Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(PepsIngius @ 2008 09 07, 12:42)
sveikutes 4u.gif
stai ir as prazuvele blush2.gif 

sveikute 4u.gif
labai idomu buvo viska skaityti,aiku apsizliumbiau,bet nieko blush2.gif labiausiai suspaude sidi,kad vyras taip palaike ir tas malonus garsas smile.gif
gaila man teks isgirsti vaikucio verksma,bet nerealiai skauda,kad isgirsiu as viena,niekas nestoves salia ir nelaikys rankos cray.gif viskas nebegaliu daugiau ta tema kalbet,nes per asaras jau ne nematau ka rasau cray.gif atsiprasau merytes
seip mes laikomes neprastau,augam puciames ir ruosiames drauges vestuvem ateinanti savaitgali smile.gif
laikykites visos 4u.gif
Atsakyti
na ginitaa neliudek mirksiukas.gif tik atleisk man kvailai bobutei,kad klausiu,jei nenori neatsakyk,bet man idomu pasidare,o kur bus jusu tetukas,kai isaus TAVO didzioji diena? g.gif tik prasau dar karta nesupyk,kad klausiu ax.gif
Atsakyti
PepsIngius dziaugiuosi, kad jums viskas gerai! ir labai dziugu, kad laiku susivokiai ir pasirinkai patikimus medikus! thumbup.gif
vat trumpai kaip mums buvo jau beveik pries dvi savaiteles: nuejau eiliniai apziurai pas mus priziurincia gydytoja (jauciausi gerai) bet vat pradejo klausytis tonus... ziuriu keistai gydytoja ziuri... paskui pilvely spaudineja... sako lipk ant kedutes... jos veidas tik persikreipe... sako gimda jau atsidarineja... (o mums dar nepilnos 37 sav buvo). sako lyg ir sarimiai prasideda pagal tonus... taij ji siuncia mus y antra lygy-t.y y ligonine... sako gydytoja ten paziures, echoskopijai skubiai nusius, reikia kraujotaka stebet leliuko... surase siuntimus ir begam y ligonine, registraturoj pralaukiau daugiau nei 5 min kol baige kalbetis darbuotojos (tarpusavyje), o man-tai sokas... abu su vyru nesusigaudom kas darosi... nes to-tai visai nesitikejom... registraturoj skaito siuntima, pasirauke... sako, kad ten jau niekas nedirbs (tipo moteru gydytojos nera)-tai sakau gi iki 5 turi but?! (buvo netoli 3 val)... nu tai padave kortele ir sako eik, paziuresi... sakau o kur man eit? tai zodziai ir dabar skamba ausyse: "Kur gimdysi, ten ir eik"... tada koridoriuje paklausem sesutes ir ji mums viska paaiskino... taigi kojom linkstanciom per kelenus is soko uzlipom y 4 auksta, o ten tuscia, tylu, ramu... nuejom kur turetu but budinti ar kazkas pan-pasidauzem y stala-tai islindo.. sakau kur man cia eit-paeme kortele ir nunese gydytojai... uz duru palaukem koky 5-10min, nes su moteriske gydytoja kalbejosi (kiek teko nugirsti, apie sunku gyvenima)... pakviete mane-tai klausia kas yra, nu sakau gimda atsidarineja, gali but prieslaikinis gimdymas... atsiunte stebejimui: tai gydytoja uzvede kaip ir monologa (kazkas tokio): "Nesuprantu, siuntineja, negali pacios ten poliklinikoj siuntimo parasyt echoskopui, jau beveik 3 val, kas cia laukia, jau tokiu laiku! butum uzsiregistravus ir rytoj padare" paskui paskambino Saukstelienei (tuo metu ji echoskopija dare) ir susitare kad ateisiu... nu zodziu papurkstavo y ragely, kad atsiuncia cia mane bereikalingai... tai ka, vel puskuoju y pirma auksta... o ten malonumas! gydytoja sauksteliene sako: "tai kuo skundiesi, ka skauda?" sakau"Nu kaip ir nieko, tik gimda regulerei susitraukineja, kas 6-7min. ir gydytoja sako, kad ..." nebaigiau sakyt kaip ji mane pertrauke ir reze " as neklausiu, ka sako gydytoja! as klausiu, kas tau yra! kai bus saremei kas 5-6min ir ateisi" nu bet ziurinejo ziurinejo, nieko nesake, nerode.... paskui su sesute pasisnekejo, parase kazka ir sako: eikit sveikos y 4 auksta atgal pas gydytoja... vel uzpuskuojam... visa isprakaitavusi is jaudulio.... nueinu pas gydytoja-ta paskaito ir nusiveda y kabineta... tonus klausyt.. (jei neklystu-tai gydytoja Lukauskiene buvo, tokia pagyvenusi) tonai sokineja... kardiograma tipo kazka nelabai gero rodo... su sesute kazka kuzdasi...tada ir ponia Sauksteliene atbego; jau kitu balseliu klausineja kaip jauciuosi... nu paskui sako-tai jei nori lik ligoninej. aisku sakau jei reikia! nes nesuprantu kas vyksta-paaiskinimo 0! bet paskui sako-tai gal geriau atvaziuokit vakare tonus paziuresim... kokia 21 val! nu sakom gerai, kaip pasakysit, ka patarsit! zodziu-isejau is ligonines-kaip ir nezinodama kas su mumis darosi... ysedau y masina ir asareles pradejo krist! tai greit susiskambinau su mama-tai ji y "Mazyly" paskambino ir pasiemusi tasias isvaziavom y Kauna. vat tada ir prasidejo prieziura ir paaiskino kas vyksta... likau ligoninej stebejimui... savaiciuke palaike... dabar viskas stabilu! jau kelios dienos kaip namuciuose.. bet vis dar 2 in 1:) dabar jau ir gimti galetume...jau laikas... visgi tos dvi savaites-tai buvo labai svarbios kaip sake gydytojai! nes jei buciau pagimdziusi tada-tai butu dar neisnesiotuke ir dar butu truke brendimo... tai vat..smile.gif
Dabar sau ramiai spurda mano pilvelyje leliukas ir esu rami...kazkaip visai be dideles baimes laukiu gimdymo...zinau kur skuosim ir kas musu laukai thumbup.gif
tai vat, toks yvykis... jauskis kaip nori, galvok ka nori-bunant pas gydytojus... doh.gif
nenoriu primesti savo nuomones-bet tikrai atydziai apgalvokit savo zingsnius... zinoma visko buna ir Kaune ir Vilniuje... bet manau, kad reikia visgi padaryt viska kas ymanoma... smile.gif
Atsakyti
o jezau, Dovilytia laikykis, as apsalus, be zodziu zinokit, to tai tikrai nesitikejau po tokiu ivykiu, sitaip nevertinti savo pacientu ir nekovoti uz gyvybe.. nerealu zinokit man verysad.gif man geda uz musu daktarus
Atsakyti
Aciu aciu! istiesu-tai negaliu teikti, kad butu manimi nepasirupine...gal viskas ir gerai butu pasibaige... bet islieka didelis GAL... gal buciau ir pagimdziusi is streso, nezinomybes... nes ytampa nereali buvo... na taip, pinigeliu tikrai niekam buvau nedavusi... bet nebuvo nei progos nei juolab noro! tikrai nemaciau uz ka... o Kaune-tai net neeme gydytoja! sake, kad siaip ar taip neturi kuo padet..o atsidekot bus dar laiko! nu graziai viska suprastu galima! pirma darbas, opaskui atlygis! lotuliukas.gif
kazkaip is pradziu galvojau nerasyt apie visa tai, bet gal tegul atpazysta gydytojos pacios save!!! ar neturetu but geda! doh.gif gi tokios svarbios akimirkos, ilgai lauktas stebuklas..o viska keletu fraziu gali paverst pragaru! as-tai manau, kad gydytojos tikrai randa situos straipsnius.. tai lai nebuna jie beverciai... tegul privercia bent kiek susimastyt! g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na as dar karta girdijau,kad tikrai uzdarys gimdymo skyriu,tai joms turbut pasidare nei motais tos gimdyves verysad.gif baisu net skaityt kaip taip galima nesiskaityti,nei su gimdyve nestuke.gif nei su dar negimusiu kudikiu 2.gif joms tai gal ir jau visiskai vienodai,bet jug turetu suprast busima mama.Na as to nepatyriau,bet tikrai uzjauciu kas tai isgyvena. verysad.gif laikykites bukit stiprios ir laukit savo zuikuciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 09 07, 22:17)
