Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(ingrica @ 2008 08 20, 18:03)
man tik baisoka,kad Kaune gimdymu yra begales ir ten su prieziura taipat nekas. As kaip esu minejusi mano abi seses gyvena Kaune ir abi ten gimde,tai nera jau labai jos patenkintos. Nors dabar viena is sesiu laukia dvynuku atkeliaujant i si pasauli,tai vel dreba kaip ten viskas bus. As joms kai papasakojau kaip mane priziuredavo Raseiniuose,tai jos juokais sako reiks vaziuot gimdyt i Raseinius. Na as manau kaip ir ginitaa,kad namuose ir sienos padeda.Kaip jau bus lemta taip. Na bet tikrai nenusiminkit ir laukit savo pupuliuku ateinant. VISKAS BUS GERAI!!! mirksiukas.gif

pritariam ir mes su maziuku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 08 20, 18:03)
man tik baisoka,kad Kaune gimdymu yra begales ir ten su prieziura taipat nekas. As kaip esu minejusi mano abi seses gyvena Kaune ir abi ten gimde,tai nera jau labai jos patenkintos. Nors dabar viena is sesiu laukia dvynuku atkeliaujant i si pasauli,tai vel dreba kaip ten viskas bus. As joms kai papasakojau kaip mane priziuredavo Raseiniuose,tai jos juokais sako reiks vaziuot gimdyt i Raseinius. Na as manau kaip ir ginitaa,kad namuose ir sienos padeda.Kaip jau bus lemta taip. Na bet tikrai nenusiminkit ir laukit savo pupuliuku ateinant. VISKAS BUS GERAI!!! mirksiukas.gif

Reikia ir Kaune atrasti gerą gydytoją. Jei šiaip nuvažiuosi, tai gal ir nekokia priežiūra. Bet jei gydytoją gerą, atsakingą susirasi, tai gali būti priežiūra superinė. Tikrai patyriau savo kailiu.
Bet jūs nebijokit. mirksiukas.gif Sakoma, nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Manau, kad bent jau šiuo laiku, tai čia bus tikrai ypatinga priežiūra (po tokio įvykio).
Atsakyti
sveikutes,as jau po gines ir echo thumbup.gif mum viskas labai gerai biggrin.gif nepatinka man ta sauksteliene visai,atsiemiau uz tai,kad paprasiau foto,bjauri boba,bet viska kompensavo vaizdas ekrane thumbup.gif nerealu,labai ilgai mane ziurejo nes tas zmogutis taip isitaise,kad sunku viska apziuret buvo lotuliukas.gif sake tokie dideli,kad ne i ekrana netelpam lotuliukas.gif tai po dalele ziurejo,matavo,kibino ir pan.lyties neuzgarantavo,bet sake gal mergaite ax.gif
Atsakyti
Sveikutes... smile.gif niu truputuk aaprimau...smile.gif viska bandau "blaiviai" apgalvot...smile.gif niu bet dar klausimas iskilo: kas kiek laiko paskutiniais menesiais vizitai pas gydytoja? nes man kazkaip neramu... man jau paskutinis men prasidejo... bet pas gine dar tik po savaites...o buvau tik rugpjucio 4... na tai jau 3 savaites praejo... ir lyg klausimu turiu... vat ir apie gimdyma norisi pasikalbet.. bet kiek tik uzklausdavau anksciau-tai sakydavo per anksti...
truputi pykstu ant saves, kad tik postringauju, bet neieskau kitos gydytojos...ar tiesiog nesibraunu pas ta pacia dazniau nei talonus ji duoda..., bet vat tokia esu... nemegstu blaskytis ir lakstyt nuo vieno prie kito... ech... doh.gif ir vel lietus kaupiasi...
Papildyta:
Ginitaa echoskopija-tai tikrai suteikia daug dziaugsmo...labai smagu pamatyt mazyly...wink.gif o dukryte wub.gif sveikinimai!!!! Siaip-tai Saukstelienes mandrumas toks man nepatinka... gi atrodo pasakojau, kai as nuejau pas ja ir ten besiruosdama sakau: ydomu kaip cia mes gyvenam?! tai ji kai atkirto: kokie MES? MES tik karalei buna. o cia esi tu ir kudikis... nu zodziu, moka privesrti pasijusti nemaloniai, nejaukiai...
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2008 08 22, 09:31)
Sveikutes... smile.gif niu truputuk aaprimau...smile.gif viska bandau "blaiviai" apgalvot...smile.gif niu bet dar klausimas iskilo: kas kiek laiko paskutiniais menesiais vizitai pas gydytoja? nes man kazkaip neramu... man jau paskutinis men prasidejo... bet pas gine dar tik po savaites...o buvau tik rugpjucio 4... na tai jau 3 savaites praejo... ir lyg klausimu turiu... vat ir apie gimdyma norisi pasikalbet.. bet kiek tik uzklausdavau anksciau-tai sakydavo per anksti...
  truputi pykstu ant saves, kad tik postringauju, bet neieskau kitos gydytojos...ar tiesiog nesibraunu pas ta pacia dazniau nei talonus ji duoda..., bet vat tokia esu... nemegstu blaskytis ir lakstyt nuo vieno prie kito... ech...  doh.gif  ir vel lietus kaupiasi...

