Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(enura @ 2013 06 07, 10:16)
Na tada dabar i tema  smile.gif

Zmones padekit apsispresti ka man su tom cafe capri in wool kelnem daryti, na niekaip neapsisprendziu - dydis geras/negeras, tinka/netinka, nesioti ar ne  doh.gif
Cia deriniu labai nederinau, taip tik pateikiu kelis variantus, kad matytusi vaizdas. Dydis 2 regular
Laukiu visokiu nuomoniu  ax.gif  4u.gif

Nu taigi viskas ciki thumbup.gif , spalva super, modelis - paskutinis mados klyksmas, ant jusu figurytes labai graziai ziurisi 4u.gif Jei nuspresit, kad nenorit, yra laukianciu blush2.gif
Atsakyti
Enura, gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 06, 20:45)
senai  doh.gif
radau ebay'juj, bet dydis tik P man tinkamas, su 168cm verta butu surizikuot ar geriau nereikia ?  g.gif

Pas mane 8 dydis su 98-85-98, ir dar nesiau per klubus siaurint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 birželio 2013 - 11:39
QUOTE(laurita99as @ 2013 06 07, 10:27)

4u.gif aciu, o del ilgio tai man kaip tik maziausiai galva skauda, ilgis man atrodo geras

QUOTE(Dideja @ 2013 06 07, 10:39)

Dideja, su viskuo sutinku ka sakot 4u.gif Vat man vaizdas is uzpakalio labiausiai ir kliuna doh.gif As jau nekarta ir temoj rasiau kad ant kudesniu graziau atrodo, bet yra kaip yra biggrin.gif
o kad prasitampo tai tikrai, as jas matavausi kokius 10 kartu tai ir tai jau jauciu kad kazkokios laisvesnes pasidare smile.gif

QUOTE(jolantaO @ 2013 06 07, 10:41)

aciu 4u.gif

QUOTE(Stichija @ 2013 06 07, 10:45)
ant jusu figurytes labai graziai ziurisi  4u.gif

nu va kaip skirtingai rodosi, man kaip tik nesiziuri, tiksliau kazkas ne taip atrodo rolleyes.gif bet labai dekui uz grazius zodzius

QUOTE(Kuti @ 2013 06 07, 11:14)

aciu Kuti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2013 06 07, 11:39)
Pas mane 8 dydis su 98-85-98, ir dar nesiau per klubus siaurint.

dekui Linamog 4u.gif o pas Jus regular? su kokiu ugiu kokio ji ilgio Jums? mastau sau su ~85-70-94 4 dydi bet tik petit yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 07, 12:47)
dekui Linamog  4u.gif o pas Jus regular? su kokiu ugiu kokio ji ilgio Jums? mastau sau su ~85-70-94 4 dydi bet tik petit yra  g.gif

Faktoriuj Peticiu ir Tallu nera, vien regular. Ilgio sociai, galiu namie pazet, kiek is apacios galima atlenkt. As 172cm.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 06 07, 11:51)
Faktoriuj Peticiu ir Tallu nera, vien regular. Ilgio sociai, galiu namie pazet, kiek is apacios galima atlenkt. As 172cm.

ai gi pamirsau kad pas Jus factory doh.gif as ziuriu ne factory varianta, tai tada neziurekit 4u.gif pati pamastysiu ar surizikuot ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 06 07, 12:47)
Dideja, su viskuo sutinku ka sakot  4u.gif Vat man vaizdas is uzpakalio labiausiai ir kliuna  doh.gif As jau nekarta ir temoj rasiau kad ant kudesniu graziau atrodo, bet yra kaip yra  biggrin.gif 
o kad prasitampo tai tikrai, as jas matavausi kokius 10 kartu tai ir tai jau jauciu kad kazkokios laisvesnes pasidare  smile.gif

enura, jei jau cia bendraamziu kampelis (nesvarbu , kad as ciut vyresne tongue.gif ), tai , prasom, man sakyti Tu biggrin.gif

o kelnes tai tikrai graziai atrodo, va kiek mergaiciu pagyras surase smile.gif ....Cia tik as su pastabom blush2.gif Tau gi jos neverzia, ane? Tai , kaip ir normaliai tada viskas smile.gif As tai ir i 0 d. zinok buvau isibraskinus, bet jau per klubus , tai tiesiog braskejo, neimanoma butu deveti doh.gif

