Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 05 23, 21:47)
Issiaiskinkit, kas su kuo skrendat. Ecotravel bagazo klausimu skiriasi nuo normalau sNovaturo ar Tezturo smile.gif

Butent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2013 05 23, 21:24)
Koki dar lagaminuka? Paziurekit ismatavimus kokius galima pasiimti. Cia max paprasta kuprinyte ar rankine. smile.gif Mes pirkom registruota 20kg ant keturiu. Nes su ta kuprinyte tai butu ne kas.
Mes pirkom pries menesi gal smile.gif Paleido akcija, kita diena vel uzkilo kaina. Pirkom internetu tiesiai is ju web puslapio wink.gif

Mes padarem ta pati. Tik emem ant 6 zmoniu 20kg lotuliukas.gif vyrams daug nieko nereikia cool.gif o mums 3 " damoms" bus pats tas dirol.gif

QUOTE(BonaDona @ 2013 05 23, 21:38)
Kaip suprasti, kad jūs pirkote 20 kg keturiems žmonėms? Juk ir taip priklauso žmogui 5kg rankinis ir 15 kg registruotas. Ar aš kažko nesuprantu  g.gif

ne nepriklauso - ta 15 kg galima rinktis ji imti ar ne smile.gif bent jau ecotravel puslapyje taip cool.gif prie 3 metus irgi priklause - bet dabar nebe ax.gif

QUOTE(Indula @ 2013 05 23, 21:42)
o aš kaip  tik šiandien nusipirkau mažą lagaminuką unsure.gif

čia citata iš Novaturo puslapio:
Neregistruotas bagažas

Keleivių saugumui bei patogumui užtikrinti į orlaivio saloną keleivis gali pasiimti 1-ną vienetą neregistruoto bagažo, kurio matmenys neviršyja:

Aviakompanijos “Small Planet Airlines“ skrydžiams : 56x45x25 cm ir kuris sveria ne daugiau kaip 5 kg .

na mano lagaminėlis telpa į tuos išmatavimus.Tik dėl to svorio kilo klausimas g.gif

na gal ir telpa - bet siaip jis nenaudingas visai... nes sveria daug doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 23 gegužės 2013 - 21:02
QUOTE(armeda @ 2013 05 23, 22:01)
Mes padarem ta pati. Tik emem ant 6 zmoniu 20kg  lotuliukas.gif vyrams daug nieko nereikia  cool.gif  o mums 3 " damoms" bus pats tas  dirol.gif

Rekomenduosiu jus Ryanair temoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 05 23, 21:01)
ne nepriklauso - ta 15 kg galima rinktis ji imti ar ne smile.gif bent jau ecotravel puslapyje taip  cool.gif prie 3 metus irgi priklause - bet dabar nebe  ax.gif

blink.gif Pažiūrėjau Teztour puslapyje, tai kaip suprantu, tai priklauso ir net 20 kg vienam žmogui g.gif Bagažas
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 05 23, 21:09)
blink.gif  Pažiūrėjau Teztour puslapyje, tai kaip suprantu, tai priklauso ir net 20 kg vienam žmogui  g.gif  Bagažas

o i zilvino pasiulyma, baigti painioti organizatorius, nenorite atsizvelgti? g.gif tada ir nebus tu nesusikalbejimu .
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2013 05 23, 11:36)
Kokios agenturos geriausios siulo keliones i turkije?

Uoliai patikrinau kainas penketo viešbučių populiariausiusiose ir nelabai agenturų ( internetu ir asmeninis užklausimas).

Visų viešbučių pigiausia kaina buvo judek.lt puslapyje ( 3 plius 10 procentų). Iš asmeninių užklausimų, dėl kainų išvis pakraupau. To pačio viešbučio, tos pačios dienos ir laiko srydžio maksimalus skirtumas su užsakymu internetu 1600 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 05 23, 22:07)
Rekomenduosiu jus Ryanair temoj  cool.gif

Cia i mano kiema akmenukai blush2.gif na tai papasakokit issamiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 05 23, 22:18)
Cia i mano kiema akmenukai  blush2.gif  na tai papasakokit issamiau  rolleyes.gif

