QUOTE(Prime @ 2013 05 24, 10:19)
bet jei nezinot istatymu, geriau neklaidinkit zmoniu
As savo pozicija jau pasakiau - prasau nebesikabineti. Daugiau naudos duos Jusu atsakymai klausiancioms mamoms
Papildyta:
QUOTE(casscada @ 2013 05 24, 10:25)
Sveikos mergaites,
Labai prasau pagalbos
Siuo metu dirbu dvejuose darbuose ( vienam antraeilese pareigose) ir ka tik suzinojau, kad laukiuosi tai dabar man kyla toks klausimas, kaip bus su antra darboviete? Ar abieju darbovieciu pinigeliai susides i viena ir nuo tos sumos skaiciuosis ismokos? tarkim, as antraeilese pareigose gaunu 1600 ( bet spesiu padirbti ten tik 6 men), tai kaip suprantu prie mano metinio pirmos darbovietes atlyginimo prisidetu ir tie 800 ( uz 6 men antroje darbovieteje). Ar antra darboviete visiskai nesiskaiciuos, nes nera metu ?
Labai laukiu atsakymo, labai man padesit
Labai prasau pagalbos
Siuo metu dirbu dvejuose darbuose ( vienam antraeilese pareigose) ir ka tik suzinojau, kad laukiuosi tai dabar man kyla toks klausimas, kaip bus su antra darboviete? Ar abieju darbovieciu pinigeliai susides i viena ir nuo tos sumos skaiciuosis ismokos? tarkim, as antraeilese pareigose gaunu 1600 ( bet spesiu padirbti ten tik 6 men), tai kaip suprantu prie mano metinio pirmos darbovietes atlyginimo prisidetu ir tie 800 ( uz 6 men antroje darbovieteje). Ar antra darboviete visiskai nesiskaiciuos, nes nera metu ?
Labai laukiu atsakymo, labai man padesit
Jei turite pakankamai stazo bendrai, skaiciuosis visos gautos pajamos per 12 menesiu (na pagal visus tuos kriterijus, atmetus einamaji ir dar viena menesi)