Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

<Ginitaa> dziaugiauosi uz tave!!! o tai Mazylyje be isankstines registracijos buvai? as-tai kai skambinau-tai bent trys savaites eile sake...sad.gif gal gali patart truputi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2008 07 04, 15:42)
<Ginitaa> dziaugiauosi uz tave!!! o tai Mazylyje be isankstines registracijos buvai? as-tai kai skambinau-tai bent trys savaites eile sake...sad.gif gal gali patart truputi  blush2.gif

na mes su drauge pasiskambinom ir paprasem echo,bet truputi apgavom,sakem,kad norism uz pinigus,tai sake gerai,tad prieme uz poros dienu,o mes pasiemem siuntimus ir nulekem,tai ne moket nereikejo lotuliukas.gif nesmagu buvo kai taip isejo,nes ten nepatenkinti liko,matyt del eiliu blush2.gif ir daktaras labai klausinejo kodel atvaziavom
Papildyta:
QUOTE(liutem @ 2008 07 04, 14:47)
kaip faina  wub.gif  deja deja,Šaukštelienės "dėka" tokios neturim  unsure.gif jei jau kada pasibels antras,echo lėksiu daryt kitur  smile.gif

tai va as isgirdau,kad is saukstelienes to nesulauksiu,tai galvoju reikia vaziuoti i kauna,cia galvoju anksciau paziures,pagaliau nuaminsiu savo nerima ir dar nuotraukyte gausiu smile.gif man dabar ta nuotraukyte visis mano turtas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2008 07 02, 17:51)
Pas Tamaliuna neprieme net uz pinigus,nes daro echo tik ten registruotiems,tad

kaip keista nes man pats Tamaliunas sake kad darys ir neregistruotiems klinikoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 07 05, 12:34)
kaip keista nes man pats Tamaliunas sake kad darys ir neregistruotiems klinikoje g.gif

man tai geriausiai,kai nuejau akis i aki paklausti tai pasake,kad nedarom visai,o kai rauge pasuko telefonu pasake,kad daro,bet tik registruotems toje klinikoje.Kazkodel manau,kad pasnekejus su pacia daktare priimtu ir uz pinigelius
Atsakyti
nu zodziu issidirbineja kaip sugeba.. kas kaip nori taip sako... Visi nori savom taisyklem vadovautis... nu zodziu... einu ieskotis "Mazylio" nr... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2008 07 10, 14:04)
nu zodziu issidirbineja kaip sugeba.. kas kaip nori taip sako... Visi nori savom taisyklem vadovautis... nu zodziu...  einu ieskotis "Mazylio" nr...  mirksiukas.gif

tikrai rasi nete,jei kartais neuzmatysi rasyk,atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2008 07 05, 13:07)
man tai geriausiai,kai nuejau akis i aki paklausti tai pasake,kad nedarom visai,o kai rauge pasuko telefonu pasake,kad daro,bet tik registruotems toje klinikoje.Kazkodel manau,kad pasnekejus su pacia daktare priimtu ir uz pinigelius

jis man sake kad labai brangiai mokejo uz pati aparata tai kad kazkiek atsipirktu darys visiems g.gif keistai cia kazkaip gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 07 13, 12:32)
jis man sake kad labai brangiai mokejo uz pati aparata tai kad kazkiek atsipirktu  darys visiems  g.gif  keistai cia kazkaip gaunasi blush2.gif

ziuriu cia kaip diena taip naujiena,manau butu buve geriausiai pakalbeti su paciu tamaliunu smile.gif jis seniau buvo mano daktaras ir is po to laiko kazkaip visada sveikinasi su manim,o dar jis mamos draugu giminaitis,manau buciau isiprasiusi tikrai,bet va spontaniskai gavosi,kad pasiekiau kauna,bet kita karta jau manau bandysiu ten patekti per pati tamaliuna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 06 24, 13:21)
labas 4u.gif
nuotraukyte tai turetu duoti pas Tamaliuna ,daro Simonaviciute ,na dar gal Jakstiene ,bet ten jei neregistruotas tai reikes pinigelius uz echo moket ,tiksliai nezinau kiek bet apie 50lt na gal 40lt g.gif
sveikos ax.gif
o nuo kada pas tamaliuna echo daro? g.gif as kaip laukiausi tai man siuntima i ligonine israse pas sauksteliene g.gif as ir norejau nuotraukytes bet mano drauge neseniai buvo pas ja nuejusi prase kad padarytu tai ir atsake kad vistiek ji nesuprastu kas te kur yra g.gif verysad.gif tai as kazkaip ir neprasiau nes maciau kad nuotaika jos nekokia buvo,seip sako kad ji nuotaikos zmogus blink.gif
nepatinka man jos morda schmoll.gif ,lyg sunku butu paspaust ta mygtuka ir padaryt nuotrauka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginux @ 2008 07 13, 20:34)
sveikos ax.gif
o nuo kada pas tamaliuna echo daro? g.gif as kaip laukiausi tai man siuntima i ligonine israse pas sauksteliene g.gif as ir norejau nuotraukytes bet mano drauge neseniai buvo pas ja nuejusi prase kad padarytu tai ir atsake kad vistiek ji nesuprastu kas te kur yra g.gif  verysad.gif tai as kazkaip ir neprasiau nes maciau kad nuotaika jos nekokia buvo,seip sako kad ji nuotaikos zmogus blink.gif
nepatinka man jos morda schmoll.gif ,lyg sunku butu paspaust ta mygtuka ir padaryt nuotrauka schmoll.gif

pritariu ir man jos morda netinka,nemaciau grubesnio daktaro uz ja,o zodynas kosmaras,nu zodziu negaliu ne vieno gero zodzio apie ja paakyti,bjauri boba ir tiek (negraziai pasakiau,bet taip as manau)
Atsakyti
Ydomu kaip ponia sauksteliene elgiasi su savo ligoniais, pacientais? gi ji dirba moteru konsultacijoje...? butu ydomu jei pasisakytu pas ja besilankancios nestukes, ar siaip reikalu su ja turejusios moteraites... mirksiukas.gif
kita savaite einu echo... pas gerb. sauksteliene doh.gif siaip taij jau uzsiregistravau Mazylyje... ir galvoju toliau lankytis ten... bei gimdyti... gal bus bent kiek ramiau.. nes dabar-tai tik pagalvoju apie gimdyma taij baisu... gi pries gimdyma turi ir mazylio padety nustatyt ir virkstele apziuret..o cia jei echo padarys paskutiny 30 sav...
Gal yra mamyciu nesenei gimdziusiu Raseiniuose? pasidalinkit patirtim, yspudziais... bet taip, sakant visa tiesa... padekit apsisprest! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2008 07 15, 10:26)
Ydomu kaip ponia sauksteliene elgiasi su savo ligoniais, pacientais? gi ji dirba moteru konsultacijoje...? butu ydomu jei pasisakytu pas ja besilankancios nestukes, ar siaip reikalu su ja turejusios moteraites... mirksiukas.gif
  kita savaite einu echo... pas gerb. sauksteliene doh.gif  siaip taij jau uzsiregistravau Mazylyje... ir galvoju toliau lankytis ten... bei gimdyti... gal bus bent kiek ramiau.. nes dabar-tai tik pagalvoju apie gimdyma taij baisu... gi pries gimdyma turi ir mazylio padety nustatyt ir virkstele apziuret..o cia jei echo padarys paskutiny 30 sav...
  Gal yra mamyciu nesenei gimdziusiu Raseiniuose? pasidalinkit patirtim, yspudziais... bet taip, sakant visa tiesa... padekit apsisprest! 4u.gif

jo galetu kazkas pasidalinti,nes labai idomu,nes ir as bijau cia gimdyti.
O man susidurimas su sauksteliene buvo toks,mano seimos daktere nuejo asmeniskai paprase,kad mane priimtu ir iskart prieme,tai galvoju liuks,bus gerai,bet ne velnio,grubi ir visai man pas ja nepatiko,sakiau tik kojom i prieki mane daugiau pas ja nunes lotuliukas.gif
o kada tau vizitas mazylyje? ir butinai parasyk kaip pas sauksteliene sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti