Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

Sveiki, gimdyti Raseiniuose dar neteko, bet su gresianciais nuolat tenka pagulet. Aš tai esu patenkinta gydytojos A.Kiauleikienės darbu. thumbup.gif Tikrai neteko duoti pinigeliu, o prieziura tikrai thumbup.gif Džiaugiuosi, kad negaili patarimu ir gero zodzio net isejus is stacionaro. Taip isgirtieji Kauno "savaitagaliniai" gydytojai ir yra tik savaitgaliniai-zino, kad pabus dvi dienas ir menesi nebematys jo Raseiniuose, o paciente gal ir visa likusi gyvenima nebesusitiks- todel ir atitinkama atsakomybe... schmoll.gif Seselės tikrai labai labai fainos - tikrai esu dekinga visoms, ypac Irminai wub.gif Pirmaji vaikuti gimdziau KMUk-tiesiog bukle to reikalavo, antraji tikiuosi gimdyti cia. nestuke.gif
Atsakyti
Mielos mamytės,apie gyd A.Kiauleikienę galiu pasakyti pačius gražiausius,šilčiausius žodžius.Ir skausmas mažesnis kada matai daktarės šypseną,dėmesį,nuoširdų palaikymą,paglostymą,padrąsinimą...O ir visas kolektyvas labai dėmesingas.
Atsakyti
Kaip gerai, kad yra nors viena gydytoja, kuriai netruksta mielu zodziu. Tada dar ne viskas prarasta biggrin.gif

Bet tos gydytojos, kurios sedi moteru konsultacijoj - varo i nevilti verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2006 11 06, 16:56)
Mielos mamytės,apie gyd A.Kiauleikienę galiu pasakyti pačius gražiausius,šilčiausius žodžius.Ir skausmas mažesnis kada matai daktarės šypseną,dėmesį,nuoširdų palaikymą,paglostymą,padrąsinimą...O ir visas kolektyvas labai dėmesingas.

Tada aš pataikiau, kai gydytojai nebuvo nuotaikos... schmoll.gif Daugiau ten neisiu, geriau važiuosiu į Kauno 2-ąja ligonine
Atsakyti
Taigi vis delto visapusiskai gero nera ne vieno smile.gif

