Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 11 19, 10:44)
Skaityti sena, jau uzdaryta tema tongue.gif Ten kiekviena serija aptardavom.

Man ir viskas labai idomu, aš dabar 77 žiūriu, sena temą skaičiau ne kartą bet ten tik kažkur nuo 100 serijos viskas aptariama, kai nauja aktorė atėjo, o senesnių serijų aptarimų beveik nėr, jaučiu kad mažai buvo ką ir aptarti, nes 3 sezoną pati žiūriu, o pakomentuot mažai ir galėčiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2013 11 19, 13:25)
Man ir viskas labai idomu, aš dabar 77 žiūriu, sena temą skaičiau ne kartą bet ten tik kažkur nuo 100 serijos viskas aptariama, kai nauja aktorė atėjo, o senesnių serijų aptarimų beveik nėr, jaučiu kad mažai buvo ką ir aptarti, nes 3 sezoną pati žiūriu, o pakomentuot mažai ir galėčiau. 4u.gif

ne, kaip tik aistros vire kai ta pleksne atsirado treciam sezone, vis laukem, kada baigs Chiurrem gniuzdyti

Stichija, neissiskirs su Chiurrem niekas
Atsakyti
Gal kas žino kokie vardai yra tikri Hiurem tarnaičiu tu dvieju. Kur jos drauge ir kita tokia jaunute.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 11 19, 15:06)
ne, kaip tik aistros vire kai ta pleksne atsirado treciam sezone, vis laukem, kada baigs Chiurrem gniuzdyti

Stichija, neissiskirs su Chiurrem niekas

Tai gal aš ne tą temą skaičiau g.gif gal ta jau ištrinta, na reiks dar praieškot skaitymo, nes tik žiūrėt neįdomu, idomu ir komentarai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2013 11 19, 16:31)
Gal kas žino kokie vardai yra tikri Hiurem tarnaičiu tu dvieju. Kur jos drauge ir kita tokia jaunute.

Man regis kiek pamenu Esma, man ji tokia grazute, ir Marija
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2013 11 19, 16:57)
Tai gal aš ne tą temą skaičiau g.gif  gal ta jau ištrinta, na reiks dar praieškot skaitymo, nes tik žiūrėt neįdomu, idomu ir komentarai. bigsmile.gif

cia tik antra tema musu, tai turejote skaityti pirmaja.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 11 19, 11:36)
Nu jo, pilnatis kaip matau labai veikia  doh.gif  lotuliukas.gif Uztat ir skaitau jusu tema, nes idomu ir tai, ko dar nemaciau, na bet jei sunku parasyt, tai ka - sekmes laukiant kitos menulio fazes  4u.gif

Nesupratau, tai jus norit ar nenorit zinot kas vyksta naujose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2013 11 20, 23:53)
Nesupratau, tai jus norit ar nenorit zinot kas vyksta naujose? g.gif

Nu tai aisku, kad rupi! Vistik moteriska prigimtis - smalsumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2013 11 21, 18:35)
Nu tai aisku, kad rupi! Vistik moteriska prigimtis - smalsumas  blush2.gif

O as supratau, kad nenorit ir pykstat, kad mes aptarinejam ne geltonai. Tai klauskit kas domina?
O man jau patinka ir nauja aktore ir siaip jau tapo sestadienio tradicija su vyno taure ziuret nauja serija 4u.gif
Atsakyti
Idomu kiek isviso bus seriju? g.gif gal las zinot biggrin.gif
Atsakyti
merginos, kas matet i prieki nuo 90 serijos, ta chatidze ir jos sese hiurem "sutvarkys" kada nors? na galvojau prikule, dingo jau neberas ir vel ji atsirado
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 11 23, 07:02)
merginos, kas matet i prieki nuo 90 serijos, ta chatidze ir jos sese hiurem "sutvarkys" kada nors? na galvojau prikule, dingo  jau neberas ir vel ji atsirado

nu sese sutvarky, o Chatka pati ant saves rankas uzdes.
bet taip ,treciam sezone ta situacija gerokai igrisusi jau buvo, o ketvirtam nauja sesute vel padave, trukt uz vadziu vel is pradziu
Atsakyti