Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

delamorte įspūdinga kolekcija smile.gif tik nesuprantu kam reikia identiškų spalvų ir dar to paties gamintojo (pvz essie ir orly kelios spalvos man beveik vienodos, tikiu, kažkuo minimaliai skiriasi, bet iš esmės tas pats per tą patį).

Labai smalsu bus pamatyti likusį krepšelį bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Muminukė @ 2013 08 03, 15:37)
tai mums manau užteks pradžiai dekoratyvinės  biggrin.gif o kol atsigausim užbaigsit fotosesiją  biggrin.gif  4u.gif

QUOTE(Emidora @ 2013 08 03, 22:21)
O ne bus cia is didelio debesio mazas lietus, kaip sakoma  g.gif

Būtent, kol fotkinau, tai išmėčiau belekiek priemonių, kurios buvo užsilikusios dar nuo Kleopatros laikų ir pasenusios doh.gif Ir krepšiukas tikrai ne parduotuvės lentyna... schmoll.gif
Labai stengiuosi pereiti prie kokybiško, atrinkto ir svarbiausia saikingo kašiko, nes čia prisižiūrėjau ir seilę varvijau, kaip kitos moka atsirinkt doh.gif
Todėl nieko pribloškiančia tikrai nebus, eilinės priemonės..... unsure.gif Tik va kuo labiau manęs prašo parodyt, tuo labiau tinginys ima viską subaigt fotkint lotuliukas.gif

Delamorte - nerealiai bigsmile.gif Patinka man tokie vaizdai thumbup.gif
Atsakyti
Delamorte,man taipat patinka paziureti i didelius krepsius. wub.gif

Taipat pavydziu tiems,kurie moka atsirinkti patinkancia priemone ir nepirkti to kas nereika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 08 05, 08:13)

Tikrai tokia sokiruojanti dalis biggrin.gif Yra i ka akeles paganyti. O kur jus laikote toki kieki laku? As cia pamasciau, kaip reiketu pvz dideleje dezeje susirasti (ir apsispresti), kuriuo laku ta diena noriu lakuotis doh.gif Jauciu pas mane keli butu labai einami, o dauguma, tie kur ant dugno, visai pamirsti smile.gif
Atsakyti
Kaip jums Dior nagu lakai? Palyginkit prasau Su chanel ir orly, ysl. Didele kolekcija nail.gif
Atsakyti
Labai smagu buvo akis paganyt bigsmile.gif mirksiukas.gif Laukiu tęsinio ax.gif
Atsakyti
Tęsinys smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Super 4u.gif sakykite, kaip patinka pedu kremas, melynoje tubeleje, berots CCS? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2013 08 05, 10:33)
delamorte įspūdinga kolekcija  smile.gif  tik nesuprantu kam reikia identiškų spalvų ir dar to paties gamintojo (pvz essie ir orly kelios spalvos man beveik vienodos, tikiu, kažkuo minimaliai skiriasi, bet iš esmės tas pats per tą patį).
Labai smalsu bus pamatyti likusį krepšelį  bigsmile.gif  thumbup.gif
Niuansai lotuliukas.gif Tekstūra (vieni kreminiai, kiti jelly), atspalviai ir pan. Žiūrėjau prieš kelias dienas rudens kolekcijų swatch'us, buvo "ir to noriu, ir ano noriu", nors ir pas save tikrai kažką panašaus surasčiau, bet... Tai mano lengvas pamišimas- nagų lakai ir batai smile.gif

QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 08 05, 16:42)
Tikrai tokia sokiruojanti dalis biggrin.gif Yra i ka akeles paganyti. O kur jus laikote toki kieki laku? As cia pamasciau, kaip reiketu pvz dideleje dezeje susirasti (ir apsispresti), kuriuo laku ta diena noriu lakuotis  doh.gif Jauciu pas mane keli butu labai einami, o dauguma, tie kur ant dugno, visai pamirsti smile.gif
Laikau trejose mažesnėse dėžutėse nuo batų, komodos stalčiuje. Tvarkingai sustatyti, atsidarius matosi kur kas smile.gif

QUOTE(Prietarai @ 2013 08 05, 17:22)
Kaip jums Dior nagu lakai? Palyginkit prasau Su chanel ir orly, ysl. Didele kolekcija nail.gif
Patinka platūs Dior šepetėliai, labai lengvai ir greitai nusilakuoja nagai, o raudonas Dior tobulas- graži klasikinė spalva, skubant užtenka ir vieno sluoksnio, greitai džiūna. Bet kurie nagų lakai man laikosi ~3dienas, nes dienos metu tenka dažnai plauti rankas, buities ruošoje nenaudoju pirštinių, bet man nesunku persilakuoti, tai jau tapę įpročiu. Dior ir YSL daugiau klasikinių spalvų lakai, patogu skubant, nes greit lakuojasi ir džiūna, o Chanel ir Orly pavergia spalvine gama.

QUOTE(Siurpuliukas @ 2013 08 05, 20:18)
Super 4u.gif  sakykite, kaip patinka pedu kremas, melynoje tubeleje, berots CCS? g.gif
Riebus, labai gerai maitina ir minkština odą, naudoju tik kulnams, kad nesausėtų, tikrai padeda.
Atsakyti
Ispudinga bigsmile.gif Labai labai patiko wub.gif
Kaip jum Kanebo priemones, pasiteisino? Turejau komplekciuka kazkada viska veidui, tai iki siol nieko panasaus analogisko, bet pigesnio nerandu schmoll.gif Ypac super buvo prausiklis/kauke ir pudros konsistencijos sveitiklis..... drinks_cheers.gif
Kaip jums DolceGabanna blizgesiai, turejau du - abu pardaviau nes nepatiko konsistencija, labai jau riebiai lipnus..... unsure.gif
Kaip patinka NOAH ir MARLIES sampunai?
Dar domina SISLEY sepetelis veidui, ar jis kuo ypatingesnis uz kitus, pigesnius? Ar vertas tiek pinigu ar tik savo vardo biggrin.gif

Aciu uz atsakymus is anksto ir uz grazu regini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 08 05, 20:39)
Tęsinys smile.gif

Gražu wub.gif
Mane domina TBS šampūnas ir Douglas kūno losjonas. Kaip patinka abu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 08 05, 22:17)
Ispudinga  bigsmile.gif  Labai labai patiko  wub.gif
Kaip jum Kanebo priemones, pasiteisino? Turejau komplekciuka kazkada viska veidui, tai  iki siol nieko panasaus analogisko, bet pigesnio nerandu  schmoll.gif  Ypac super buvo prausiklis/kauke  ir pudros konsistencijos sveitiklis..... drinks_cheers.gif
Kaip jums DolceGabanna blizgesiai, turejau du - abu pardaviau nes nepatiko konsistencija, labai jau riebiai lipnus..... unsure.gif
Kaip patinka NOAH ir MARLIES sampunai?
Dar domina SISLEY sepetelis veidui, ar jis kuo ypatingesnis uz kitus, pigesnius? Ar vertas tiek pinigu ar tik savo vardo  biggrin.gif

Aciu uz atsakymus is anksto ir uz grazu regini  wub.gif

Ačiū už pagyrimus 4u.gif

Kanebo pasiteisino 100% Jų dvigubas valymas apskritai tobulas, nesinori daugiau nieko nei ieškoti, nei bandyti. Naudojau ir visokių selektyvinių kompanijų produktus, kurie man dažniausiai labai išsausindavo odą, ir pigių, nes "ai, tai tik prausiklis, valiklis", siunčiausi rūgštines priemones, bet tik naudojant Kanebo man susitvarkė oda- poros susitraukė iki minimumo smile.gif , visai nekyla jokie spuogeliai ir gražiai suvienodėjo atspalvis. Step2 yra su enzimais, tai man visiškai nebereikia jokių BHA, valančių kaukių ar šveitiklių.

Dolce&Gabanna blizgesiai labai lipnūs, jei dar būnu palaidais plaukais ir vėjas doh.gif Bet spalvos labai patinka laugh.gif

Noah šampūnas labai patinka, išsiplovus plaukai net gurgžda, gražiai žvilga, dienos bėgyje išlieka purūs, nesukrenta, tik jis skystos konsistencijos, todėl labai neskalsus ir greitai naudojasi.

Marlies Moller mano plaukams nelabai tinka. Juo man tenka plauti 2 kartus ir tikriausiai dėl to, kad tai 2in1, plaukai minkšti, purūs, nekrenta gražiai. Todėl jį naudoju, kai žinau, kad būsiu plaukus susirišusi. Buvo smalsu išbandyti, bet daugiau nepirkčiau.

Šepetėliai veidui vis tik skiriasi ax.gif Ar patys šereliai, ar jų apkirpimas, nes prieš tai turėjau TBS, tai tinkamas nežinau kam, gal indams plauti unsure.gif , nes labai šiurkštus ir nemalonus, man odos gaila taip agresyviai šveist.
Atsakyti