As manau, kad minima gydytoja Kiauleikiene persidirba, nes visos nori konsultuotis ir gydytis pas ja biggrin.gif
Atsakyti
O aš esu labai nusivylusi gyd. Kiauleikiene. Priežiūra nėštumo metu - tragiška. Jei pati nepaprašysi, tiesiog įkyriai nezysi, kad atliktų tyrimus, tai jų ir neatliks. O jei pinigų neįgrūsi, tai gali ir aprėkti girdint personalui, kad ir pvz. dėl pernelyg augančio svorio. Kartais galvoju, kad einant ten be pinigėlių, su kito gyd. siuntimu, tai gal ir patikimiau, gal atidžiau žiūri. Aš nenorėjau nei nervų gadintis, nei būti žeminama. Todėl susiradau nuostabią gydytoją Kauno universitetinėse klinikose. Ir patikėkit, nė kiek ne daugiau kainavo gimdymas nei būčiau davusi Raseiniuose. Bet koks profesionalumas, kokia priežiūra!!! NIEKADA negimdyčiau Raseiniuose, jei yra galimybė už tuos pačius pinigus gauti tikrų profesionalų pagalbą. Iš antrosios dukrytės gimimo liko nuostabiausi prisiminimai.
Sesutės Raseiniuose tikrai puikios, tos kurios prižiūri nėščiąsias(tik ne vaikus prižiūrinčios!). Kai pirmą dukrytę pagimdžiau Raseiniuose, pieno neturėjau, patikėkit, praėjo beveik 9 metai, o aš to košmaro negaliu pamiršti. Mišinuko neduos, nors vaikas šaukia visą parą, paklausti nieko negali, nes kokia nors surūgusia mina vaikų slaugytoja Adomaitienė, kad šaus ką nors, tai pusę gyvenimo nepamirši!!!
Man vaiko gimimas stebuklas, kurio lauki labai nerimaudama. Ir visai nesinori klausytis įžeidinėjimų, priekaištų (tikrai nepelnytų), žiūrėti įvairias grimasas, ar nerimauti, kad kažkas kažko neatliko,...
Gal aš esu tokia jautri blush2.gif kitos gal lengviau tokius dalykus pakelia. Bet kai palyginu abu savo gimdymus (pirmas - Raseiniuose, antras - Kaune), trečią kartą man abejonių nekiltų ...biggrin.gif
Atsakyti
Daug nėštukių, daug ir nuomonių...Šiaip nesupykit mielosios, bet man atrodo, kad šis pasakymas ,,netepsi - nevažiuosi'' galioja visur smile.gif Taigi visi gyvenam, dirbam ir norim uždirbti.Kur matėt, kad šiais laikais kas nors savo paslaugas dalina nemokamai?Deja, tokių nemačiau ir kažin ar pamatysiu... g.gif Pati gimdžiau raseiniuose pas gyd.Kiauleikienę ir tikrai visą nėštumą ir po jo priežiūra buvo pasakiška, nes ...daviau ,,į kišenę''ir po gimdymo daviau dar kartą, už gerą` rezultatą... mirksiukas.gif Bendra suma per visą nėštumą ir po jo išėjo beveik 300Lt, neskaičiuojant kelionės (nuo Šilalės iki Raseinių)Ir tai skaitau, kad normali kaina, nes kiek aplinkui gimdė pažystamų tai dauguma ir brangiau sumokėjo blush2.gif Taigi suprasčiau kad reikaliukai nekokie jeigu davėt pinigėlių , o priežiūra kaip su gyvuliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2006 12 05, 17:41)
Daug nėštukių, daug ir nuomonių...Šiaip nesupykit mielosios, bet man atrodo, kad šis pasakymas ,,netepsi - nevažiuosi'' galioja visur  smile.gif Taigi visi gyvenam, dirbam ir norim uždirbti.Kur matėt, kad šiais laikais kas nors savo paslaugas dalina nemokamai?Deja, tokių nemačiau ir kažin ar pamatysiu... g.gif Pati gimdžiau raseiniuose pas gyd.Kiauleikienę ir tikrai visą nėštumą ir po jo priežiūra buvo pasakiška, nes ...daviau ,,į kišenę''ir po gimdymo daviau dar kartą, už gerą` rezultatą... mirksiukas.gif Bendra suma per visą nėštumą ir po jo išėjo beveik 300Lt, neskaičiuojant kelionės (nuo Šilalės iki Raseinių)Ir tai skaitau, kad normali kaina, nes kiek aplinkui gimdė pažystamų tai dauguma ir brangiau sumokėjo  blush2.gif Taigi suprasčiau kad reikaliukai nekokie jeigu davėt pinigėlių , o priežiūra kaip su gyvuliu schmoll.gif

Atleisk, bet tau tikrai pasisekė, kad už tokią sumelę buvai dėmesingai prižiūrėta. blink.gif Čia nekalbama, kad norisi už dyką geros priežiūros (nors iš žmogiškumo pozicijų, gydytojai ir taip turėtų elgtis). Bet kad ir moki pinigus, o ... Va, kur problema. Aš kiek turėjau reikalų su gyd. Kiauleikiene, man vis atsitikdavo įvairūs "lepsusai". Nžn, gal mūsų biolaukai nesutapo. biggrin.gif Jau buvau bepradedanti galvoti, kad čia aš viskuo nepatenkinta, kad mano reikalavimai pernelyg aukšti. Bet kai pabandžiau Kauno klinikų gydytojų - akušerių paslaugas, buvau taip maloniai nustebinta!!! Vadinasi, mano lūkesčiai buvo realūs. smile.gif
O tau tikrai pasisekė. bigsmile.gif
Atsakyti
Parašiau ir nesmagu pasidarė. blush2.gif Iš tikrųjų gyd.Kiauleikienė tikrai yra profesionaliausia ginekologė Raseiniuose. Gal kartais jai pristinga dėmesingumo, atidumo pacientei, nes ne visoms pacientėms užtenka paaiškinimų, kuriuos galima perskaityti kiekviename žurnale, norisi iš gydytojo gauti daugiau... Ir lb reikėtų atidumo, laiku atliktų tyrimų, kad vėliau neiškiltų didesnių grėsmių. Gal taip atsitinka ne visoms. Ir tavo, Tomike, pavyzdys rodo, kad gydytojai rūpi ne tik pinigai. Dar ne viskas prarasta. Palinkėkim jai sėkmės darbe. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2006 12 07, 11:11)
Parašiau ir nesmagu pasidarė. blush2.gif  Iš tikrųjų gyd.Kiauleikienė tikrai yra profesionaliausia ginekologė Raseiniuose. Gal kartais jai pristinga dėmesingumo, atidumo pacientei, nes ne visoms pacientėms užtenka paaiškinimų, kuriuos galima perskaityti kiekviename žurnale, norisi iš gydytojo gauti daugiau... Ir lb reikėtų atidumo, laiku atliktų tyrimų, kad vėliau neiškiltų didesnių grėsmių. Gal taip atsitinka ne visoms. Ir tavo, Tomike, pavyzdys rodo, kad gydytojai rūpi ne tik pinigai. Dar ne viskas prarasta. Palinkėkim jai sėkmės darbe. smile.gif

