Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

Nea,be siknos merginoms tikrai jos netinka,kabo tada.
O as dziaugiuosi jomis labai. Gal mano figurai jos tinka,gal sudejimui,bet patenkinta jomis labai.
Del storinimo g.gif Juk nenorekit visad nesiot apteškes,kurios aptemptos,ir atrodo,kad lieknina. Nors tikrai taip nera.Cafe capri juk modelis ne apteškinio tipo.Stilius kitas.
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 06 07, 21:50)
Cafe Capri man irgi kazkoks galvos skausmas biggrin.gif

drinks_cheers.gif pasirodykit su juodom kai gausit 4u.gif juodos tai jau tikrai nestorins, bet man siu kelniu cinkelis - spalva bigsmile.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 07, 23:08)

QUOTE(RII @ 2013 06 08, 07:57)

na man tai vis tiek jos ant kudesniu geriausiai atorodo nors tu ka rolleyes.gif o vat kai turtas didesnis tai ir gaunasi jos aptiaskes, o didesnis dydis jau kabo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 08, 13:51)

na man tai vis tiek jos ant kudesniu geriausiai atorodo nors tu ka  rolleyes.gif o vat kai turtas didesnis tai ir gaunasi jos aptiaskes, o didesnis dydis jau kabo  doh.gif

Jetus,kad jus pati kudena unsure.gif Sedyne 95 cia isvis norma.
Ikelsiu kada su savo 96 cm( gal jau danbar ir 97 biggrin.gif ) ,ir esu kuda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 06 08, 13:32)

tikrai nesakau kad storos su tokiais ismatavimais schmoll.gif jokiu budu biggrin.gif gal reiktu sakyti ant smulkesniu g.gif nes na tikrai vienoms apvalumai dar labiau isryskeja, o kitoms ne unsure.gif
pasirodykit RII bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 08 birželio 2013 - 14:17
QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 08, 00:08)
O gal jos geriausiau ziurisi merginoms ale "be siknoz". Nes  kiek pamenu merginu ikeltas foto, na rimtai dadeda plocio...  g.gif Bet tai kokia cia dbr mergina be to...  lotuliukas.gif  blush2.gif

nu tokia ir mergina biggrin.gif yra kaip yra...as beveik tokia... nu ne visai "be siknos" , bet su "pussikne" lotuliukas.gif Ir sitos kelnes gula puikiai, bent jau as sau su jomis patinku biggrin.gif

QUOTE(RII @ 2013 06 08, 08:57)

Dar ir kaip tinka tongue.gif
na , man nekaba ax.gif ...esu tokio berniukisko sudejimo, neturiu tu vadinamu moterisku apvalumu, bet kelnes gerai gula bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 06 08, 15:52)

na , man nekaba ax.gif ...esu tokio berniukisko sudejimo, neturiu tu vadinamu moterisku apvalumu, bet kelnes gerai gula bigsmile.gif

Rašydama apie kabejima,turejaumintyje toki varianta
http://www.sydneysfa...pri-in-00p.html
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 06 08, 08:57)
O as dziaugiuosi  jomis labai. Gal mano figurai jos tinka,gal sudejimui,bet patenkinta jomis labai.
Del storinimo g.gif Juk nenorekit visad nesiot apteškes,kurios aptemptos,ir atrodo,kad lieknina. Nors tikrai taip nera.Cafe capri juk modelis ne apteškinio tipo.Stilius kitas.

mieloji nera jos apteskes man irgi visur labai net laisva ypac regular 2 buvo, ir klubai idealiai ir juosmuo ir ilgis na vis vien is siknos kaip su 100 klubais doh.gif doh.gif doh.gif va turiu mango tokio tipo na visai kitaip krenta tas sikna ir dar man enepatinka tie galuose atlenkimai, tada reikalauja kablo arba balerinkiu puosnesniu
ideciau foto su tom kelnem ir kitom ir RII pamatytumete skirtuma is silnos, jus RII aukstense esate cia jos daugiau aukstaugems nuo 170 cm graziau atrodo, ir klubams 90 cm va tada idealu daugiau nei vienai nemaciau cia graziai
dabar apmetysite mane pomidorais lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(RII @ 2013 06 08, 14:32)
Jetus,kad jus pati kudena unsure.gif Sedyne 95 cia isvis norma.
Ikelsiu kada su savo 96  cm( gal jau danbar ir 97 biggrin.gif ) ,ir esu kuda biggrin.gif

bet jusu ugis rii koks ne musu 168 cm tai jums ir tie 96 cm klubai norma, ugis labai svarbu rubams, tad matmenys nieko nesako ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RII @ 2013 06 08, 17:03)

cia moteriske turbut neurejo veidrodzio namie biggrin.gif ax.gif arba jis pasleptas spintoje lotuliukas.gif vaizdas vadinasi- tragedija
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 06 08, 15:11)
QUOTE(RII @ 2013 06 08, 13:32)

tikrai nesakau kad storos su tokiais ismatavimais schmoll.gif jokiu budu biggrin.gif gal reiktu sakyti ant smulkesniu g.gif nes na tikrai vienoms apvalumai dar labiau isryskeja, o kitoms ne unsure.gif
pasirodykit RII bigsmile.gif

taip butent musu ugiui su tokiais klubais 93-94cm paryskina sedmenis, netinka mums tas modeliukas, rubas turi prilipti, o ne 10 kartu matuoti ir abejoti, kas cia ne taip ax.gif ax.gif as rami ju nebeturiu ir minnie dar vienas turiu taip pat ne mano sedmenim schmoll.gif

Atsakyti
Atrodo, ne vienas kitas Jcrew rubas nesulauke ties diskusiju kiek cafe capri bigsmile.gif

Man juose visas cinkelis tai ju spalva, turiu omenyje ryskias spalvas. Turiu tokias ir navy spalvos, bet pagal mane jos jau nebeturi tokio zavesio kaip pvz. daliah spalvos cafe capri.

Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 06 08, 17:42)
modeliukas, rubas turi prilipti, o ne 10 kartu matuoti ir abejoti, kas cia ne taip  ax.gif  ax.gif 

Taip,pilnai sutinku drinks_cheers.gif , jei jau 10 kartu matuot/ dvejot/ kist i spinta 3 metam/ vel issitraukt- ne išeitis biggrin.gif As tokius nelimpancius rubus iskart parduodu.
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 06 08, 17:03)

A jooo, cia tai vaizdelis ne koks schmoll.gif
Matydama, kad kazkuri mergina isparduotuvej prie parduodamu cafe capri sita foto deda, galvoju ojej kokia antireklama savo parduodamai prekei daro ax.gif
Atsakyti
na kad limpa ir tinka du skirtingi dalykai ax.gif man pvz jos labai patinka, ypac dahlia, modern red ir jade spalvu. Ir liptu manau tikrai, bet as dar pries iseidama ir i veidrodi pasiziuriu kad nebutu doh.gif
Atsakyti
Gal zinote kaip su jų dydziais,
turi ir gali pamatuoti 9 dydžio vidpaduką?
user posted image
Atsakyti