Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

Aš pasakysiu dėl ko nusistebėjau, kad tau pavyko už tikrai normalią sumą susitarti. Kai gimdžiau prieš devynerius metus, gydytojai davėm-400 lt, akušerei-200 lt. O apie vizitus, kurių buvo tikrai daug, jau nekalbu kokia suma susidarė, nes kiekvienąkart duodavau 20-30 lt (jei nėra jokių problemų), jei iškyla kažkoks klausimas-50 lt. Na, tai patikėk, kainavo nemažai. Bet nebūtų gaila, jei priežiūra būtų nepriekaištinga.
Šį kartą (kai pradžioje nėštumo dar bandžiau lankytis) vėl taip pat bandžiau sumokėti. Bet priežiūra.... schmoll.gif Pagalvojau, gal Raseiniuose kainos baisiai pašoko, kad vis tyrimų reikia prašyti, jog padarytų, kiekvienąkart užmiršta, ką prieš tai kalbėjo, lyg pirmą kartą matytų, tai pasiskundus, kad širdis streikuoja, atšauna, kad svoris didelis (nedariusi tyrimų blink.gif , o pasirodo tai dėl mažakraujystės). Tai aš apsisukau ant kulnies ir išvykau į Kauno klinikas. Ten viskas į vieną kainą įeina (nereikia kaskart duoti) ir priežiūra super. thumbup.gif Taip kad Kaune kainos prieinamesnės pas medicinos mokslų daktarus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Užuojauta tau,Kat,kad taip jautriai į viską reaguoji...Aš taip pat išsakiau savo nuomonę,o tu net prie žodžių kabiniesi,prie klaidelių...Kiekvienam skirtingai,tau Kaune geriau,man Raseiniuose,juolab,kad tikrai ir čia,ir čia lankiausi,o paskutiniu nėštumu pas mokslų daktarę...Vieną minusą Raseiniams turiu,tik dėl baisių palatų.Nusiramink ir nekonfliktuok!
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 01 06, 13:28)
Užuojauta tau,Kat,kad taip jautriai į viską reaguoji...Aš taip pat išsakiau savo nuomonę,o tu net prie žodžių kabiniesi,prie klaidelių...Kiekvienam skirtingai,tau Kaune geriau,man Raseiniuose,juolab,kad tikrai ir čia,ir čia lankiausi,o paskutiniu nėštumu pas mokslų daktarę...Vieną minusą Raseiniams turiu,tik dėl baisių palatų.Nusiramink ir nekonfliktuok!

Skirtingai nei tu, aš tikrai nekonfliktuoju (perskaityk savo priešpaskutinį postą ax.gif ). Juk net mirksiuką padėjau (ar pajuokaut negalima? bigsmile.gif ). Atrodo, kad tu kažkaip jautriai reaguoji į kitokią nuomonę. Bet tiek to. Kiekvienas ko ieško, tą ir randa. Svarbu, kad abi likom patenkintos gydytojų priežiūra (kad ir pas skirtingus gydytojus) ir auginame puikius angeliukus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 06 sausio 2007 - 15:19
Supermamytuk, norėjau paklausti, ar nėštumų ir gimdymų metu tu turėjai kažkokių sveikatos problemų, iškilusių komplikacijų? Nes, matai, tada keičiasi viskas iš esmės. Paglostyti, nusišypsoti, per petį patapšnoti gali mama, gera teta ar draugė. O iš gydytojo visi juk tikimės daugiau.
Noriu papasakoti šią vasarą kaip pasibaigė gimdymas mano pažįstamai pas gyd. Kiauleikienę. Nors jos vyras labai prieštaravo, ji liko gimdyti Raseiniuose, tuo labiau, kad gyd. įtikinėjo, jog nėra jokio reikalo kažkur važiuoti. Gimdymas buvo komplikuotas, užsitęsė, galop paaiškėjo, kad pati nebepagimdys, atliko ekstra Cezario operaciją. Vaikiukas pridusęs skubiai išvežtas į Kauno klinikas, mama lieka Raseiniuose. Vaiko nemato visas penkias dienas, kol pati atsigauna po operacijos. Tai dar viskas ir taip labai gerai baigėsi, kad vaikutis išgyveno ir nėra tų baisių pasekmių.
Man nepatinka, kad gydytoja kartais nepematuotai rizikuoja, imasi per daug atsakomybės.
Raseiniuose labai sumažėjo gimdyvių skaičius. Bent mano draugės visos išvažiavo gimdyti ar į Vilnių, ar į Kauną. Kažkaip norisi apsaugoti ir save ir vaikelį. 4u.gif
Atsakyti
Tikrai gerbiu kiekvienos nuomonę smile.gif ,ir mes,mamos,galvodamos apie savo vaikučius,ieškom paties geriausio.Mano sesuo medikė,ji dirba Kaune ir jos pasakyti žodžiai"dievas visur vienodas"...Pripažinkim,kad visur,visko nutinka:ir Raseiniuose,ir klinikose,ir taip išgirtam "Mažylyje"...Gana čia įrodinėti kažką...Sėkmės visoms auginant savo turtelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 01 06, 18:13)
Tikrai gerbiu kiekvienos nuomonę smile.gif ,ir mes,mamos,galvodamos apie savo vaikučius,ieškom paties geriausio.Mano sesuo medikė,ji dirba Kaune ir jos pasakyti žodžiai"dievas visur vienodas"...Pripažinkim,kad visur,visko nutinka:ir Raseiniuose,ir klinikose,ir taip išgirtam "Mažylyje"...Gana čia įrodinėti kažką...Sėkmės visoms auginant savo turtelius thumbup.gif

Žinoma, kad visur atsitinka visko, nuo nelaimės neapsaugotas nei vienas. Tik kartais nelaimės galima išvengti, jei gydytojas profesionalas ir atsakingai žiūrintis į savo misiją. O kai įsivelia aplaidumas, nelaimė gali būti taip arti. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos. Nelaimiu visuose gimdymo namuose atsitinka visokiu - duok dieve, kad ju nebutu visiskai. Gydytoja A.Kiauleikiene tikrai yra savo srities profesionale, ir tikrai atsakingai ziuri i kiekviena nestuma ar gimdyma. Mano sis nestumas tikrai ne idealus nestuke.gif - ir stacionare tenka paguleti, ir beveik kas savaite pas gydytoja konsultuotis-ir tikrai nei karto nenusivyliau. Keista skaityti, kad kazkam neatliko tyrimu, kazko nepaaiskino g.gif As pati kartais ant saves pykstu, kad nebudama "pirmakarte" ikyriu savo kvailais klausimais, nuogastavimais ir t.t.-bet nei karto is gydytojos lupu neisgirdau, kad ji neturi laiko man atsakyti, nepamaciau veide nepasitenkinimo del vis tu paciu uzduodamu klausimu - atvirksciai-ji nuosirdziai dziaugiasi thumbup.gif, kai musu savijauta gera, nuosirdziai rupinasi ir palaiko, jei ne viskas idealu... As ja tikrai pasitikiu, ir nors visiskai neaisku, kaip baigsis sis mano nestumas-as visiskai atsiduodu i gydytojos A.Kiauleikienes rankas. mirksiukas.gif Aciu jums Gydytoja, ir didziules kantrybes Jusu darbe.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir iš kur pas žmones tas nuolankumas? Lyg pas gydytoją eitum išmaldos prašyti? g.gif Tai jų darbas ir yra toks, kad turi prižiūrėti nėštumą, gimdymą. Na, man tai tikrai nepatinka, kai vaisiaus širdies tonai užrašomi na, taip...iš debesų. Jei vaiko tonų kardiograma neatliekama iki pat gimdymo. Jei pacientė skundžiasi bloga savijauta, ir jai pasakoma, na, turbūt dėl svorio. O tyrimus atliksim, kai grįšiu po dviejų savaičių (po atostogų). blink.gif Palaukit, bet tos dvi savaitės gali būti lemtingos ir man, ir mano kūdikiui. blink.gif Taip, aš moku pinigus, ir pasiskaičius kitų, tai tikrai normalius. Tai ir noriu, kad manimi rūpintųsi atitinkamai. O apie tai, kad visur visko atsitinka: taip atsitinka. Tik "atsitikimų" procentas skiriasi. Ir pagal tai žmonės renkasi.
Kiekvieno reikalavimai ir lūkesčiai skirtingi. Bet jei taip viskas būtų puiku, kaip čia pasakojat, tai gimdymo namuose lovos tuščios ir tušti vaikų lopšeliai po mėnesį nelauktų gimdyvių ir leliukų. Deja, šiandien taip yra... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 09 sausio 2007 - 22:55
Na pirmąjį kai gimdžiau,tai per parą septynios gimdyvės buvo thumbup.gif Dabar kai gimdžiau,tai patikėkit kiekvieną naktį buvo gimdyvių,tik jos jau labai tyliai ir greit pasigimdydavo thumbup.gif ir palatos visos užimtos,tik dabar po vieną guldo palatoj thumbup.gif
Na,o dabar ,Jus visas, kviečiu įsilieti į kaimynių Raseiniečių pokalbius mirksiukas.gif Gal ten pavyks smagiau pabendrauti thumbup.gif
Atsakyti
O gimdyvės dar kur nors rėkia???? blink.gif Juk XXI amžius? Niekas nebekankina. ax.gif Nuo balandžio pradžios iki velykų nebuvo nė vienos gimdyvės. Tą tikrai žinau. lotuliukas.gif Na, bet koks skirtumas. Jei kažkam patinka gyd., tai valio. Jei kam nepatinka - tas renkasi kitą. Ir jokios problemos. bigsmile.gif Tik jei būtų skyrelio pavadinimas "Pagirkime gyd. Kiauleikienę", aš būčiau čia neužsukusi. O kai pamačiau "ATSILIEPIMAI apie Raseinių gimdymo namus", tai užsukau išsakyti savo atsiliepimus.
Čia kaip lakmuso popierėlis, kad nemokam išklausyti ir gerbti kitokią nuomonę. g.gif Aš pavyzdžiui, tik džiaugiuosi, kad jūs likot patenkintos ir kad viskas buvo labai gerai. Bet ir jūs turėtumėte suprasti kitą, aš tikrai jaučiu nuoskaudą dėl gyd. Nenoriu dėstyti visų niuansų. Bet jei ne mano ryžtas rinktis kitą gydymo įstaigą, aš dukrelės neturėčiau. Tai yra tikra, neperdėta ir patikrinta. Todėl ir mano nuomonė čia aštrokai išsakyta. Tokie jau mano atsiliepimai. verysad.gif O suprasit, ar ne - čia jau kiekvieno reikalas. Aš nieko neagituoju, gink Dieve. 4u.gif
Atsakyti
Palaukit, mielosios-dirba gi ne vien A.Kiauleikiene-kodel niekas nieko nesako apie kitas gydytojas? As tikrai nesu patenkinta Lukauskienes darbu, bet gerbdama jos amziu geriau nutylesiu, ir tikrai nekibsiu i atlapus toms, kurioms ji patinka. Bet man tikrai skaudu skaityti, kad viena, jaucianti nuoskauda, tiek gali vis apie ta pati rasineti - nei vieno nera ne kart gyvenime nesuklydusio.
Atsakyti