O aš esu labai nusivylusi gyd. Kiauleikiene. Priežiūra nėštumo metu - tragiška. Jei pati nepaprašysi, tiesiog įkyriai nezysi, kad atliktų tyrimus, tai jų ir neatliks. O jei pinigų neįgrūsi, tai gali ir aprėkti girdint personalui, kad ir pvz. dėl pernelyg augančio svorio. Kartais galvoju, kad einant ten be pinigėlių, su kito gyd. siuntimu, tai gal ir patikimiau, gal atidžiau žiūri. Aš nenorėjau nei nervų gadintis, nei būti žeminama. Todėl susiradau nuostabią gydytoją Kauno universitetinėse klinikose. Ir patikėkit, nė kiek ne daugiau kainavo gimdymas nei būčiau davusi Raseiniuose. Bet koks profesionalumas, kokia priežiūra!!! NIEKADA negimdyčiau Raseiniuose, jei yra galimybė už tuos pačius pinigus gauti tikrų profesionalų pagalbą. Iš antrosios dukrytės gimimo liko nuostabiausi prisiminimai.
Sesutės Raseiniuose tikrai puikios, tos kurios prižiūri nėščiąsias(tik ne vaikus prižiūrinčios!). Kai pirmą dukrytę pagimdžiau Raseiniuose, pieno neturėjau, patikėkit, praėjo beveik 9 metai, o aš to košmaro negaliu pamiršti. Mišinuko neduos, nors vaikas šaukia visą parą, paklausti nieko negali, nes kokia nors surūgusia mina vaikų slaugytoja Adomaitienė, kad šaus ką nors, tai pusę gyvenimo nepamirši!!!
Man vaiko gimimas stebuklas, kurio lauki labai nerimaudama. Ir visai nesinori klausytis įžeidinėjimų, priekaištų (tikrai nepelnytų), žiūrėti įvairias grimasas, ar nerimauti, kad kažkas kažko neatliko,...
Gal aš esu tokia jautri

kitos gal lengviau tokius dalykus pakelia. Bet kai palyginu abu savo gimdymus (pirmas - Raseiniuose, antras - Kaune), trečią kartą man abejonių nekiltų ...