaikio efekto dar nepastebėjau, bet nesitikiu ten kažkokių stebuklų. Man reik, kad bent vizualiai pagražintų plaukus, kol atsiauginsiu juos.
Dėl šešėlių palečių, tai sakyčiau, jog tarp theBalm ir UD - lygiosios thumbup.gif Abi labai patinka. Nepasakyčiau, jog theBalm nepigmentuoti šešėliai, man kaip tik atvirkščiai pasirodė. Ir internete pilna apžvalgų ir atsiliepimų, jog theBalm produktai dažnai turi itin gerą pigmentaciją.
Holika Holika kremas tai nežinau dar g.gif Nesu turėjus kitų korėjietiškų BB kremų, tai labai sunku palygint. Šiaip nieko toks, spalva normali gan, tepasi gan gražiai. Tik ant nosies nesilaiko - susiriebaluoja iškart. Nors atseit riebesniai odai skirtas.. Reiktų pabandyt tept tada, kai netepta ant nosies fluido.
L'Oreal lūpų dažų spalva - "501 Nude Ingenue". Visai nieko man toks, nėra labai ryškus, toks labiau kaip balzamas su spalva. Antrą kart nepirkčiau, bet tik todėl, kad noriu Revlon lip butterius išmėgint, o jie buvo ne kartą lyginami internete

QUOTE(Muminukė @ 2013 05 21, 11:49)
Illuminates, aš ir turiu tokia Locittane dušo želė, bet man ji visai nepatiko, kalbu apie bijūnų. Kaip tau ji?

Dušo želė gavau su siurprizų dėžute, jos pačios nepirkau, nes kažkaip ne visada patinka man dušo želė visokios. Šita tai gal ir nieko tokia, kvapas malonus, odos nesausina. Stengiuos aš jos nenaudot kol galiu, pasilikt visokiom kelionėm ir t.t. Didelio dydžio turbūt nepirkčiau ax.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 05 21, 12:13)
illuminated, kaip Guerlain akiu tusas? Ar seniai turi? Nes saviski apie pora savaiciu turiu ir tebelaukiu, kad padziutu, nes kolkas negaliu normaliai pasidazyt del skystumo ir lipinimo....

Turiu nuo ~kovo kažkur. Nepamenu ar tada lipino labai, bet dabar tai neatrodo kad lipintų. Šiaip visai patinka, gražiai padaro, nepadaro ten voro kojų (aišku, kalnais ir netepu aš ten). Antrą kartą gal nepirkčiau, nes norisi dar daug ką išmėgint. Kažkaip keista tušą pagal kvapą vertint, bet labai man kvapas patinka biggrin.gif

QUOTE(Leveret @ 2013 05 21, 12:20)
Kaip patinga Uoga Uoga molis?  bigsmile.gif

Molis patinka man. Skalsiai naudojasi, odą tikrai pravalo, truputį traukia ir tempia, bet čia mano kaltė - nesenai tik sužinojau, kad ale molio kaukėm negalima leist visiškai uždžiūti ant veido - reik purkšt hidrolatus ir t.t. doh.gif Tai reiks šitaip pabandyt.

QUOTE(Žėrutis @ 2013 05 21, 12:24)
illuminated,
Kaip visada mane domina veido priežiūros priemonės, niekaip neatsirenku savųjų, taigi įdomu kaip:
Šlamučių prausiklis
Geomar veido kaukė 
Lumene veido šveitiklis

Šlamučių prausiklis visai neblogas. Nesuriebina T zonos, normaliai nuvalo makiažą (akims naudoju atskirą), netempia kitų veido vietų. Kvapas gal nelabai malonus tik. Tiesa, šitas jau į pabaigą eina tiek kiekiu tiek galiojimo data, tai reik sunaudot greičiau biggrin.gif Vėliau turbūt pirksiu kitą.
Geomar veido kaukės efekto jokio dar nepastebėjau. Turbūt per trumpai naudoju (~porą savaičių tik), bet oda lieka švari ir švelni, tai kol kas nemetu dar biggrin.gif
Lumene šveitiklis patinka man. Nušveičia normaliai, toks šiurkštesnis palyginus su L'Occitane ar kitais turėtais, bet labai patinka vėsinantis jausmas ant veido. Vasarai pats tas.

Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2013 05 21, 12:29)
O... bigsmile.gif  illuminated krepšiukas koks šaunus, labiausiai patiko šėšėlių pasaulyje  biggrin.gif  thumbup.gif

wub.gif ačiū

QUOTE(smaggiuke @ 2013 05 21, 12:50)
illuminated,   bigsmile.gif

Kaip patinka BB kremas?
Chanel pudra?
Essence baltoji?

Dėl BB ir Essence jau atsakiau 4u.gif
Chanel patinka man, nėra labai maskuojanti, spalva atitiko (nors labai bijojau, galvojau, kad per tamsi bus). Kai buvo labai baisiai su oda, tai gal kiek paryškindavo pasausėjimus apie lūpas, tai atsargiai tept reikia, bet svarbiausias dalykas man buvo tas, kad nesuriebindavo T zonos per 5 minutes biggrin.gif Tai sutvirtinus pudra laikydavo normaliai ir neblizgėdavo. Turiu nuo kovo, tai dar jos yra man turbūt nemažai, bet neapsisprendžiu ar pirkčiau dar kart, ar ne g.gif Iš vienos pusės - man tiko ir patiko, bet iš kitos - tiek visko norisi išbandyt dar biggrin.gif
Atsakyti
Illuminated fainas krepselis, i rupimus klausimus jau atsakete bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti