QUOTE(Dovilytia @ 2008 03 05, 19:40)
kai uzdaviau kelet aklausimu, tiesiog pasakiau, kas man yra-tai tik sulaukiau atsakymo, jog nestumo metu taip buna, bet kaip spresti tas problemas tai negavau pataru... tai likau tokia nesusiprateles vietoj...
sveikos
va tokie atsakymai tai mane nervina - nescia? aa, nu tai pagimdysi ir praeis...

arba paziuri kaip i kvaila ir "o kam cia taip reikia?"...
jei koki 3 vaika gimdytum gal ir ne taip skaudziai reaguotum, bet kai pirmas tai kazkaip labai i sirdi imi viska...
man buvo rankos pirstai pradeje tirpti, tai niekas nenustate priezasties... viska nestumui suversdavo

nors i pabaiga

praejo man tas tirpimas ir kita beda atsirado - pradejau kaip raisa vaiksciot, labai skaudejo koja ir nugaros apacia - ir ta sake kad nuo nestumo, bet jau dukrai 4 menesiai, o man dar buna kad skauda taip pat (ypac po ilgesniu pasivaiksciojimu)
mane i iskaita nesciuju itrauke tik 17 sav... nes vis bandydavau uzsiregitruot o atsakymai devjopi budavo "DAR nera grafiko" arba "JAU nera vietu"...

tai paskui pas seimos gyd nudroziau (tamaliuniene), sakau ateinu kad tokius ir tokius tyrimus man padarytumete, nes jau uzkniso tokia sistema cia pas jus...

nu tai moment ir nesciosios kortele atsirado ir tyrimus padare, ir vis aikcioja "niu kaip cia taip dabar..."
Papildyta:
aj dar atsimenu juoka, kaip irodinejau, kad man i darba reikia pazymos, kad laukiuosi

Tamaliuno klinikoj lankiaus, o ten kaip zinia ginekologai kas menesi pasirodo (gal dabar dazniau jau

) na tai man prisireike tos pazymos, pas gyd po men (gal atvaziuos gal ne?), na tai nueinu, randu jakstiene dirbancia... sesutes paprasau kad parasytu ta lapelioka, islenda gyd...

tai kam cia reikia? kokiu tikslu ir tt... kaip is dangaus iskritus... i komisija gyd cia tau reikia eit ir ten isvis neimanomas dalykas...

siutas paeme tada, o dabar tai

sakau man is korteles israsa prasau paruoskit kad as laukiuos ir kelinta savaite - tai visa nepatenkinta kam trukdau ispiese viena 4 zodziu sakini...
o pabaigoj tai isvis juokai budavo

po 7 men apziuros bandau uzsiregistruoti, sekanciam kartui, sako nera vietos... dar kita men tipo... bet nera grafiko dar, pasiskambinkit... niu jo... kazkaip isitryniau ir be uzsirasymo, o paskui jau kaip ir kas 2 sav reiktu pas gine vaiksciot pabaigoj... kur tau, ta pati daina, ner vietos

nu tai isvis jau tada pasiutimas paeme, sakau tai as ir pagimdysiu kol ta eile ateis...
tai tyrimus po to seimos gydytoja emesi skirti ir tt, bet tik mano pacios iniciatyva...

geriausia ka Tamaliuno klinika padare per visa ta laika, tai pacioj pabaigoj nusiusti mane pas gyd Kiauleikiene konsultacijos del auksto kraujospudzio

tai tik jie mane po to ir mate...
uzknisa is esmes toia sveikatos prieziuros sistema

o pas tamaliuna tai man ten isvis keistai viskas... nors yra bent 2 tikrai fainos sesutes
issipleciau

pirma karta turbut tos nuoskaudos taip iskilo, turi eit ir irodinet, kad ne dramblys esi, o nescia moteris

aktuali dar vis ta tema (turiu besilaukianciu savo aplinkoj), tai ko gero apie visas Rsn gyd istaigas esu nemazai girdejus ir pati ne vienoj buvus
niu bet gerai kas gerai baigias

ta proga dar karta pagiriamasis zodis Rsn ligonines akuserijos skyriaus personalui