Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

Sveikutės esamos ir būsimos mamytės...Pati gimdžiau(darė operaciją) Raseiniuose pas gyd.A.Kiauleikienę ir esu be galo jai dėkinga už kruopštumą ir nuoširdų darbą... bigsmile.gif Norėčiau sužinot daugiau nuomonių jei kas gimdėte pas šią gydytoją... mirksiukas.gif
Atsakyti
Apie Raseiniu gimdymo skyriu is visu pazistamu, kas tik gimde visais laikais, niekada negirdejau pagyru gydytojoms, visada tik abejingi arba prasti atsiliepimai. Kodel taip yra? ar tai kazkoks isskirtinis miestas su specifinem ginekologem, ar vis delto yra ir kitokiu nuomoniu? Apie ginekologes moteru konsultacijoj ne ka geresni atsiliepimai. Man toks siurpus ispudis, atrodo, kaip tos moterys ten is vis apsikencia??
Atsakyti
as tai nieko blogo lyg ir negirdejau,matai ten mano teta dirba pavaduotoja,tai reiks paklaust kodel taip moterys skundzias.
Atsakyti
Na, gal vyresnybei nelabai kas skundziasi....smile.gif

As pati gimdymo skyriuje nesu buvusi, nezinau, kaip ten pati iranga atrodo, bet, manau, ne tai svarbiausia.
Nes gimdziau Radviliskyje, kai ten dar irgi niekas nebuvo remontuota, bet man tai nekliuvo. Svarbu, kad gydytojas geras buvo. Man delto buvo kazkaip daug ramiau.
Kur kas daugiau gimdyvem siaubo ivaro aptarnaujantis personalas. Kodel gydytoju ar akuseriu toks poziuris: visos pagimdo ir tu pagimdysi, ir tol vargse moteri kankina, kol kudikis gimsta pamelynaves, ar mamai jau pradeda vaidentis nuo 12 ar daugiau val. kanciu??
Atsakyti
Man iki termino beliko kelios dienos... nestuke.gif ir ruosiuosi gimdyti Raseiniuose. Buvau nuejusi pries gera menesi i gimdymo skyriu. Vyr.sesuo viska aprode, paaiskino ir as likau patenkinta thumbup.gif . Tik prisipazinsiu noreciau gimdyti, kai atvaziuoja budeti daktarai is Kauno, nes apie vietines ginekologes girdejau ne mazai prastu atsiliepimu. Taciau mano nuomone, jei butu jos prastos gydytojos, tai kazin ar taip ilgai dirbtu. O kas is pazystamu gimde, nieko blogo nesake. Kai jau pasigimdysiu, parasysiu savo ispudzius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soul... @ 2006 08 11, 19:13)
Man iki termino beliko kelios dienos...  nestuke.gif ir ruosiuosi gimdyti Raseiniuose. Buvau nuejusi pries gera menesi i gimdymo skyriu. Vyr.sesuo viska aprode, paaiskino ir as likau patenkinta  thumbup.gif . Tik prisipazinsiu noreciau gimdyti, kai atvaziuoja budeti daktarai is Kauno, nes apie vietines ginekologes girdejau ne mazai prastu atsiliepimu. Taciau mano nuomone, jei butu jos prastos gydytojos, tai kazin ar taip ilgai dirbtu. O kas is pazystamu gimde, nieko blogo nesake. Kai jau pasigimdysiu, parasysiu savo ispudzius...  smile.gif

labai labai sveikinu.Grazus vardas mazuliuko 4u.gif
tai kaip ta gimdykla raseiniu?pas kuria gimdei?as is pazistamu mamyciu girdejau kad be vyro i gimdykla nei kojos nekelt,kad prieziura skirtusi kaip diena nuo nakties,kad pasiimti mazyliui savo misinuka,jei pienuko nebutu ir duoti slapcia,nes ten negausi nieko,bet cia tik gandai...Na mano mamos tai tikrai vos nenumarino,viena reke leist skatinancius o kita kad nuskausminamuosius,nes mama jau net pajuodavusi nuo skausmo buvo...cia pagasdinau truputi... ax.gif

aukit dideli,bukit sveiki 4u.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As linkusi manyti, kad jei viskas gerai, tai ir namie pagimdysi smile.gif)

