Noriu, kad ir man taip tik tik būtų. O gal galima išmatavimus, pečių, per krūtinę, galėčiau įsivaizduoti kiek S dydis bus didesnis.
Aireda, labai gražiai jums atrodo...
Noriu, kad ir man taip tik tik būtų. O gal galima išmatavimus, pečių, per krūtinę, galėčiau įsivaizduoti kiek S dydis bus didesnis.
Aireda, puikiai atrodo
Aciu, mergaites
Svarkelis padoriai trumpas, minkstas, nes turi elastano, spalva grazi, neutrali, zodziu, atitiko visus mano reikalavimus tokiam dzinsiniam svarkeliui
Svarkelio XS d. ismatavimai:
peciu plotis - 39 cm., plotis ties krutine - 45 cm., ilgis nuo peties vidurio - 48 cm.

Daubare, manau, Jums S reiketu, tikrai ne M
Svarkelis padoriai trumpas, minkstas, nes turi elastano, spalva grazi, neutrali, zodziu, atitiko visus mano reikalavimus tokiam dzinsiniam svarkeliui
Svarkelio XS d. ismatavimai:
peciu plotis - 39 cm., plotis ties krutine - 45 cm., ilgis nuo peties vidurio - 48 cm.
Daubare, manau, Jums S reiketu, tikrai ne M
Tas megztinis su kriauše atitinka dydį?
AIREDA, fainai atrodo
Cia maritime blazer? Jeigu taip tai man fainas, dukra turi tamsiai melyna. Jis trikotazinis. Rankoves kad trumpesnes tai man netrukdo vasarai. Noriu ir sau jo. Tik del sito dryzuoto dar galvoju, laukiu kol atpigs
Jeigu butu visas baltas griebciau iskart
QUOTE(Perfecta @ 2013 05 29, 06:43)
Cia maritime blazer? Jeigu taip tai man fainas, dukra turi tamsiai melyna. Jis trikotazinis. Rankoves kad trumpesnes tai man netrukdo vasarai. Noriu ir sau jo. Tik del sito dryzuoto dar galvoju, laukiu kol atpigs
QUOTE(micefee @ 2013 05 29, 16:47)
Tas megztinis su kriauše atitinka dydį?
ziurint kokius megstat, labiau aptemptus, ar laisvesnius
XS dydzio per krutine 43 cm
Maritime svarkelis melynos spalvos tikrai labai mielas, tarpinis variantas tarp svarkelio ir megztinio. Rankoves jo lyg normalaus ilgio
Paprastas, trumpas, labai prigludes

Maritime in stripe taip pat grazus (pirmoji foto), tokio neturiu, turiu panasu is Ann Taylor (antroji foto), jis toks sunkesnis, rimtesnis svarkelis, irgi grazus

Maritime in stripe taip pat grazus (pirmoji foto), tokio neturiu, turiu panasu is Ann Taylor (antroji foto), jis toks sunkesnis, rimtesnis svarkelis, irgi grazus

QUOTE(enura @ 2013 05 29, 16:48)
Gal galit nuoroda to tamsiai melyno svarkelio ideti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 29, 19:09)
Maritime svarkelis melynos spalvos tikrai labai mielas, tarpinis variantas tarp svarkelio ir megztinio. Rankoves jo lyg normalaus ilgio
Paprastas, trumpas, labai prigludes
o tai jie skiriasi ? net nezinojau
QUOTE(laurita99as @ 2013 05 29, 19:49)
ji pirkau pernai rudeni, nebeturesiu nuorodos
QUOTE(enura @ 2013 05 29, 21:45)
o tai jie skiriasi ? net nezinojau
galvojau kad jeigu pavadinimas toks tai bus vienodi. nors bendrai skirtingu metu gi skiriasi modeliai, tas melynasis praeitu metu kolekcijos
gal kas is mergaiciu bus issisaugojusios. pavasari dar buvo ideje keleta i isparduotuve, bet tik xs dydziu jei neklystu 
Enura, man maritime svarkelio rankoves normalios, panasiai kaip ir kitu jcrew svarku, bet aukstesniam zmogui jos gali tikrai atrodyti trumpokos, nes ju ilgis ir man jau ant ribos
Nuoroda rasti nesudetinga, rasote i google Maritime blazer jcrew ir ieskote jcrew nuorodos
maritime blazer
QUOTE(Aireda @ 2013 05 29, 20:53)
Enura, man maritime svarkelio rankoves normalios, panasiai kaip ir kitu jcrew svarku, bet aukstesniam zmogui jos gali tikrai atrodyti trumpokos, nes ju ilgis ir man jau ant ribos
supratau, dekui uz issamia info
tiesa gavau jau ta spearmint coco svarkeli. Dydis tiko 2-as. O tas pastorinimas tai nenustebino, kaip suprantu jis grynai del formos, as jau kazkaip galvojau kad dar pustesnis bus
Kazkaip nepagalvojau, kad ta spearmint coco svarkeli pripute del formos
, bet juk is tikruju tas jo tweed'as mikstas, tai nelaikytu kitaip tokios formos.