Įkraunama...
Įkraunama...

Dekoratyviniai triušiukai

Araceli, aš nepiktai, tik jei šią temą skaitys žmonės dar neturintys, bet norintys įsigyti šias mielybes, tai gali susidaryti klaidingą nuomonę. Tik tiek 4u.gif
O va mūsiškei tikros atostogos - gulėdama valgo šieną biggrin.gif biggrin.gif Reikia nufilmuot šitą kadrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2013 07 29, 13:38)
Na taip, iš dalies aplaidumas, bet nervina, kai pasakai, kad negalima, užšauki arba į narvą įmeti, nesupranta, vis tiek tą patį daro... Aišku, čia ne šuo, taip dar nesupranta, bet kažkiek bent prisibijotų  smile.gif O jei užkamšom kelius po tais foteliais, vis tiek randa tarpą pralįsti arba išsitraukia dėžes ir laisvas kelias jam...  biggrin.gif

Šiaip norėjau pasiskųsti tik  smile.gif

Pas mus ta pati istorija doh.gif Gyvena nuolat laisva, beveik visur jai leidžiam, bet jei būtinai reikia ten, kur su dėže užstatyta, kad nepraeitų doh.gif Tai ji tą dėžę traukia, plėšo, krapšto iki pasiutimo ohmy.gif

Ir dar naują įprotį susirado - kapsto narvo dugną ohmy.gif Nukasa skudurėlį ir tada tą plastmasę, kasa kasa... Ir pradeda anksti ryte, kokią 5-6 ohmy.gif Žadintuvas, tik žadina gerokai anščiau, nei į darbą man keltis unsure.gif
Atsakyti
Ilsimės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Smagu wub.gif
Atsakyti
mano irgi tokios pačios spalvos triušiukas smile.gif
Atsakyti
Parduodam 2,5 men. juoda trumpaplauki nulepausiuka,ir narveli su visa atributika .Ka sudomins rasykit i az,atsiusiu foto ir visa kita informacija.Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amieva: 20 rugpjūčio 2013 - 09:52
Sveiki smile.gif , auginame ir parduodame nykštukinius stačiaausius, mini rex ir nulėpausius dekoratyvinius triušiukus. Mūsų auginamų triušiukų nuotraukytes rasite facebook puslapyje:
https://www.facebook.../minitriusiukai
Tai pat skelbiu.lt puslapyje:
http://www.skelbiu.l...i-11027607.html
Esame iš KAUNO.
Atsakyti
Mano Smilė per dieną išgeria visą buteliuką vandens, tai yra - 250 ml. ohmy.gif Čia normalu? Kieno nors dar triušiukai tiek geria? g.gif Maniškė ir ankščiau gerdavo daug, bet, kad visą buteliuką ohmy.gif

Manau, teks artimiausiu metu 500 ml. gertuvėlę pirkti g.gif
Atsakyti
Kisulita, ogo, tikrai nemazai. Gal maisuka pakeitet?
Mano grozis tai nepasakyciau, kad daug iskeria, kazkur puse tos pacios gertuves g.gif

O ar jusu ilgaausiukai buna kad 'pasipucia' biggrin.gif Ta prasme snaudzia/miega ir tuo metu ju kailiukas kone patribugeja ir atrodo dvigubai didesnis augintinis biggrin.gif Labai mielai atrodo biggrin.gif

Buvom pas vet'a naguciu kirpt, tai isklausinejau dar visokiausiu kl. Pasirodo, morka nera kieta darzove, ji netinka ju dantuku slifavimui unsure.gif Tam reikalui reikia, kad pasaruose butu tie kieti grudai, narve pakabinti druska, minerala.
Atsakyti
Maistuką truputį pakeitėm, bei sumažinom normą, kaip veterinaras buvo liepęs, todėl dabar suvalgo labai daug šieno ohmy.gif Nespėju pirkti biggrin.gif Bet kaip veterinaras mokė, tai šienas ir turi sudaryti didžiąją dalį jos raciono biggrin.gif

O mums tai sakė veterinaras, kad dantukai geriausiai "zūlinasi", kai triušiukai valgo šieną rolleyes.gif Tai maniškė jo gauna per akis dabar, šieno visada yra narvelyje ir už narvo ribų 4u.gif
Atsakyti
Ar esat kuri davusi zalia buroka? unsure.gif
Atsakyti
Nesu davus. Bet buroklapius labai mėgsta mano triušė. smile.gif
Atsakyti