Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Aireda @ 2013 06 02, 09:41)
Dideja, labai mielas derinys gavosi, toks paprastas, bet skanus smile.gif

Del violetines: niekada nesakyk niekada biggrin.gif

Man patinka, kad tas sijonas turi kisenes, tai priduoda daugiau laisvumo ax.gif Nes as vasara paprastu medvilniniu pensil sijonu nepritaikau, jie man asocijuojasi si oficialumu.

Ilgis sijono irgi man patinka. Jis iki puses kelio? Tai ne koks Tall variantas? Nes paprastai factory sijonai buna trumpesni, nei Jcrew g.gif

Dideja, uz kokia kaina ji pirkai? Ar tik sita spalva buvo labai nukainuota?

Dekui smile.gif

Jo, del spalvu tai taip ir yra...nepabandes nesuzinosi biggrin.gif

Sijonuko ilgis labai geras, nera per trumpas, jis iki puses keliu, matai, jis man gaunasi ne ant liemens, o ant klubu nusileides, tai dar ir ilgio priduoda...gal butu ir 2 dydis tikes, driu rodesi su 2 d, jos klubai panasiai kaip mano tik liemuo liaunesnis, bet pabijojau rizikuoti...o i 4 dydi dar tikrai tilptu ir 2-3 cm platesniu klubu mergaites smile.gif

Pirkau as ji 34.99 $ - 30%, buvo tik si spalva ir vos pora dydziu kai pirkau, berods 0 ir 4 d.
Db paziurejau , tai oho kaip kaina iskelta blink.gif Bet uztai dydziu ir spalvu ivairove bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kuri turite tokius batukus http://www.jcrew.com...~~~~~/13463.jsp kaži ar tinka plačiai pėdai, ar pasiduoda kiek į šonus ir ar matosi tarpupirščiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 03, 11:37)
Gal kuri turite tokius batukus http://www.jcrew.com...~~~~~/13463.jsp  kaži ar tinka plačiai pėdai, ar pasiduoda kiek į šonus ir ar matosi tarpupirščiai g.gif

Manau, su plačia pėda bus negražu - virs į šonus g.gif
Turiu 6 dydį su trumpa (~23 cm) ir siaura pėda - pats tas smile.gif
Tarpupirščių nesimato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 03 birželio 2013 - 09:55
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 06 03, 11:37)
Gal kuri turite tokius batukus http://www.jcrew.com...~~~~~/13463.jsp  kaži ar tinka plačiai pėdai, ar pasiduoda kiek į šonus ir ar matosi tarpupirščiai g.gif

Aš ir apie šias balerinas vis pagalvoju. Kaip žinot, plati pėda šioms balerinoms ar ne? biggrin.gif

Perfecta, jei galit pamatuokit balerinų pado plotį plačiausioj vietoj, bus galima palyginti su turimom.

Nesuprantu kokia dabar nuolaida galioja?
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2013 06 03, 10:54)
Manau, su plačia pėda bus negražu - virs į šonus  g.gif
Turiu 6 dydį su trumpa (~23 cm)  ir siaura pėda - pats tas  smile.gif
Tarpupirščių nesimato

Ačiū. Tai kaip supratau, jos pasiduoda į šonus g.gif Dėl mano plačios pėdos, dauguma balerinų pėda į šonus iškritusi (nebjauriai atrodo), bet užtat niekur nespaudžia, kas svarbiausia, ir manau, sveikiausia pėdai. O pirkti dar didesnius, tuomet per plotį gal ir tiktų, bet būtų ližė. Tokia jau mano pėda, sudėtinga išsirinkti tinkamus batus.
Atsakyti
Imete vistinius marskinius 2 dydi i sale, gal kam reikia:

http://www.jcrew.com...p;bmUID=jXBZ1Hh

25% off siandien 4u.gif
Atsakyti
Labai graziai ziurisi Ditejos derinukas 4u.gif

Su 90 cm. klubais, ~67 liemeniu, sortu 5 chino jcrew kokio dydzio reiktu,jei factory 3 chino 0 dydis tik tik.
Atsakyti
Ikelsiu vaizdines medziagos ax.gif

Mano ismatavimai siuo metu: klubai ~ 93 cm, liemuo ~ 70 cm, krutine ~ 85 cm, ugis 168cm

user posted image

Signature Tee maikute XS dydis
Toothpick Jean in garment-dyed twill 27 dydis spalva light citrus

user posted image

Factory printed ruffle-collar cami bliuskute 0 dydis

user posted image

Collection snake-print blouse silkine bliuskute 00 dydis

Atsakyti
Enura, liuks atrodo viskas, ypac man patinka derinukas su dot ir snake bliuskutemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 03, 19:38)

Labai graži vaizdinė medžiaga. thumbup.gif wub.gif Kelnyčių spalva nuostabi. wub.gif
Atsakyti
Enura, super atrodote thumbup.gif kaip man patinka derinukas su snake bliuskute! Oi kaip ji graziai realiai atrodo wub.gif reikia dabar jau ir man tokios doh.gif
Atsakyti
enura, zavu , dydziai puikiai pataikyti ir drabuzeliai fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti