Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

sveikos mergaites,gimdziau raseiniuose thumbup.gif ir viskas liuks,super pasitaike akusere,visa nakti kartu prabuvom,kiauleikiene ir liuks gydytoja,o kad pinigus megsta,tai kas ju nemegsta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 11 19, 14:56)
deja,kabinetis tai tu pradejai,kai parasiau zinute Linusiai( su savo tais medaliais) smile.gif tai kas cia neturi ka veikti???? g.gif

Jei tau dar vis neaišku kas prie ko kabinėjasi, tai perskaityk mano pačią pirmąją žinutę, ir po to perskaityk savo pirmąją žinutę. Viskas turėtų paaiškėti, jei laisvalaikiu sugebi pamąstyti. tongue.gif Tai, tamsta, įsirovei į šį forumą ir pradėjai nagrinėti mano "verkšlenimus". Protingas žmogus galėtų išsakyti savo nuomonę ar įsijungti į diskusiją, nenagrinėdamas kitų asmenybių. Bet aš jau sakiau, kai argumentų nėra, tai lieka - tik kitus užkabinėti ir įžeidinėti, nes mąsto ne taip kaip tu.
Neturiu ką tau daugiau pasakyti, o ir laiko neturiu. Aš jau girdėjau, kad tau labai patiko gyd. Kiauleikienė. Man ji nepatiko, ir niekas nuomonės nepakeis. Nes pas ją lankiausi apie 10 metų, tai nemažas laiko tarpas, kad galėčiau nuspręsti apie gydytoją, patinka ji man, ar ne. Be to, nesu 5 klases baigusi kaimo bobulytė, kad nesusidaryčiau savo nuomonės. Ir čia tik ją išsakiau. O kad daug žinučių parašiau, tai tik dėl to, kad nuoširdžiai stebiuosi žmonių sugebėjimu dėstyti savo nuomonę apie tik girdėtus dalykus. Negimdžiau nei Vilniuje, nei Panevėžyje, tai susirūpinčiau savo sveikata, jei pradėčiau porinti apie ten esamą padėtį. O kai kurie komentarai būtent tokie ir buvo. Tik tai norėjau pasakyti. Negi taip sunku perskaityti ir pagalvoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 11 19, 14:56)
deja,kabinetis tai tu pradejai,kai parasiau zinute Linusiai( su savo tais medaliais) smile.gif tai kas cia neturi ka veikti???? g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Kat @ 2007 11 19, 20:05)
1.Jei tau dar vis neaišku kas prie ko kabinėjasi, tai perskaityk mano pačią pirmąją žinutę, ir po to perskaityk savo pirmąją žinutę.
2. Viskas turėtų paaiškėti, jei laisvalaikiu sugebi pamąstyti. tongue.gif

1.Kam eiti taip toli-maniau rietenos baigtos biggrin.gif .Tiesiog 11psl džiaugiamės Linuses turteliu-ir oba įėjo Kat doh.gif .Nu ir nesupratau kame ten juokas-medaliuose tongue.gif ?Prie ko jie ten blink.gif ?
2. blink.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 11 19, 20:52)
1.Kam eiti taip toli-maniau rietenos baigtos biggrin.gif .Tiesiog 11psl džiaugiamės Linuses turteliu-ir oba įėjo Kat doh.gif .Nu ir nesupratau kame ten juokas-medaliuose tongue.gif ?Prie ko jie ten blink.gif ?

1.Įeina arba Liutem, arba Supermamytukas ir oba - "kaip gerai, kad čia gimdei, tik čia taip pasakiškai prižiūri, tik čia viskas nuostabu, tik čia gali gauti tooookią dozę dėmesio, ... tik čia..... ką ten kažkoks Kaunas...."

Jei nesupratai, tai aš aiškiu tekstu pacituosiu, į kurią dalį atsakiau panaudodama metaforą apie medalius : "Kaip puiku, kad neišsigandai visų gąsdinimų ir t.t........."

