Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

QUOTE(ingrica @ 2008 09 24, 08:13)
geras jausmelis tas apsipirkinejimas thumbup.gif as prisimenu vienu kartu nuvaziavau ir supirkau viska turiu mintyje tuos pacius stambiausius daiktus,tai ir vezimeli ir lovyte ir ten visas tas uzuolaidas,na zodziu parvaziavome tada su pilnu bagazu lotuliukas.gif na tikrai buna toks "lizdo sukimas" noris tvarkinetis,skalbtis. zodziu visoms busimos mamytems taip buna nestuke.gif  idomu kur pradingo musu naujoji pasnekove  waiduuleda? g.gif ir is vis kaip cia pasidare liudna verysad.gif

aha labai jau liudna cia,o as vakar pagalvojau,kad turbut jau galima svesti,nes doviliukas tureja pagimdyti ax.gif as as klystu? g.gif
Atsakyti
lauksime naujienu is doviliukes. ir po to svesime drinks_cheers.gif jau ji taip senai buvo uzsukusi turbut turi jau savo rupesteliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 09 24, 09:03)
lauksime naujienu is doviliukes. ir po to svesime drinks_cheers.gif jau ji taip senai buvo uzsukusi turbut turi jau savo rupesteliu g.gif

tikriausiai,jau ziuriu pilvuziuku vis mazeja,visos tik peri tik peri blush2.gif
Atsakyti
nenusimink netruks prabekti tie keli menesiukai,kai pati supuosisavo 2.gif bet kiek daug seis metais gimdanciu,na bent as nemazai zinau. O ka tu ginitaa nusprendei del gimdymo,ar cia gimdysi,ar i KAUNA vaziuosi? O tu beje tebesilankai pas gyd. Kiauleikiene,ar pakeitei? g.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ir man tai atrodo, kad dovilytia jau turi wub.gif
o mes tai tevu namus saugom, jie i kelione isyko, o ten neto nera schmoll.gif
tai kas geresnio? ruduo nuotaikos negadina?
Atsakyti
lankausi dar pas kiauleikiene,kaip tik rytoj vizitas pas ja,tada ir ziuresiu gal ka nuspresiu,nes dabar ne nezinau ka daryti,begti kitur ar likti cia
Atsakyti
Sveikutes:) niu tikrai mes jau tryse thumbup.gif Labai smagu, kad nepamirsot manes..., tik vat dar nelabai sedet galiu-tai ir kompas man nedraugas... rugsejo 19 (penktadieny) gime mano mazute!:) nu ne tokia ir mazute 3.368Kg smile.gif viskas buvo lb gerai!!! istiesu negaliu pasakyt, kad buvo labai baisu... ysivaizdavau viska kur kas blogiau lotuliukas.gif nuo pirmadienio mes namuciuose.. Jauciames gerai!:0 tik laaabai nukramte man papulius... doh.gif skauda verysad.gif tai pratinames prie naujo ritmo... smile.gif
Atsakyti
sveikinu TAVE DOVILYTIA susilaukus dukrytes ir mazylei siunciu bucinuka wub.gif 4u.gif znoma,kad nepamirsome taves ir linkiu kuo greiciau sveikti ir prisijunkti prie musu smile.gif mano sunelis taipat gimes 19d.tik birzelio.Dar del tu tavo papuliu,tai mano mazasis nemokejo apzioti ir ciulpdavo beveik tik speneliu,tai skausmas buvo nezmoniskas,bet mudu nesikankinome paskambinome gyd. atvaziavo padejo mums ispresti sita problemele,tai net ir iki siol mes dar geriame mamytes pieneli,nors jam jau 2metukai ir3menesiukai thumbup.gif Na o dabar dar norejau paklausti kaip sekesi ginitaa pas gyd.siandien g.gif
Atsakyti
tai jau didziausi sveikinimai naujai iskeptai mamytei thumbup.gif wub.gif pasmulkink biski ta didiji ivyki 4u.gif 4u.gif ar vyriukas dalyavo? taigi smalsu cia mums visoms, ane? kai jau galesi normaliai prie kompo prieit, tai jau laukiam 4u.gif
Atsakyti
na merginos suzinojau visai atsitiktinai,kad ginitaa guli ligonineje unsure.gif lyg su gresianciu g.gif todel ji taip ilgai neparaso. Lauksime ziniu,kai pasirodys.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
dideliausi sveikinimai dovylytei ir jos dukriukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as jau namuciuose,gavau lasaliniu,tablecku ir va uzdraude i darba ir israse gulima rezima,tai va dabar jau prisesiu uodega ax.gif penktadieni eisiu pasitikrinti vel,ziuresiu ka sakys,manau viskas jau bus gerai smile.gif
ingrica is kur taip gerai informuota? g.gif nesigyriau niekam,kad neitu lankyti,nenorejau nieko jau,biski issigandusi buvau,bet paskui nuramino sake viskas bus gerai,dar bikeli neramu,bet tikiu gera pabaiga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 09 25, 15:04)
,tai net ir iki siol mes dar geriame mamytes pieneli,nors jam jau 2metukai ir3menesiukai thumbup.gif   

oho kaip ilgai dar pati maitini ,turbut dar neini i darbeli g.gif as sves neisivaizduoju taip ilgai maitinancios g.gif
Atsakyti