Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

QUOTE(Araceli @ 2013 07 25, 10:51)
Mano triušis laižo išvien tai koldrą, tai kilimą, antklodę, rankas, žodžiu viską viską... Jūsiškiai taip daro? Druskos narve turi, kurios neliečia.

Ir mūsų tokia "laižiakė" drinks_cheers.gif Pledą, BALDUS, ect.
Atsakyti
Mano triušis laižo išvien tai koldrą, tai kilimą, antklodę, rankas, žodžiu viską viską... Jūsiškiai taip daro? Druskos narve turi, kurios neliečia.

Ir mūsiškis viską laižo. biggrin.gif Bet druską dievina. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 25 liepos 2013 - 14:43
QUOTE(brigitamis @ 2013 07 25, 10:12)
O kas gali nutikti jeigu su druska? Juk žmonės būna tuo pačiu šienu ne tik arklius, karves maitina, bet ir triušius. Taigi mūsų triušiukai nuo jo tik daugiau gers, tuolabiau, kad dažnas turi specialią druską, kurios sudėtis - druska.  g.gif
Tiesiog gali būti per daug tos druskos. g.gif

Kartais. Druskos nemėgsta. biggrin.gif
Atsakyti
As irgi galvoju,kad nebutu per daug tos druskos.Nes kai berdavom,tai taip ukiskai,kad nepelytu unsure.gif
Vienas musu triusiu kaip idomiai/linksmai elgiasi.Kai gryztu namo ar is narvo paleidziu,tai jis,jei tai galima pavadinti kriuksejimu,begioja aplink mane ratu ir kriuksi biggrin.gif Paeinu i sona,susimeto,pasitaiso ir vel ratuka suka biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, triusiuku myletojos wub.gif Galbut zinote, kas noretu auginti triusiuka berniuka, kuris yra 2,5 metu, Europos nulepausis, laaabai grazus, sveikas, moka daryti i tualeta ir daro tik ten, megsta zmones? Deja, pati nebegaliu auginti, pasireiske sienlige man. Labai noreciau perleisti zmonems tikrai mylintiems gyvunus (o ne triusiena ar pirstines is triusio verysad.gif ). Gal kazkas is jusu pazistamu ar jus pacios? Atiduociau uz simboline kaina su narveliu ir t.t. Del detalesnes info, AZ drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krema: 25 liepos 2013 - 19:17

Ir Smiliukas viską laižo biggrin.gif Ypač kai paglotau ar nugarą ir virš uodegytės pakasau, tada laižo kaip pasiutus ant ko betupėtų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau paklausti ar triušiukai jums laižo rankas, kaklą? smile.gif
Atsakyti
Mūsų , tai druskos nelaižo :|
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2013 07 28, 16:37)
Sveikos, norėčiau paklausti ar triušiukai jums laižo rankas, kaklą?  smile.gif

Nelaižo smile.gif
Atsakyti
Fotely tokią skylę pragraužė, tapetus irgi baigia nuplėšti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2013 07 29, 09:42)
Fotely tokią skylę pragraužė, tapetus irgi baigia nuplėšti.. g.gif

Bet pripažinkim, kad čia mūsų, šeimininkų, kaltė ax.gif Jei žiūrėtume, kur ir ką tušiukai veikia, nebūtų nei laidų nugraužtų, nei sugadintų baldų smile.gif Pati ne kartą įsitikinau,- kol niurkau, kol vaikau ir žaidžiu- geriausia triušytė, tik nusisuku, išeinu į kitą kambarį- jau škadus krečia biggrin.gif Pasikartosiu- tai graužikas, tokia jų prigimtis, o be to- jiems dažnai nuobodu būna, kai mes savais reikalais užsiėmę, reikia dažniau su jais užsiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, iš dalies aplaidumas, bet nervina, kai pasakai, kad negalima, užšauki arba į narvą įmeti, nesupranta, vis tiek tą patį daro... Aišku, čia ne šuo, taip dar nesupranta, bet kažkiek bent prisibijotų smile.gif O jei užkamšom kelius po tais foteliais, vis tiek randa tarpą pralįsti arba išsitraukia dėžes ir laisvas kelias jam... biggrin.gif

Šiaip norėjau pasiskųsti tik smile.gif
Atsakyti