Bet...jei tik sudetingesne situacija, nera naudos nei is gydytojo, nei is akuserio. Tokiam mieste, kaip Raseiniai nezianu ne vieno gero ginekologo, tik grubios, siuolaikiniu metodu netaikancios daktares, kurios ziuri i moteri kaip i daikta. Bet mes ne daiktai! O gimdymas - tai ne tik stresas ar siaip procesas, o daug ziniu ir reakcijos reikalaujantis dalykas. Tada ne tik kudiki numarinti gali, bet ir mamai infekcija ar uzdegima ivaryti. As nepasitikiu Raseiniu ginekologem - teko susidurti. Dziaugiuosi, kad dabar gyvenu Vilniuj- cia nors gydytoju pasirinkimas didelis smile.gif O jei reiks gyventi Raseiniuose, nezinau....bus bedos, matyt. Arba teks i didmiesti vazineti....... ;(
Atsakyti
Sveikutes, smile.gif Na stai mano maziui jau ir menesis su savaite. Ir zadeti ispudziai is raseiniu gimdymo skyriaus: labai dziaugiuosi, kad mazius buvo laaabai punktualus ir gime ta diena, kaip ir buvo numatyta (per Zolines). Bet dziaugiuosi ir todel, kad buvo nedarbo diena...nes budejo nuostabi gydytoja is Kauno- Gorina. Vyras buvo salia, o uosviene uz duru, bet nemanau, kad tai turejo kazkokios itakos... gydytoja nuo manes nesitrauke ne akimirkai, nes gimdymas buvo siek tiek komplikuotas. Bet svarbiausia, kad niekam nedavem nei lito, nes pati akusere liepe neduot. Tad atsidekojom kava, saldainiais, buteliuku.. Neleido man ilgai kankintis, leido skatinamuosius ir nuolat stebejo vaisiaus sirdies tonus. Epiduro cia nedaro, o tik naudoja zvakutes nuo skausmo...ne ka jos padeda, bet vis sis tas. Prieziura kaip ir visur. Kazko blogo pasakyti negaliu. Tik kadangi gulejome tris dienas prie vietiniu gydytoju, tai galiu pasakyti, kad kazin ar buciau gimdziusi prie ju... g.gif Tad jei ruosiates gimdyti biggrin.gif savaitgali ar per sventes...vaziuokite drasiai, o jei siokia diena...pagalvokit..gal geriau i kauna lekt. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės...Aš gimdžiau pas skyriaus vedėją gyd. A.Kiauleikienę(tiesą tariant darė cezarį), tai tik gerus prisiminimus ne tik apie ją bet ir seseles turiu...Buvo gera priežiūra viso nėštumo metu ir po jo... biggrin.gif Gal iš jūsų kuri gimdėte pas šią gydytoją?
Atsakyti
as tai pat gimdziau raseiniuose buvau susitarusi su akusere ir mano gimdymas buvo labai greitas tai apie procesa galiu pasakyti kad dirbo profesonaliai,gal del to kad ne uz aciu,gal del to kad dalyvavo vyras.bet po gimdymo preiziura tai nulis per tas tris dienas daktare pas kuria gimdziau net nebuvo uzsukusi ryta tik skyriaus vedeja kiauleikiene uzeidavo,o taip pragulejau tas dienas siaip sau.palatu valytoja ,tai siaubas, is veido israiskos suprask- ko cia velniu guli,vaika priziurinti daktare ir sesele tai labai fainos viska pasakys ko ir bepaklaustum.
Atsakyti
Norisi tiketi, kad situacija po truputi gereja...Tik galetu buti daugiau gydytoju, kurie i savo darba ziuri profesionaliai, o ne taip, kaip per zinias rode - ar Gragzduose, ar Kursenuose ar kazkur, kai budejusi gydytoja, per gimdyma numarinusi vaika, pareiske, kad gimdymas buves komplikuotas ir ne jos kompetencijos.... schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai esu patenkinta gydytojos A.Kiauleikienės darbu, ir seselės labai fainos ypač tokia Dalytė(panaši į aktorę Iloną Balsytę)... bigsmile.gif Na o kalbant apie sanitarę tai net nžn ką ir pasakyti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti