Įkraunama...
Įkraunama...

Raseinių gimdymo namai

sveikutes 4u.gif buvau truputuka isvykusi,tai todel taip ilgokai neparasiau tourist5.gif del to maitinimo,tai buvo taip,kol laukiausi,tai vis sakydavau,kad maitinsiu iki 6men poto gavosi iki 1metu,dar poto jau iki 1m ir 5men ir taip toliau ir net nebezinau kaip viska uzbaikti,nes mano mazius net nesiruosia atjunkti nuo manes doh.gif I darbeli,tai dar neinu nutariau paauginti iki 3metu,o jei dar i darba reiktu eit,tai visai koju nepavilkciau,nes mano maziu,net naktimis keliasi uzkandziaut doh.gif Dabar atsakysiu ginitaa is kur as suzinojau,kad ji guli ligonineje. uzsukau pas KAIMYNIU MAMYTES,o ten ir paskaiciau,o beje ginitaa,kaip ten reikia susikurti tuos namucius visai ir as ten noreciau. Ten tokios pleputes mamaskos lotuliukas.gif buciau dekinga uz paaiskinima aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 09 29, 08:12)
sveikutes 4u.gif buvau truputuka isvykusi,tai todel taip ilgokai neparasiau tourist5.gif del to maitinimo,tai buvo taip,kol laukiausi,tai vis sakydavau,kad maitinsiu iki 6men poto gavosi iki 1metu,dar poto jau iki 1m ir 5men ir taip toliau ir net nebezinau kaip viska uzbaikti,nes mano mazius net nesiruosia atjunkti nuo manes doh.gif I darbeli,tai dar neinu nutariau paauginti iki 3metu,o jei dar i  darba reiktu eit,tai visai koju nepavilkciau,nes mano maziu,net naktimis keliasi uzkandziaut doh.gif  Dabar atsakysiu ginitaa is kur as suzinojau,kad ji guli ligonineje. uzsukau pas KAIMYNIU MAMYTES,o ten ir paskaiciau,o beje ginitaa,kaip ten reikia susikurti tuos namucius visai ir as ten noreciau. Ten tokios pleputes mamaskos lotuliukas.gif buciau dekinga uz paaiskinima  aciuks.gif

sveikute,paimi ir parasai i musu forumiu,kad nori prisijungti ir viskas,aisku mes visos priimam ir toliau smagiai bendraujam tik jau dedesniame buryje tongue.gif laukiu taves tenai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus:) niu o viskas buvo mums taip:) is ketvirtadienio y penktadieny nakty labai blogai miegojau...lyg nugara skaudeno lyg pilvelio apacia... po pusryciu pajutau susitraukinejant gimda su skausmiuku, bet nereguliariai... paskui tai daznejo mazdaug kas 8-10 min... galvoju jau turbut prasideda... bet gal paruosiamieji? bet jei tikri-tai laikas y Kauna... tokios mintys galvoj sukos:) tai nuvaziavau y moteru konsultacija pas savo gydytoja-ji sako neskubedama keliauk Kaunan:) tai pasiemiau tases, pasiskambinau gydytojui, kad atvaziuoju...smile.gif Jis mane apziurejo, kaklelis jau 6-7 cm buvo atsiveres. tai sako: ka darom? gimdom? O kas belieka. baimes pilnom akim nuejau y paruosiamajy...smile.gif ten pasiruosem, vyras zinoma dalyvavo! ir labai aciu jam uz tai... nes vienai butu buve kurkas sunkiau... tokia nezinomybe! brangus zmogus salia-tikras isganymas! mirksiukas.gif tai vat 14:30 prakirpo mums vandenis ir kilau is lovytes... vaikstinejau, saremiai vis stiprejo stiprejo... beje, pamirsau turbut paminet, kad gimdziau be nuskausminimu, naturaliai... na akyse tik uztempavo tom keliom sekundem ir vel uzplusdavo sviesos minutes...smile.gif na ir atejo stumimo laikas... doh.gif nezinau kaip viskas ten vyko lyg per migla prisimenu gydytoju raginimus jau jau stumk! ir stai maziuke ant mano krutines wub.gif mes visi trys!!! nu nerealiai... paskui ja matavo, svere tikrino... zodziu visas gimdymas 2.5 val-tai gan greitai sakyciau... ania? truputi kirpo ir truputi plysau... tai truputi nepatogumu apturejau..., bet tetukas buvo su mumis ligoninej tas dienas-tai visa nasta kliuvo jam:) bet jau beveik viskas thumbup.gif
tai vat tokia musu istorija blush2.gif
o dabar augam, valgom, miegam... nors vat jau ne visada valgydama uzmiega-tai kokia valandziuke po to turim bendravimo tongue.gif kalbames apie gyvenima... mums tetis lb padeda..nesioja, kad atsirugtume...nors lb retai tai yvyksta... pamperiukus pakaitalioja...smile.gif perrengiti ir apiprausti irgi neatsisako...:)zodziu ydarbinti esam abu!
o kas kiek laiko jus maziukus maudydavot?
Atsakyti
QUOTE(Dovilytia @ 2008 09 30, 11:43)
Aciu uz sveikinimus:)

