QUOTE(Dovilytia @ 2008 04 22, 13:27)
nu blyn, susinervinau del echo... negi tikrai taip nemaloniai elgiasi?? nu bet zmones kurie neskiria ka reiskia promogines nuotraukos nuo neapsakomu, nepakartojamu yviukiu gyvenime ir kurie tik viena karta... negi sunku paspaust mygtuka print! ir ptenkint nescios moters prasyma... padaryt laiming air yteikt mazyliu nuotrauka... vat lygia po savaites eisiu... ir kai tik prades echoskopuot paprasysiu foto....
o kaip del lyties? bent pasako ko laukiates? ar irgi neteikia tokios info...
ech.. taip ilgai laukiau echoskopijos ir dar jei taip viskas vyksta...
Na, man, rodos, Šaukštelienė- nuotaikos žmogus. Aš, kai laukiausi antro vaikiuko, 12-13sav. patekau į ligoninę, nes pradėjau kraujuoti. Mus 3 gulinčiasias, nusiuntė echoskopui. Aš tuo metu buvau, ką tik apie 3 val. išgulėjus prie lašelinės. Dar taloniukas buvo išrašytas mano vardu. Tai tas 2 priėmė, o man liepė laukti, aš jai sakau, kad aš po lašinės, na, o jai gi eilė. Tai man rodos pirmas turėtų, gulinčias stacionare, priiminėti. Na, kai užėjau, tai ji man, ko atseit aš čia taip pas ją "roviausi", o aš nekeldama balso pasakiau,kad po lašinės, man silpna, tai ji ir nuleido garą.
O kas liečia pasakymus- su pirmu nėštumu, kai vaikščiojau(nebuvo, tokios aparatūros, kaip dabar), ji man pasakė, kad bus leliukas, tipo, ar yra tau skirtumas. O jau su antru- pasakė, paklausė, ką turiu ir pasakė lytį.
Ką dar norėjau pasakyti, pastebėjau, įeik išsišiepus, pajuokauk su ja, tai ir ji pradės normaliau bendrauti

.