QUOTE(ginitaa @ 2008 09 12, 17:50)
jei gali atsiusk kontaktus,manau pravers,aciukas
8(27)225779, 221245, 227125
as kai skambinau tai pirma atsiliepe registraturoje, pasakiau kokiu klausimu skambinu ir mane sujunge tiesiogiai su gydytoja ir viska susitariau, mane net ta pacia diena prieme tai ir vykau iskart, tik pasakyk, kad be siuntimo
Papildyta:
QUOTE(Dovilytia @ 2008 09 13, 09:58)
niu PepsIngiau klausimelis tau?

kokiu rubeliu daugiausiai reikia leliui? niu atrodo prisipirkau visokiu, bet net neysivaizduoju kike ju reikia...nenorejau 56 dydzio daug pirkt... bet ir baiminuosi, kad nebutu per mazai... nu kiek mazdaug reikia kokiu turet?
sunku pasakyti, mano 56 dydi isaugo per 3 savaites, bet mano Ignutis dickis, o tau kaip mergaite tai gal ilgiau apvilksi. is pradziu vilkau marskinukus su rankovytem ir sliaustukus ant virsaus+vilnones kojinytes.tu marskinuku turejau 4, man uzteko kazkaip, kasdien keiciau, bet skalbiau kas antra diena,slaustuku ant petneseliu turejau 2 irgi uzteko, o tau kadangi jau salciau tai patarciau ilgom rankovem sliaustu turet kokius 3, kiti buna irgi su pirstinytem labai geri. dabar tai rengiu bodziukus ilgom rankovem ir kelnytes su marskinukais (megztuku) ar siltus sliaustus. zinok turet apatiniu gali daugiau turet, o kas ant virsaus rengias tai po kelis uztenka, ypac 56 dydzio. nuo vaikucio priklausi zinok, pvz, as Ignui jau 3 dydzio pampersus dedu, 1 ir 2 dydzio sunaudojau po mazus 2 pakus, dabar jau treciuka varom. nezinau ar cia atsakiau tau, bet as kai kuriu drabuziu net neapvilkau,geriau dasipirkti, negu atlieka poto nepanesioti