pamirsau,o tai pas kuria tu cia lankaisi?
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2008 08 22, 09:34)
  truputi pykstu ant saves, kad tik postringauju, bet neieskau kitos gydytojos...ar tiesiog nesibraunu pas ta pacia dazniau nei talonus ji duoda..., bet vat tokia esu... nemegstu blaskytis ir lakstyt nuo vieno prie kito... ech...  doh.gif  ir vel lietus kaupiasi...
Papildyta:
Ginitaa echoskopija-tai tikrai suteikia daug dziaugsmo...labai smagu pamatyt mazyly...wink.gif o dukryte  wub.gif  sveikinimai!!!!  Siaip-tai Saukstelienes mandrumas toks man nepatinka... gi atrodo pasakojau, kai as nuejau pas ja ir ten besiruosdama sakau: ydomu kaip cia mes gyvenam?! tai ji kai atkirto: kokie MES? MES tik karalei buna. o cia esi tu ir kudikis... nu zodziu, moka privesrti pasijusti nemaloniai, nejaukiai...

Į Kauną važiuodavau paskutinį mėnesį kas savaitę. Raseiniuose, 8 mėn. apžiūrėjo ir pasakė, kad išeina atostogaut, tai susitiksim po mėnesio arba paskambint, kai gimdysiu. blink.gif Nu tai aš ir pabėgau į Kauną (nors ir prieš tai buvau apsisprendusi). blush2.gif O pas kurią tu lankaisi?

Nu bet Šaukštelienė, tai tada patyliu. blink.gif blink.gif Šitaip su besilaukiančia moterim kalbėt. doh.gif Gal ji nuotaikos žmogus, kiek aš pas ją echo nueidavau, ir dabar dėl profilaktinio pasitikrinimo, tai labai maloni, niekad neužtaikiau, kad būtų pikta (o nedaviau nieko, net šokolado blush2.gif biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2008 08 22, 10:23)
Nu bet Šaukštelienė, tai tada patyliu. blink.gif  blink.gif Šitaip su besilaukiančia moterim kalbėt. doh.gif Gal ji nuotaikos žmogus, kiek aš pas ją echo nueidavau, ir dabar dėl profilaktinio pasitikrinimo, tai labai maloni, niekad neužtaikiau, kad būtų pikta (o nedaviau nieko, net šokolado  blush2.gif  biggrin.gif ).

na zadejau as jai kazka duoti,bet galvoju apseis,tai ir nenesiau nieko,tai va morala gavau,nors seip moralizavo su sypsena,bet grieztai,tipo bajeris cha cha cha as pirma apsilankyma pas ja turejau,tai nuo to karto man ji ir nepatiko,na bet galvojau pirmas ispudis klaidingas,deje antras negeresnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2008 08 22, 11:51)
na zadejau as jai kazka duoti,bet galvoju apseis,tai ir nenesiau nieko,tai va morala gavau,nors seip moralizavo su sypsena,bet grieztai,tipo bajeris cha cha cha as pirma apsilankyma pas ja turejau,tai nuo to karto man ji ir nepatiko,na bet galvojau pirmas ispudis klaidingas,deje antras negeresnis  lotuliukas.gif

Ot, jeigu man nemalonus žmogus, tai aš užsispiriu ir tada tikrai neduodu. beee.gif Turi atlikti savo pareigą taip, kaip priklauso, tada jei patiks - atsidėkosiu. O jei vos ne prievarta reikalauja, kad nusipirktum dėmesį - tai jau nieko nepeš. schmoll.gif Ir gerai, kad nedavei. unsure.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as saukstelienei taipat nieko nedaviau,nes ji man nedave kudikelio nuotraukytes,kai paprasiau verysad.gif ji tik paskutini eho man,kai dare,tai buvo begalo maloni,nes prie jos stovejo gyd is Kauno. gal del to,o gal,kad nuotaika buvo gera g.gif na zodziu nemaloni bobule schmoll.gif
Atsakyti
As lankausi pas Marcinkiene...siaip-tai man ji kaip gydytoja-tai lb patinka... thumbup.gif bet ji dabar atostogauja... taigi pavaduoja ponia Sauksteliene.... negaliu sakyti, kad ji neatlieka savo darbo ar yra neatidi...bet jos "tipo bajeriai" ar kaip pavadint-tai ismusa is veziu... nezinau net kaip pasakyt... nu man ji lb nelimpa... schmoll.gif
Atsakyti
nu jo,jauciu ant pirstu galima suskaiciuoti kam ji limpa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2008 08 22, 12:41)
Ot, jeigu man nemalonus žmogus, tai aš užsispiriu ir tada tikrai neduodu. beee.gif Turi atlikti savo pareigą taip, kaip priklauso, tada jei patiks - atsidėkosiu. O jei vos ne prievarta reikalauja, kad nusipirktum dėmesį - tai jau nieko nepeš. schmoll.gif Ir gerai, kad nedavei. unsure.gif

oj jai tai neduosiu niekada,nu nebent su sauniku kas salia stovetu lotuliukas.gif
Atsakyti