Čia niekas nieko negąsdina. Čia tik išsako savo nuomonę, o ji gali nesutapti su jūsiške. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2007 11 19, 21:04)
Supermamytukas ir oba - "kaip gerai, kad čia gimdei, tik čia taip pasakiškai prižiūri, tik čia viskas nuostabu, tik čia gali gauti tooookią dozę dėmesio, ...  tik čia..... ką ten kažkoks Kaunas...."

blink.gif Surask,bent vieną tokį mano postą.
Iš kur pas tave tiek piktumo ir pagiežos unsure.gif .
Atsakyti
Supermamytuk, atleisk, bet tikrai neieškosiu tavo visų žinučių. Pasisakymas toks buvo net ne vienas. Tik tam ir prieštaravau. O kad esu jau supykusi, tai irgi nematau ko slėpti ar veidmainiauti. Tikrai atsibodo beprasmiški kandžiojimaisi ir neargumentuota diskusija.
P.S. Ar jums neatrodo, kad čia mūsų - manęs, liutem, supermamytuko - jau per daug šioje temoje. Visos išsakė savo nuomones ir pasitraukė. Tik mūsų beprasmiška diskusija vis tebesitęsia.
Ir labai norėčiau paprašyti, kad jau taip mokate džiaugtis gimusiais kūdikiais Raseiniuose, lygiai taip pat pasidžiaugtumėte ir gimusiais kitur. To labai trūksta visoje diskusijoje. ax.gif Gal užuojautos ir gero žodžio galima negailėti ir nusivylusioms Raseinių gydytojais? g.gif Kad ir paskaičius sukrečiančią Aušros27 istoriją kažkodėl nesigirdėjo nei gailesčio, nei supratimo. Kam tas aklas fanatizmas? g.gif Va to tai nesuprantu. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 19 lapkričio 2007 - 21:50
QUOTE(Kat @ 2007 11 19, 20:05)
Jei tau dar vis neaišku kas prie ko kabinėjasi, tai perskaityk mano pačią pirmąją žinutę, ir po to perskaityk savo pirmąją žinutę. Viskas turėtų paaiškėti, jei laisvalaikiu sugebi pamąstyti. tongue.gif  Tai, tamsta, įsirovei į šį forumą ir pradėjai nagrinėti mano "verkšlenimus". Protingas žmogus galėtų išsakyti savo nuomonę ar įsijungti į diskusiją, nenagrinėdamas kitų asmenybių. Bet aš jau sakiau, kai argumentų nėra, tai lieka - tik kitus užkabinėti ir įžeidinėti, nes mąsto ne taip kaip tu.
Neturiu ką tau daugiau pasakyti, o ir laiko neturiu. Aš jau girdėjau, kad tau labai patiko gyd. Kiauleikienė. Man ji nepatiko, ir niekas nuomonės nepakeis. Nes pas ją lankiausi apie 10 metų, tai nemažas laiko tarpas, kad galėčiau nuspręsti apie gydytoją, patinka ji man, ar ne. Be to, nesu 5 klases baigusi kaimo bobulytė, kad nesusidaryčiau savo nuomonės. Ir čia tik ją išsakiau. O kad daug žinučių parašiau, tai tik dėl to, kad nuoširdžiai stebiuosi žmonių sugebėjimu dėstyti savo nuomonę apie tik girdėtus dalykus. Negimdžiau nei Vilniuje, nei Panevėžyje, tai susirūpinčiau savo sveikata, jei pradėčiau porinti apie ten esamą padėtį. O kai kurie komentarai būtent tokie ir buvo. Tik tai norėjau pasakyti. Negi taip sunku perskaityti ir pagalvoti. g.gif

