Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Aireda, labai gražiai jums atrodo... wub.gif

Noriu, kad ir man taip tik tik būtų. O gal galima išmatavimus, pečių, per krūtinę, galėčiau įsivaizduoti kiek S dydis bus didesnis.
Atsakyti
Aireda, puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif

Svarkelis padoriai trumpas, minkstas, nes turi elastano, spalva grazi, neutrali, zodziu, atitiko visus mano reikalavimus tokiam dzinsiniam svarkeliui wub.gif

Svarkelio XS d. ismatavimai:
peciu plotis - 39 cm., plotis ties krutine - 45 cm., ilgis nuo peties vidurio - 48 cm.
4u.gif

Daubare, manau, Jums S reiketu, tikrai ne M mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 29 gegužės 2013 - 15:08
Tas megztinis su kriauše atitinka dydį?

user posted image
Atsakyti
AIREDA, fainai atrodo wub.gif

QUOTE(Perfecta @ 2013 05 29, 06:43)
Merginos, kaip šie švarkai - verti dėmesio?
Su 83+3 cm kokį dydį imti - matyt, XS  g.gif

user posted image

Cia maritime blazer? Jeigu taip tai man fainas, dukra turi tamsiai melyna. Jis trikotazinis. Rankoves kad trumpesnes tai man netrukdo vasarai. Noriu ir sau jo. Tik del sito dryzuoto dar galvoju, laukiu kol atpigs rolleyes.gif Jeigu butu visas baltas griebciau iskart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2013 05 29, 16:47)
Tas megztinis su kriauše atitinka dydį?

ziurint kokius megstat, labiau aptemptus, ar laisvesnius rolleyes.gif

XS dydzio per krutine 43 cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 29 gegužės 2013 - 18:44
Maritime svarkelis melynos spalvos tikrai labai mielas, tarpinis variantas tarp svarkelio ir megztinio. Rankoves jo lyg normalaus ilgio g.gif Paprastas, trumpas, labai prigludes wub.gif
user posted image

Maritime in stripe taip pat grazus (pirmoji foto), tokio neturiu, turiu panasu is Ann Taylor (antroji foto), jis toks sunkesnis, rimtesnis svarkelis, irgi grazus wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 05 29, 16:48)

Cia maritime blazer? Jeigu taip tai man fainas, dukra turi tamsiai melyna. Jis trikotazinis. Rankoves kad trumpesnes tai man netrukdo vasarai. Noriu ir sau jo. Tik del sito dryzuoto dar galvoju, laukiu kol atpigs  rolleyes.gif Jeigu butu visas baltas griebciau iskart  smile.gif

Gal galit nuoroda to tamsiai melyno svarkelio ideti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 29, 19:09)
Maritime svarkelis melynos spalvos tikrai labai mielas, tarpinis variantas tarp svarkelio ir megztinio. Rankoves jo lyg normalaus ilgio g.gif Paprastas, trumpas, labai prigludes  wub.gif

o tai jie skiriasi ? net nezinojau unsure.gif galvojau kad jeigu pavadinimas toks tai bus vienodi. nors bendrai skirtingu metu gi skiriasi modeliai, tas melynasis praeitu metu kolekcijos

QUOTE(laurita99as @ 2013 05 29, 19:49)
Gal galit nuoroda to tamsiai melyno svarkelio ideti ax.gif  4u.gif

ji pirkau pernai rudeni, nebeturesiu nuorodos 4u.gif gal kas is mergaiciu bus issisaugojusios. pavasari dar buvo ideje keleta i isparduotuve, bet tik xs dydziu jei neklystu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 05 29, 21:45)
o tai jie skiriasi ? net nezinojau  unsure.gif galvojau kad jeigu pavadinimas toks tai bus vienodi. nors bendrai skirtingu metu gi skiriasi modeliai, tas melynasis praeitu metu kolekcijos
ji pirkau pernai rudeni, nebeturesiu nuorodos  4u.gif gal kas is mergaiciu bus issisaugojusios. pavasari dar buvo ideje keleta i isparduotuve, bet tik xs dydziu jei neklystu  rolleyes.gif

Enura, man maritime svarkelio rankoves normalios, panasiai kaip ir kitu jcrew svarku, bet aukstesniam zmogui jos gali tikrai atrodyti trumpokos, nes ju ilgis ir man jau ant ribos mirksiukas.gif

Nuoroda rasti nesudetinga, rasote i google Maritime blazer jcrew ir ieskote jcrew nuorodos g.gif
maritime blazer
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 05 29, 20:53)
Enura, man maritime svarkelio rankoves normalios, panasiai kaip ir kitu jcrew svarku, bet aukstesniam zmogui jos gali tikrai atrodyti trumpokos, nes ju ilgis ir man jau ant ribos

supratau, dekui uz issamia info 4u.gif dukros man ankstokas, rudeni tada pasimatavau nebepamenu kaip ten su rankovem buvo, o ir dabar mokykloj palikus. As neauksta ir neilgaranke turetu ir man reiskias normalios buti, o ir kaip jau rasiau vasarai man ir trumpos netrukdo biggrin.gif

tiesa gavau jau ta spearmint coco svarkeli. Dydis tiko 2-as. O tas pastorinimas tai nenustebino, kaip suprantu jis grynai del formos, as jau kazkaip galvojau kad dar pustesnis bus rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip nepagalvojau, kad ta spearmint coco svarkeli pripute del formos biggrin.gif , bet juk is tikruju tas jo tweed'as mikstas, tai nelaikytu kitaip tokios formos.
Atsakyti