Įkraunama...
Įkraunama...

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil

kas savaite buna va tokie ale anonsai naujos serijos... kiek jau skaitom viskas taip ir buna: cia apie 118 serija
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ech, kaip gera, kad 117 serijoj pamačiau Siumbiulį. Ir toliau aš dievinu Mustafą, o Selimas baisulingai nepatinka, kažkoks prietranka buvo ir yra, iš visų Suleimano sūnų labiausiai nevykęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agrefa: 29 gruodžio 2013 - 18:10
QUOTE(Karas1433 @ 2013 12 28, 23:17)
jau yra nauja serija. smile.gif ka tik perziurejau, mihrimah situacija mane suintrigavo. manot ji kersis Fatma Sultan?

tai zinoma, nei neabejotina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 12 29, 11:55)
kas savaite buna va tokie ale anonsai naujos serijos... kiek jau skaitom viskas taip ir buna: cia apie 118 serija

vaje, pradejau suprasti ka sneka rusu k. , o skaityti tai turbut prie vieno sito papiruso uztruksiu pusdieni biggrin.gif na bet aciu. thumbup.gif

As tai kazkur praziopsojau, kada Selimas ir Bajezidas tapo tokie priesai. Aisku prisimenu, kad dar vaikysteje jie pesdavosi, nes Selimas vaziuodavo i keliones, kol Bajezidui palikdavo namus priziuret neva smile.gif Bet as galvojau, kad butent Bajezidas bus labiau vertinamas, kad jis ikres Selimui arba kad jie uzauge taps draugai.

O dabar mane dar erzina Dziahangiras, nma jis visada buvo toks teisuolis ir visiems atrodo linkejo tik ko geriausio, bet nesitikejau, kad jis taip priesinsis pries savo seima, dabar jis lyg ir Hiurem priesu pusei ir viska atraportuoja, kad tik Mustafa apginti.

O Mustafa man lyg ir patinka, bet aisku noriu kad viskas butu Hiurem naudai. biggrin.gif
Selimas biski negalvotas, aciu Hiurem, kad ta Nurba Nur yra salia. Ji ir isgelbes Selima. Tokia gudri, mini Hiurem smile.gif)

Siaip labai tikiuosi, kad Mihrima visiems isspardis uzpakalius ir kad neissiskirs su Rustemu. O Fatma Sultan iklius del savo romanelio, bus pazeminta ir iskaudinta. Va jos kazkaip labai labai nemegstu.... doh.gif
Atsakyti
Fatma, su savo idiotiška šypsena ir Džahangiras su savo vaikišku teisumu jau erzina gun_bandana.gif
Del Michrimah, tai viena vertus kaip moterį ją suprantu, norisi tos tikros meilės, gražių jausmų, vistik ji žmogus turintis jausmus... wub.gif kita vertus erzina, kad naiviai tiki taja Fatma ir pasiduoda jos kurstymui ir taip tik atveria kelią Chiurem priešams fool.gif
Aplamai, tai visi Suleimano vaikai turi to jaunatviško naivumo, kuriam labai pasiduoda ir dėl to pridaro nemažai klaidų: Selimas ir Baizidas nekaip neišauga iš vaikiškų kivirčų ir kaip brolis brolio nepalaiko bandydami vienas kitam kenkti ir tuo pačiu patys sau išssikasa duobę... doh.gif
Mustafa - viena vertus, jis nėra piktybinis, bet man rodos jo didžiausi priešai patys artimiausi jam žmonės, kurie bandydami jį užkelti į sostą, tuo pačiu metu jam kenkia. Na, bet kita vertus, laikotarpis toks, kad egzstuoja kova dėl valdžios, troškimas valdyti ir tai tarsi iš dalies kažkiek pateisina jų poelgius, arba tik dar labiau verčia stebėtis jų nebrandumu unsure.gif
Atsakyti
ka tik paziurejau anonsa naujos serijos - valio valio valio! Fatma Sultan uzklupta ir prigauta. O kai Mihrimah pilnu planu parode net sirdis suvcirpejo - tikras kerstas akyse, kaip Hiurem (Maryem kai vaidino). smile.gif))
Atsakyti
Man Fatma tiktu i naujos Hurrem vaidmeni.
Man Mustafa patinka, vienintelis is visu sunu, kuria vertas sosto. Tk nepatinka, kad jis Mahidevran sunus smile.gif
Kazko vis tiek seriale truksta. Tos intrigos dabar kazkokios nelabai ispudingos.
Bet labai patinka Ibrahimo monologai, beveik kiekvienos serijos pabaigoje ir pradzioje , o turku kalba is viso skamba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2014 01 02, 11:04)
Man Mustafa patinka, vienintelis is visu sunu, kuria vertas sosto.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir man.
Atsakyti
kažin kada 118 serija pasirodys?
Atsakyti
Kas tas Siumbiuliui? Ka jis isdave,del ko isvaromas ?Man taip sunku su tais vardais
Atsakyti
QUOTE(Karas1433 @ 2014 01 01, 15:09)
ka tik paziurejau anonsa naujos serijos - valio valio valio! Fatma Sultan uzklupta ir prigauta. O kai Mihrimah pilnu planu parode net sirdis suvcirpejo - tikras kerstas akyse, kaip Hiurem (Maryem kai vaidino). smile.gif))

gaila kad nepasiseke su fatma, viskas pakrypo kitaip..
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2014 01 12, 22:45)
Kas tas Siumbiuliui? Ka jis isdave,del ko isvaromas ?Man taip sunku su tais vardais

Lengvai apsvaigintas alkoholio, prasikalbėjo moteriai, kurią mylėjo, kad Hiurem
paslapčia klausosi Suleimano rengiamų pasitarimų, nurodymų ir t.t.
Informacija nuteikėjo toliau.
Atsakyti