QUOTE(RII @ 2013 06 08, 08:57)
Nea,be siknos merginoms tikrai jos netinka,kabo tada.
O as dziaugiuosi jomis labai. Gal mano figurai jos tinka,gal sudejimui,bet patenkinta jomis labai.
Del storinimo

Juk nenorekit visad nesiot apteškes,kurios aptemptos,ir atrodo,kad lieknina. Nors tikrai taip nera.Cafe capri juk modelis ne apteškinio tipo.Stilius kitas.
mieloji nera jos apteskes man irgi visur labai net laisva ypac regular 2 buvo, ir klubai idealiai ir juosmuo ir ilgis na vis vien is siknos kaip su 100 klubais

va turiu mango tokio tipo na visai kitaip krenta tas sikna ir dar man enepatinka tie galuose atlenkimai, tada reikalauja kablo arba balerinkiu puosnesniu
ideciau foto su tom kelnem ir kitom ir RII pamatytumete skirtuma is silnos, jus RII aukstense esate cia jos daugiau aukstaugems nuo 170 cm graziau atrodo, ir klubams 90 cm va tada idealu daugiau nei vienai nemaciau cia graziai
dabar apmetysite mane pomidorais
Papildyta:
QUOTE(RII @ 2013 06 08, 14:32)
Jetus,kad jus pati kudena

Sedyne 95 cia isvis norma.
Ikelsiu kada su savo 96 cm( gal jau danbar ir 97

) ,ir esu kuda
bet jusu ugis rii koks ne musu 168 cm tai jums ir tie 96 cm klubai norma, ugis labai svarbu rubams, tad matmenys nieko nesako
Papildyta:
QUOTE(RII @ 2013 06 08, 17:03)
Rašydama apie kabejima,turejaumintyje toki varianta
http://www.sydneysfa...pri-in-00p.html
cia moteriske turbut neurejo veidrodzio namie

arba jis pasleptas spintoje

vaizdas vadinasi- tragedija
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 06 08, 15:11)
QUOTE(RII @ 2013 06 08, 13:32)
tikrai nesakau kad storos su tokiais ismatavimais

jokiu budu

gal reiktu sakyti ant smulkesniu

nes na tikrai vienoms apvalumai dar labiau isryskeja, o kitoms ne
pasirodykit RII
taip butent musu ugiui su tokiais klubais 93-94cm paryskina sedmenis, netinka mums tas modeliukas, rubas turi prilipti, o ne 10 kartu matuoti ir abejoti, kas cia ne taip

as rami ju nebeturiu ir minnie dar vienas turiu taip pat ne mano sedmenim