QUOTE(NORIKA @ 2013 08 05, 22:17)
Ispudinga

Labai labai patiko
Kaip jum Kanebo priemones, pasiteisino? Turejau komplekciuka kazkada viska veidui, tai iki siol nieko panasaus analogisko, bet pigesnio nerandu

Ypac super buvo prausiklis/kauke ir pudros konsistencijos sveitiklis.....
Kaip jums DolceGabanna blizgesiai, turejau du - abu pardaviau nes nepatiko konsistencija, labai jau riebiai lipnus.....
Kaip patinka NOAH ir MARLIES sampunai?
Dar domina SISLEY sepetelis veidui, ar jis kuo ypatingesnis uz kitus, pigesnius? Ar vertas tiek pinigu ar tik savo vardo
Aciu uz atsakymus is anksto ir uz grazu regini
Ačiū už pagyrimus
Kanebo pasiteisino 100% Jų dvigubas valymas apskritai tobulas, nesinori daugiau nieko nei ieškoti, nei bandyti. Naudojau ir visokių selektyvinių kompanijų produktus, kurie man dažniausiai labai išsausindavo odą, ir pigių, nes "ai, tai tik prausiklis, valiklis", siunčiausi rūgštines priemones, bet tik naudojant Kanebo man susitvarkė oda- poros susitraukė iki minimumo

, visai nekyla jokie spuogeliai ir gražiai suvienodėjo atspalvis. Step2 yra su enzimais, tai man visiškai nebereikia jokių BHA, valančių kaukių ar šveitiklių.
Dolce&Gabanna blizgesiai labai lipnūs, jei dar būnu palaidais plaukais ir vėjas

Bet spalvos labai patinka
Noah šampūnas labai patinka, išsiplovus plaukai net gurgžda, gražiai žvilga, dienos bėgyje išlieka purūs, nesukrenta, tik jis skystos konsistencijos, todėl labai neskalsus ir greitai naudojasi.
Marlies Moller mano plaukams nelabai tinka. Juo man tenka plauti 2 kartus ir tikriausiai dėl to, kad tai 2in1, plaukai minkšti, purūs, nekrenta gražiai. Todėl jį naudoju, kai žinau, kad būsiu plaukus susirišusi. Buvo smalsu išbandyti, bet daugiau nepirkčiau.
Šepetėliai veidui vis tik skiriasi

Ar patys šereliai, ar jų apkirpimas, nes prieš tai turėjau TBS, tai tinkamas nežinau kam, gal indams plauti

, nes labai šiurkštus ir nemalonus, man odos gaila taip agresyviai šveist.