Sveiki,aš irgi prieš 2m.gimdžiau pas gyd. A.Kiauleikienę,ir esu labai patenkinta.Personalu taip pat.

na ka merginos - sviezus ispudziai
turim jau savo mylimuke
Pasauli ji pasveikino Raseiniu ligonineje po Cezario operacijos

viskas buvo super
neturiu jokiu priekaistu, nei gydytojams nei akuserems nei dar kam nors
buvom apsokinetos, apziuretos ir viskuo patenkintos
buvau tiek prisiklausius ir dziaugiuos kad nei vienas girdetas dalykas nepasiteisino

turim jau savo mylimuke

Pasauli ji pasveikino Raseiniu ligonineje po Cezario operacijos

viskas buvo super

neturiu jokiu priekaistu, nei gydytojams nei akuserems nei dar kam nors

buvau tiek prisiklausius ir dziaugiuos kad nei vienas girdetas dalykas nepasiteisino

Dziaugiuosi,Linuse,kad nepabugai gimdyti raseiniuose tiek visko prisiskaicius
.Visur visko pasitaiko... Aukit sveikos,daug netriuksmaukit(ypac naktimis
)

QUOTE(linuse @ 2007 11 09, 13:12)

Nepasididžiuok ir į Raseniečių namučius užsuk

QUOTE(liutem @ 2007 11 09, 14:30)
Dziaugiuosi,Linuse,kad nepabugai gimdyti raseiniuose tiek visko prisiskaicius
.Visur visko pasitaiko... Aukit sveikos,daug netriuksmaukit(ypac naktimis
)

Čia visos mamos rašo savo patirtus išgyvenimus. Ir nematau kodėl reikėtų medalius kabinti pasirinkusioms Raseinius, ir įžeidinėjimais svaidytis į tas, kurioms čia nepatiko.
Be to, manau, kad tik į gera išeis mūsų, nepatenkintų mamyčių, priekaištai. Kritika padeda gydytojams pasitempti. Gal kitoms, būsimoms mamoms, bus parodyta daugiau atidumo ir rūpesčio. Aš to ir linkiu.

Linuse, sveikinu sulaukus savo mažylės. Sveikatytės jums.

QUOTE(Kat @ 2007 11 12, 16:00)
Čia visos mamos rašo savo patirtus išgyvenimus. Ir nematau kodėl reikėtų medalius kabinti pasirinkusioms Raseinius, ir įžeidinėjimais svaidytis į tas, kurioms čia nepatiko.
Be to, manau, kad tik į gera išeis mūsų, nepatenkintų mamyčių, priekaištai. Kritika padeda gydytojams pasitempti. Gal kitoms, būsimoms mamoms, bus parodyta daugiau atidumo ir rūpesčio. Aš to ir linkiu.

Kat,nejuokink del tu medaliu... Pasidziaugiau,kad Linusia pagimde ir viskas gerai,o tu... taip iseina kad negalima net pasidziaugti... sorry

uzsukciau mielai ir pas raseiniskes, tik kad nezinau kurioj temoj ieskot? pa bendraamzius ar kur kitur? bukit fainos pasnibzdekit

QUOTE(linuse @ 2007 11 16, 17:38)
nezinau kurioj temoj ieskot?
Kaimynuose ,Raseiniečių namučiuose mes bendraujam

QUOTE(liutem @ 2007 11 15, 16:37)
Kat,nejuokink del tu medaliu... Pasidziaugiau,kad Linusia pagimde ir viskas gerai,o tu... taip iseina kad negalima net pasidziaugti... sorry
Na, nebežinau kaip tavo skoniui ir įtikt.

P.S. Aš taip pat pasidžiaugiau, kad Linusei viskas puikiai. Be to, mes jau seniai su ja esam bendravusios.

QUOTE(Kat @ 2007 11 17, 12:18)
Na, nebežinau kaip tavo skoniui ir įtikt.
Verkšlenu - negerai, juokinu - dar blogiau.
Gal apsispręsk.

jei taip bandai itikt-tai tada juokink

QUOTE(liutem @ 2007 11 19, 14:19)
Jei kiekvieną kartą bandai kabintis, tai kabinėkis.

deja,kabinetis tai tu pradejai,kai parasiau zinute Linusiai( su savo tais medaliais)
tai kas cia neturi ka veikti????