Siame forume pasirodziau todel,kad cia tu buvai apsigyvenusi ir nedavei zodzio pratarti kitoms.Nesutikai zmogaus,kuris turetu kitokia nuomone ir galetu ja apginti. Is sio tavo posto matosi, kad moki izeidineti,esi pilna pagiezos ir neapykantos. Paciai truksta argumentuoto minciu destymo.
Nuo 11psl. taves buciau net neuzkabinus,kad ir butum descius savo nuomone,nu bet jei pradedi izeidinet...ir vel gaunasi uzburtas ratas... Jei esi tooookia protinga,tai manau turejai suprasti(jei moki laisvalaikiu pamastyti) kad ta ginca buvom baigusios.niekas nebutu grizes,jei ne tu...
Kat,dar karta patariu-gerai isiskaityk i zinutes.Perskaityk Linuses paskutini sakini.ten kalba,kad tiek buvo daug prisiklausius,bet niekas nepasitvirtino.Tuo as ir pasidziaugiau-atkartojau Linuses zodzius...
*Jei Kiauleikiene tokia bloga,tai kam pas ja lankytis 10 metu???
*o kas liecia issilavinima,tai jauciu, kad pati esi dar nebaigusi magistro.tai verciau apie issilavinimo lygi patyletum
Atsakyti
Kat,tikrai nepykstu ir ne vienšališkai pasisakau už Raseinius schmoll.gif .Prisimink,kad daug kartų rašiau,jog planavau gimdyt Kaune,bet pasigimdžiau abu čia-laimingai ir gerai thumbup.gif .Ir visoms patariau,kad rinktis tas gydymo įstaigas,kurias joms širdelės liepia. Lai visos gimdo Kaune-aš už laimingas mamas ir sveikus vaikučius wub.gif .
Ir jei ką,tikrai mačiau tavo ir Liutem postus,bet tylėjau ax.gif .Bet kada tu vėl užvirusi košę,bandai kažkam kažką prikabint-įsiterpiau.
Ir Sandriuxso leliuku pasidžiaugsiu wub.gif ,ir sveikatytės jiems palinkėsiu 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 11 20, 00:19)
Siame forume pasirodziau todel,kad cia tu buvai apsigyvenusi ir nedavei zodzio pratarti kitoms.Nesutikai zmogaus,kuris turetu kitokia nuomone ir galetu ja apginti. Is sio tavo posto matosi, kad moki izeidineti,esi pilna pagiezos ir neapykantos. Paciai truksta argumentuoto minciu destymo.
Nuo 11psl. taves buciau net neuzkabinus,kad ir butum descius savo nuomone,nu bet jei pradedi izeidinet...ir vel gaunasi uzburtas ratas... Jei esi tooookia protinga,tai manau turejai suprasti(jei moki laisvalaikiu pamastyti) kad ta ginca buvom baigusios.niekas nebutu grizes,jei ne tu...
Kat,dar karta patariu-gerai isiskaityk i zinutes.Perskaityk Linuses paskutini sakini.ten kalba,kad tiek buvo daug prisiklausius,bet niekas nepasitvirtino.Tuo as ir pasidziaugiau-atkartojau Linuses zodzius...
*Jei Kiauleikiene tokia bloga,tai kam pas ja lankytis 10 metu???
*o kas liecia issilavinima,tai jauciu, kad pati esi dar nebaigusi magistro.tai verciau apie issilavinimo lygi patyletum

Na, kad nemoki skaityt, tai jau įsitikinau. blink.gif Čia mes su Supermamytuku labai ilgai diskutavom, tik todėl, kad mūsų nuomonės buvo skirtingos. Be to, perskaityk atidžiai, kiek buvo neigiamų nuomonių apie šią gydytoją. Bet dėl to aš niekad nesiginčyčiau, nes dar pakanka proto, jog suprasčiau, kad gali žmonės turėti skirtingas nuomones. Nesutarimai buvo visai dėl ko kito. Bet jei norėsi pasiskaitysi. O jei nenori suprasti, tik bet kokia kaina kibsi į atlapus, tai jau ne mano problema. doh.gif
* Taip, lankiausi ilgus metus, daug kas nepatiko, bet galvojau, jog visiems visko pasitaiko. Ir nepasmerkiau žmogaus nuo vienintelės klaidos. Bet kai aplaidumas įgavo pagreitį, išbandžiau kitos gydytojos paslaugas, kurios likau be galo patenkinta. Apie tai ir buvo mano žinutėse.
*Apie išsilavinimą galiu drąsiai kalbėti tiek, kiek buvau pasakiusi, jog nesu 5 kl. baigusi bobutė. Aš tai tikrai netaikiau tau. Bet jei tu prisitaikei, tai kuo aš kalta? g.gif doh.gif Ir kažin kaip tu gali bendrauti su kitomis, kurios net bakalauro neturi, jei tau taip trukdo mano nebaigtos magistro studijos? g.gif blink.gif tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(supermamytukas @ 2007 11 20, 00:22)
Kat,tikrai nepykstu ir ne vienšališkai pasisakau už Raseinius schmoll.gif .Prisimink,kad daug kartų rašiau,jog planavau gimdyt Kaune,bet pasigimdžiau abu čia-laimingai ir gerai thumbup.gif .Ir visoms patariau,kad rinktis tas gydymo įstaigas,kurias joms širdelės liepia. Lai visos gimdo Kaune-aš už laimingas mamas ir sveikus vaikučius wub.gif .
Ir jei ką,tikrai mačiau tavo ir Liutem postus,bet tylėjau ax.gif .Bet kada tu vėl užvirusi košę,bandai kažkam kažką prikabint-įsiterpiau.

Aš irgi galvojau, kad mes išsprendėm visus ginčus ir pasilikom kiekviena prie savo nuomonės (juk tai natūralu). Bet kursto ugnį kiekviena iš mūsų. Prisimink, kai mes su Ausra27, liutem jau buvom viską ir užbaigusios, ir prirašiusios daug žinučių visai ne ta tema, staiga ateini tu ir vėl viskas iš naujo...... Tai gi, visos mes mokam provokuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kat,neperversk visko kitaip nei buvo.Jau abi su supermamytuku rasem,kad pamirsom visus nesutarimus iki 11psl. Kai pasidziaugem Linuses dziaugsmeliu,uzteko man pakartoti Linuses zodzius jog nepabugo gimdyt Raseiniuose-prasidejo tavo kabinami medaliai... doh.gif doh.gif
Zinai,issilavinimas cia tau svarbus. Daug nuosirdziau bendrautu 5 klases baigusi kaimo bobulyte.Labai gerai sutinku ir man malonu bendraut su kitom dalyvem,esu paprastas zmogus tongue.gif
Be to-rasai apie viena, o darai ka kita. rasai kad truksta uzjautimo,paguodos,o pati ka darai???
atsibodo man cia rasinetis,nes lipsi per galvas,kad irodytum savo tiesas ir versi kalte kitoms... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 11 20, 13:02)
Kat,neperversk visko kitaip nei buvo.Jau abi su supermamytuku rasem,kad pamirsom visus nesutarimus iki 11psl. Kai pasidziaugem Linuses dziaugsmeliu,uzteko man pakartoti Linuses zodzius jog nepabugo gimdyt Raseiniuose-prasidejo tavo kabinami medaliai... doh.gif  doh.gif
Zinai,issilavinimas cia tau svarbus. Daug nuosirdziau bendrautu 5 klases baigusi kaimo bobulyte.Labai gerai sutinku ir man malonu bendraut su kitom dalyvem,esu paprastas zmogus tongue.gif Be to-rasai apie viena, o darai ka kita. rasai kad truksta uzjautimo,paguodos,o pati ka darai???
atsibodo man cia rasinetis,nes lipsi per galvas,kad irodytum savo tiesas ir versi kalte kitoms...  verysad.gif  doh.gif

Žinai, mes kiekvienas apie save esam geresnės nuomonės negu yra iš tikrųjų.
Gal per daug leidi sau, nuspręsdama kas kitam yra svarbu? Bet tiek to. Jau pabaikim ties tuo mistiniu 11 psl. doh.gif Norėjau paklausti, kas tau suteikė teisę, atėjus į forumą, nustatinėti kas ir kiek gali rašyti žinučių? g.gif Mes su supermamytuku rašėm beveik vienodą skaičių žinučių, bet manosios neatitiko tavo nuomonės, todėl ir įsikibai. Kaip sakei, kad aš čia buvau apsigyvenusi, bet žiūriu, kad ir tau visai patiko čia įsitaisyt. Kai rodai pirštu į žmogų, atsimink, kad kiti keturi pirštai atsisukę į tave.
Neturiu ką daugiau pasakyti ir visiškai beverčiai ginčai ir aiškinimaisi. Tik vienas faktas - kad lankaisi kitoje forumo temoje, įgauni pasitikėjimą, skaitai žmonių pasisakymus ir po to, kitoje temoje jiems bandai tai prikišti (čia apie mano studijas). Na šis faktas apie tavo išsiauklėjimą ir vidinę kultūrą pasako viską. blink.gif Tai dar ir mūsų nuotraukas esi mačiusi (pasitikėjom, įsileidom), gali dar ir tai panaudoti savo nuomonės išsakymo įspūdžiui sutvirtinti. Pagalvok, ar ne pati lipi per galvas??? Ir labai įsižeidi, kai kas nors nuo savo galvos nupurto žemyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 20 lapkričio 2007 - 13:28
QUOTE(Kat @ 2007 11 20, 14:23)
Bet tiek to. Jau pabaikim ties tuo mistiniu 11 psl.  doh.gif

pagaliau ir i musu kiema atejo svente ploja.gif thumbup.gif sokiai.gif
Atsakyti