na ginitaa neliudek mirksiukas.gif tik atleisk man kvailai bobutei,kad klausiu,jei nenori neatsakyk,bet man idomu pasidare,o kur bus jusu tetukas,kai isaus TAVO didzioji diena?  g.gif tik prasau dar karta nesupyk,kad klausiu ax.gif

nieko tokio, kur jis bus ne nezinau,dabar kiek mano zinios siekia tai apsigyveno klaipedoje ten ir dirba,aisku turi kita,tad mes visai jam nerupim,nes va iki menesio dar mes bendravome,o po ta ne mu ne be is jo,va jau man 21sav o jam ne motais kaip mes jauciames,jei jau as ne kiek nerupiu tiek to istversiu,bet nepasiteirauti kaip jo maziukas tai ziauroka,skauda nerealiai,bet teks priprasti,nes kitaip nebebus verysad.gif

neparaasau komentaru i kitas zinutes,nes nelabai galiu darbe ilgai skaitineti,o namie nera kada isijungti neto,nes drauges vestuvem ruosiuosi,pakomentuosiu veliau mirksiukas.gif 4u.gif laikykites visos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginitaa: 09 rugsėjo 2008 - 14:43
oi, net nezinau ka tokiais atvejais ir pasakyti, jokie paguodos zodziai nenumalsins skausmo ir liudesio. na ka, galiu tik pasakyti, kad butum stipri, ginitaa, gyvenk del savo maziuko, zinok jo sypsena viska atpirks 4u.gif
Atsakyti
Pepsingiau, perskaičiau tavo istoriją ir apsiverkiau. Ir iš džiaugsmo, ir iš to, kad priminė mano daugiau kaip prieš 2 metus išgyventus jausmus. wub.gif Aš čia irgi rašiau nuo temos pradžios, tik kažkodėl manęs nenorėjo suprast. O aš irgi galėjau likti be savo dukrytės. Kaip tai baisu, kai esi šalia netekties, kai ta riba tarp laimės ir tragedijos tarsi išnyksta. Ir tik teisingas pasirinkimas gali pakreipti likimą. Aišku, yra tokių, kurios gimdo ir pagimdo, bet kartais gali atsitikti nenumatytų dalykų.
Džiaugiuosi už tave Pepsingiau, ir sveikinu. 4u.gif
Dovilytia, manau, kad teisingai pasirinkai. Sėkmės tau dideliausios. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kat: 09 rugsėjo 2008 - 18:51
doh.gif siaubas,paskaiciau dovilytia patirti tai net apsalau,nebekelia man pasitikejimo tie raseiniai schmoll.gif o,kad pas sauksteliene gyvenime neisiu tai faktu faktas,kosmaras ji ne zmogus,ziuresiu kaip snekes mano daktare kai dabar 25d eisiu.bijau del savo maziuko,noriu jam tik pacio geriausio tad viska darysiu,jog tai ir gautu
Atsakyti
aciu visoms, kurios dziaugiasi, kad mums viskas laimingai 4u.gif ir as laikau kumscius uz tas, kurios ruosiasi tapti paciomis geriausiomis mamytemis 4u.gif
o matot kokiu netiketumu buna biggrin.gif su Dovilytia issiaiskinom, kad kartu mokykla baigem ir esam kaip ir pazystamos ax.gif bigsmile.gif nu lauksim is jos paciu geriausiu naujienu 4u.gif
o tiesa, Dovilytia, praleidau kazkur ar rasei, ka turesi?
Atsakyti
QUOTE(PepsIngius @ 2008 09 10, 10:07)
o tiesa, Dovilytia, praleidau kazkur ar rasei, ka turesi?

g.gif as irgi to nepamenu ax.gif tad laukiam atsakymo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti