Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

Sveiki,aš irgi prieš 2m.gimdžiau pas gyd. A.Kiauleikienę,ir esu labai patenkinta.Personalu taip pat. good.gif
Atsakyti
na ka merginos - sviezus ispudziai blush2.gif mirksiukas.gif

turim jau savo mylimuke thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Pasauli ji pasveikino Raseiniu ligonineje po Cezario operacijos thumbup.gif drinks_cheers.gif

viskas buvo super bigsmile.gif mirksiukas.gif thumbup.gif

neturiu jokiu priekaistu, nei gydytojams nei akuserems nei dar kam nors mirksiukas.gif buvom apsokinetos, apziuretos ir viskuo patenkintos wub.gif bigsmile.gif

buvau tiek prisiklausius ir dziaugiuos kad nei vienas girdetas dalykas nepasiteisino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Dziaugiuosi,Linuse,kad nepabugai gimdyti raseiniuose tiek visko prisiskaicius g.gif .Visur visko pasitaiko... Aukit sveikos,daug netriuksmaukit(ypac naktimis mirksiukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2007 11 09, 13:12)
turim jau savo mylimuke  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
buvom apsokinetos, apziuretos ir viskuo patenkintos  wub.gif  bigsmile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Aukit didelės ir sveikos 4u.gif .
Nepasididžiuok ir į Raseniečių namučius užsuk mirksiukas.gif Svetingai būsi priimta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 11 09, 14:30)
Dziaugiuosi,Linuse,kad nepabugai gimdyti raseiniuose tiek visko prisiskaicius  g.gif .Visur visko pasitaiko...  Aukit sveikos,daug netriuksmaukit(ypac naktimis mirksiukas.gif  lotuliukas.gif )

Čia visos mamos rašo savo patirtus išgyvenimus. Ir nematau kodėl reikėtų medalius kabinti pasirinkusioms Raseinius, ir įžeidinėjimais svaidytis į tas, kurioms čia nepatiko.

Be to, manau, kad tik į gera išeis mūsų, nepatenkintų mamyčių, priekaištai. Kritika padeda gydytojams pasitempti. Gal kitoms, būsimoms mamoms, bus parodyta daugiau atidumo ir rūpesčio. Aš to ir linkiu. 4u.gif

Linuse, sveikinu sulaukus savo mažylės. Sveikatytės jums. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 12 lapkričio 2007 - 15:01
QUOTE(Kat @ 2007 11 12, 16:00)
Čia visos mamos rašo savo patirtus išgyvenimus. Ir nematau kodėl reikėtų medalius kabinti pasirinkusioms Raseinius, ir įžeidinėjimais svaidytis į tas, kurioms čia nepatiko.

Be to, manau, kad tik į gera išeis mūsų, nepatenkintų mamyčių, priekaištai. Kritika padeda gydytojams pasitempti. Gal kitoms, būsimoms mamoms, bus parodyta daugiau atidumo ir rūpesčio. Aš to ir linkiu. 4u.gif

Linuse, sveikinu sulaukus savo mažylės. Sveikatytės jums. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kat,nejuokink del tu medaliu... Pasidziaugiau,kad Linusia pagimde ir viskas gerai,o tu... taip iseina kad negalima net pasidziaugti... sorry
Atsakyti
4u.gif aciu visoms uz linkejimus drinks_cheers.gif bigsmile.gif 4u.gif

uzsukciau mielai ir pas raseiniskes, tik kad nezinau kurioj temoj ieskot? pa bendraamzius ar kur kitur? bukit fainos pasnibzdekit g.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2007 11 16, 17:38)
nezinau kurioj temoj ieskot?

Kaimynuose ,Raseiniečių namučiuose mes bendraujam 4u.gif .Ten tikrai šilčiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 11 15, 16:37)
Kat,nejuokink del tu medaliu... Pasidziaugiau,kad Linusia pagimde ir viskas gerai,o tu... taip iseina kad negalima net pasidziaugti... sorry

Na, nebežinau kaip tavo skoniui ir įtikt. g.gif Verkšlenu - negerai, juokinu - dar blogiau. unsure.gif Gal apsispręsk. tongue.gif doh.gif lotuliukas.gif
P.S. Aš taip pat pasidžiaugiau, kad Linusei viskas puikiai. Be to, mes jau seniai su ja esam bendravusios. rolleyes.gif Ir labai maloniai, tarp kitko. bigsmile.gif Labai džiaugiuosi dėl jos didžiausio džiaugsmelio Urtės. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2007 11 17, 12:18)
Na, nebežinau kaip tavo skoniui ir įtikt. g.gif  Verkšlenu - negerai, juokinu - dar blogiau. unsure.gif  Gal apsispręsk. tongue.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

jei taip bandai itikt-tai tada juokink tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liutem @ 2007 11 19, 14:19)
jei taip bandai itikt-tai tada juokink tongue.gif  biggrin.gif

Jei kiekvieną kartą bandai kabintis, tai kabinėkis. doh.gif Matyt, nelabai turi ką veikt. doh.gif tongue.gif
Atsakyti
deja,kabinetis tai tu pradejai,kai parasiau zinute Linusiai( su savo tais medaliais) smile.gif tai kas cia neturi ka veikti???? g.gif
Atsakyti