cray.gif nerealu susigraudinau wub.gif dar karteli sveikinu.smagu,kad labai viskas gerai ir sklandziai praejo ir,kad dabar visi darbeliai sklandziai vyksta wub.gif
Atsakyti
joo, fainai... 4u.gif
as iki pusantro men maudziau kas antra diena, o dabar kas trecia, pilnai gana manyciau, o siaip valineju ausytes, rankytes, kakliuka kasdien, o ruriuka plaunames kai kakuciu pasidarom, tai irgi kasdien po pora kartu 4u.gif
o ginitaa tu ziurek, saugok save, lepinkis dabar kol gali, o poto jau gyvenima atiduosi leliui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PepsIngius: 30 rugsėjo 2008 - 12:21
QUOTE(PepsIngius @ 2008 09 30, 13:20)
o ginitaa tu ziurek, saugok save, lepinkis dabar kol gali, o poto jau gyvenima atiduosi leliui 4u.gif

taitaip ir darau dabar ax.gif siandien lekiu naguciu susitvarkyti,uzsisakyti kirpykla ax.gif o namie guliu mezgu ir pilveli auginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2008 09 29, 08:12)
Dabar atsakysiu ginitaa is kur as suzinojau,kad ji guli ligonineje. uzsukau pas KAIMYNIU MAMYTES,

as taip ir pagalvojau kad pas mus sveciu buta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovilytia @ 2008 09 30, 11:43)
  o kas kiek laiko jus maziukus maudydavot?

is pradziu kas antra diena o veliau jau kokio menesiuko tai karta i savaite nes kasdien prausiamas uzpakaliukas kojytes rankytes ir veidukas thumbup.gif
Atsakyti
erai gerai,jus cia dalinkites patirtim,o as sviesiuosi blush2.gif bo nezinosiu ir as kaip kada ir kiek kartu daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va...vel tyla pas mus g.gif
pasipasakokit mamytes, kaip gyvenat? kokie rupesteliai, kad neprisedat prie kompo? g.gif
dovilytia, kaip tau nauji dziaugsmai? ar jau apsipratai? wub.gif
Atsakyti
niu zinokit viskas lyg ir gerai...smile.gif tik jau vat panelyte vis miega maziau ir maziau..smile.gif galim pasidziaugt wub.gif truputi slogyte yra-tai gaudom baubus nosytej, kad butu lengviau kvepuot... blink.gif dar tas oras nekoks bijom y laukuty eit... verysad.gif viena dieniuke pilvuka skaudeno (matyt kazko uzvalgiau)-tai biski ant rankycio priprato..wink.gif dabar skriaudziam, bandom atpratint:)
Atsakyti
tai smagu, kad viskas gerai thumbup.gif pas mus irgi nosyte snopuoja, bet gal nuo sauso oro, nes sildaus pastoviai su peciuku. negaliu sulaukt, kada i naujus namucius, o tada tai pleskinsiu peciu istisai 4u.gif man tai siluma kaulu nelauzo blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
labai smagu,kad jum viskas gerai,imkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif o as tai va kokiam 5dienas nejungiau kompo,kazkaip nieko nesinorejo,tai gulinejau,mezgiau ir daugiau nieko ax.gif kazkodel abejinga viskas pasidariau g.gif kazkas netaip sakyciau,bet matyt ruduo aip veikia,o seip viskas ciki mirksiukas.gif
Atsakyti