Atsakyti
Enura, man labai patinka wub.gif

Jeigu Tau paciai patogu su tomis kelnemis, o jos tikrai prasitampo, net labai, tai reikia jas deveti mirksiukas.gif
Spalva ju labai grazi ir, nors ir nederinti, deriniai labai vyke thumbup.gif Su taskuota palaidine ypac grazu wub.gif Leopardiniai bateliai irgi labai tinka prie siu kelniu.

Panasiai ir man atrodo raudonu 0 d. (su 94 cm. klubais), bet matyt mano sudejimas kitoks, nes 2 d. buvo labai laisvos, o laisvos tos kelnes man irgi negraziai atrodo.

Zodziu, Enura, labai efektingai atrodo tos kelnes ant Taves bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 06 07, 12:17)

drinks_cheers.gif ir i mane prasom TU nors visos, tik man paciai labai sunku persiorientuoti nuo Jus prie Tu, tai dar gali butu kuri laika tai tu tai jus, nekreipk demesio biggrin.gif mirksiukas.gif o del to kas vyresne tai dar neaisku cool.gif

neverzia man jos niekur, bet aptemptokos atrodo unsure.gif Kazkaip tie kantai net issilygina virsuj, ko lyg ir neturetu buti g.gif ir jos kaip ir tampa panasios i minnie pants kur daug kas pasisake, kad per daug aptemptos, bent jau i darba ir panasiai, tai vat ir dvejoju doh.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 06 07, 12:57)

nu va tikrai klubai reiskias dar ne viskas blink.gif mano irgi tiek pat, bet apie 0 net negalvociau
su taskuota ir man graziausiai atrodo, o leopardinius tai prie situ kelniu ir pirkau, reikejo su camel spalvos tipiu ideti butu visai lux manau, bet buciau iskepus kol nufotkintu, karsta buvo, jau su tom kelnem kaitau doh.gif

oi merginos, jau buvau pasiruosus lapeli su uz ir pries, bet kad ziuriu neprireiks biggrin.gif na gal dar kas ateis iskritikuos cool.gif bet jauciu pasiliksiu as jas, jeigu jau sakot kad nesioti galima 4u.gif
Atsakyti
Man irgi graziai jums tos kelnytes atrodo,tiikrai nesiokit 4u.gif
Atsakyti
Enura, o man, jei nuosirdziai, kazkas ne taip blush2.gif is 100 duodu 83 baluz. 4u.gif mirksiukas.gif
Man irgi graziausias derinukas su taskuota bliuskute, tik pritarasiu merginom, kad batukus kitokius auciausi, kad ir balerinkas is pirmosios foto. Su maikute ir megstuliu jos neatsiskleidzia jos taip kaip su taskuote. Gal prie ju tokio oficialesnio virsaus noetusi, ne?! Aisku galima ir taip derinti, bet ne tas waizdas iskart... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 06 07, 13:55)
Enura, o man, jei nuosirdziai, kazkas ne taip  blush2.gif  is 100 duodu 83 baluz.  4u.gif  mirksiukas.gif

oi tai dar labai daug duodat lotuliukas.gif thumbup.gif

taip taip tie batai ne i tema ten visai blush2.gif , bet norejau parodyt kaip su aukstakulniais ir neturejau kitu po ranka vienspalviu. nu kai pasigausiu savo fotografa idesiu dar su taskuotaja ir juodom balerinkom ir su blyth rusva, gal tada bus geriausias vaizdas ax.gif

Atsakyti