Man labai keistai nuskambėjo: "nes ne visoms pacientėms užtenka paaiškinimų, kuriuos galima perskaityti kiekviename žurnale, norisi iš gydytojo gauti daugiau."Na jeigu tau neužtenka nei žurnaluose docentų,nei Gyd.Kiauleikienės patarimų,tai manau esi pacijantė nežinanti ko nori schmoll.gif ....Pati abu nėštumus lankiausi pas gyd.Kiauleikienę ir papildomai važiuodavau į Kauno klinikas,tai tikrai nuoširdesnį bendravimą,šilumą gavau tik Raseiniuose...Ir būtent dėl to pasirinkau gimdyti čia.Man gimdyti reikėjo per velykas,gyd. Kiauleikienė net pasiliko namuose,gerbdama savo pacijantą ir sakė skambinti bet kuriuo paros metu thumbup.gif tai pati šauniausia daktarė thumbup.gif kitur tokio dėmesio nei per pus negausi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermamytukas: 29 gruodžio 2006 - 11:30
QUOTE(supermamytukas @ 2006 12 29, 12:28)
Man labai keistai nuskambėjo: "nes ne visoms pacientėms užtenka paaiškinimų, kuriuos galima perskaityti kiekviename žurnale, norisi iš gydytojo gauti daugiau."Na jeigu tau neužtenka nei žurnaluose docentų,nei Gyd.Kiauleikienės patarimų,tai manau esi pacijantė nežinanti ko nori schmoll.gif ....Pati abu nėštumus lankiausi pas gyd.Kiauleikienę ir papildomai važiuodavau į Kauno klinikas,tai tikrai nuoširdesnį bendravimą,šilumą gavau tik Raseiniuose...Ir būtent dėl to pasirinkau gimdyti čia.Man gimdyti reikėjo per velykas,gyd. Kiauleikienė net pasiliko namuose,gerbdama savo pacijantą  ir sakė skambinti bet kuriuo paros metu thumbup.gif tai pati šauniausia daktarė thumbup.gif kitur tokio dėmesio nei per pus negausi schmoll.gif

Šiaip esu PACIENTĖ, o ne pacijantė. Galbūt todėl man ir neužtenka žurnalinių paaiškinimų. mirksiukas.gif Ir be to rašiau, kad buvau labai MALONIAI nustebinta KMUK gydytojų (aišku, ne apie visus kalbu, bet apie mane prižiūrėjusią gydytoją) elgesiu, paaiškinimais, priežiūra. Viskas buvo SUPER. thumbup.gif Todėl mano lūkesčiai buvo realūs.
Aš gerbiu tavo nuomonę apie šią gydytoją. Būtų malonu, jei ir tu sugebėtum gerbti kitus. Forumas yra tam, kad būtų galima išsakyti nuomonę. Ir visiškai nesiruošiu pulti girti todėl, kad tau patiko. Tau - patiko, man - ne. Čia tik mūsų nuomonės. Aš gimdžiau vieną vaiką Raseiniuose, kitą - Kaune. Todėl turiu patirties ir galiu išsakyti savo nuomonę. Keista, kad taip sureagavai. g.gif
O kad apsiėmęs priimti gimdymą gydytojas duoda telefoną ir laukia skambučio visą parą, tai jokia naujiena. Taip elgėsi ir mano pasirinkta gydytoja. Kitaip ir būti negali, kam tada iš viso tartis? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 29 gruodžio 2006 - 21:08
Super mamytuk, ar tu iš raseinių, ar irgi važinėjais kaip ir aš?Kiek tau išėjo gimdymo malonumas(kaina)?
Papildyta:
Beje mūsų mažosios panašiu laiku gimusios... 4u.gif
Atsakyti