QUOTE(BonaDona @ 2013 05 21, 22:00)
QUOTE(ramimama @ 2013 05 21, 21:07)
Gal jau nebeplėtokim dezinfekcijos temos
QUOTE(BonaDona @ 2013 05 21, 22:00)
[quote=Zilvinas75,2013 05 21, 21:40]
Jei Daima (senoji, ne Biz) puikuotusi 3*, butu labai geras viesbutis. Jeigu 4*, pusetinas. Iki 5* su deklaruojamu UAI jis netempia nei per kur.
Tai kad pas turkus Daima vertinama 4*(bent jau tezture tokią info buvau radusi)
Jei Daima (senoji, ne Biz) puikuotusi 3*, butu labai geras viesbutis. Jeigu 4*, pusetinas. Iki 5* su deklaruojamu UAI jis netempia nei per kur.
Tai kad pas turkus Daima vertinama 4*(bent jau tezture tokią info buvau radusi)
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 05 21, 21:09)
Tai mums trims dienoms pritrūks
Sėdim su MB skaitom ir lūžtam iš juoko
QUOTE(BonaDona @ 2013 05 21, 22:14)
Neužteks
Taigi atsipirkusios kelionės palinkėsim
QUOTE(Jerda @ 2013 05 21, 21:23)
Ačiū už palinkėjimą, tik gal mes tą atsipirkimą ne gramais pamatuosime
Simenoje buvome 10 d. su mazais vaikais, nemaza kompanija, bet nei dideliam nei mazam problemu su skrandziu nebuvo
QUOTE(eskimute @ 2013 05 21, 22:22)
Man ecotravelis sakė, jog prieš 10 dienų praneš į kokį viešb. keičia. Visus veža į vieną, nėr pasirinkimo, kaip pas rusus. Bet, manau, iki birželio jie atsidarys
O iki 20 pasibaigs pilnumoje
Ir tai jau, kiek jie prarado pinigų už vėlavimą... 
nu sorry, bet jei taip pat, tai ziauriai pasipiktinus busiu.. gerai jei viesbutis tikrai atitiks tai ka pasirinkome, bet jei ne nu tada tai tikrai supyksiu.. ar mano reikalas, kad jie nepejo, man pasiule, as pirkau ir jokio ispejimo apie galimus nesklandumus negavau, tad ne mano problemos...
idomu ar i si viesbuti dar niekas is lietuviu neturejo vykti, nu ziauriai idomu ka pasiule... kai kuriuose forumuose raso, kad gavo ale oficialu atsakyma, kad atidarymas liepa...
Sveiki,
Gal galetumet rekomenduot viesbuti seimai ( vaikas 2.5 metu ) ? Buvau Botanike, delfine, marmaris resort. Viskas kaip ir tiko, bet nesinoretu I tuos pacius
Noretusi daugiau zalumos,panasiai kaip Botanike, gal koks Simena? Ar Akka antedon? Is fotkiu labia suku spest.
Gal galetumet rekomenduot viesbuti seimai ( vaikas 2.5 metu ) ? Buvau Botanike, delfine, marmaris resort. Viskas kaip ir tiko, bet nesinoretu I tuos pacius
zinokit, as irgi girdejus apie ta 50g pries maista. ir butent apie turkija.
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 05 22, 00:35)
Sveiki,
Noretusi daugiau zalumos,panasiai kaip Botanike, gal koks Simena? Ar Akka antedon? Is fotkiu labia suku spest.
Pabandykite pažiūrėti Amara Wings. Pačiame Kemere ir teritorija gana žalia ir patogi.
Papildyta:
QUOTE(BonaDona @ 2013 05 21, 22:51)
..., tai mums patarė, kad prieš kiekvieną valgį išgert po 50 gramų, ...
Tik neužkandžiaukite per dažnai