Ryanairas leidzia 10 kg i rankini imtis vienam zmogui ir zmogus pergyvena, kad netelpa atostogaut su tiek. O jus 6 i 20 kg tilpsit. Pretenduojat i rekorda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2013 05 23, 22:25)
Ryanairas leidzia 10 kg i rankini imtis vienam zmogui ir zmogus pergyvena, kad netelpa atostogaut su tiek. O jus 6 i 20 kg tilpsit. Pretenduojat i rekorda  4u.gif

Tik del to lotuliukas.gif na mes lekiam ten be vaiku - tai yra didelis + mums. O sau daiktu ten reikia minimaliai lotuliukas.gif Kailiniu ten nereikes - o maokites sortukai sveria nedaug biggrin.gif Vyru bagazas tilps netgi i rakini lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aisku kai skridom 2 suauge 2 vaikai va tada tai .....o dabar manau tilpsim ax.gif
O zmones megsta veztis - reikia nereikia..... cia pirmadieniui cia antradieniui ir t.t.t. - doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 23 gegužės 2013 - 21:35
QUOTE(BonaDona @ 2013 05 23, 21:38)
Kaip suprasti, kad jūs pirkote 20 kg keturiems žmonėms? Juk ir taip priklauso žmogui 5kg rankinis ir 15 kg registruotas. Ar aš kažko nesuprantu  g.gif

Čia juk kalba apie ecotravel.. Aš buvau jais labai susidomėjusi pačioje pradžioje, nes ten bais gudriai viskas pateikiama- kelionės kaina nebloga, bet skrydžiai naktiniai, reikia pripliusuoti ankstyvą apgyvendinimą/vėlyvą išvykimą, pervežimą nuo oro uosto iki viešbučio ir bagažą (15-20 kg). Priklausomai nuo viešbučio, visi tie mokesčiai siekia net kelis šimtus litų doh.gif Aišku, galima nieko neimti, skristi su rankinuku, pačiam susiorganizuoti pervežimą ir naktį rymoti viešbučio priimamajame biggrin.gif
Ir dar niuansas, kad tik 6 nakvynės, nors dienos 8 biggrin.gif Tiesiog kadangi abu skrydžiai naktiniai, tai pirmas įspūdis labai apgaulingas..
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 05 23, 22:37)
Čia juk kalba apie ecotravel.. Aš buvau jais labai susidomėjusi pačioje pradžioje, nes ten bais gudriai viskas pateikiama- kelionės kaina nebloga, bet skrydžiai naktiniai, reikia pripliusuoti ankstyvą apgyvendinimą/vėlyvą išvykimą, pervežimą nuo oro uosto iki viešbučio ir bagažą (15-20 kg). Priklausomai nuo viešbučio, visi tie mokesčiai siekia net kelis šimtus litų  doh.gif Aišku, galima nieko neimti, skristi su rankinuku, pačiam susiorganizuoti pervežimą ir naktį rymoti viešbučio priimamajame  biggrin.gif
Ir dar niuansas, kad tik 6 nakvynės, nors dienos 8  biggrin.gif  Tiesiog kadangi abu skrydžiai naktiniai, tai pirmas įspūdis labai apgaulingas..

Na taip kaina pakyla ax.gif mums 2 viso isejo 3335lt bet manu tai tikrai nera brangu blush2.gif blush2.gif galbut aisku buvo galima uz ta suma rasti kazka konkretesnio... bet mes pasirasem sitai avantiurai - neemem ansktyvo apgyvendinimo, nes kazkodel esam 100% isitikine kad susitarsim vietoj lotuliukas.gif ( net paciai juokinga, bet kadangi pas mus yra iskalbingu zmoniu tai tikiu kad taip ir bus) pervezima pasiemem ir bagaza pasidalinom.
Su vaikais niekada nerizikuociau taip skirsti - bet kadangi sitos atostogos be ju - o su sauniausia kompanija - tad pasirasom nuotykiams. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2013 05 23, 22:46)
Na taip kaina pakyla  ax.gif  mums 2 viso isejo 3335lt bet manu tai tikrai nera brangu  blush2.gif  blush2.gif  galbut aisku buvo galima uz ta suma rasti kazka konkretesnio... bet  mes pasirasem sitai avantiurai - neemem ansktyvo apgyvendinimo, nes kazkodel esam 100% isitikine kad susitarsim vietoj  lotuliukas.gif ( net paciai juokinga, bet kadangi pas mus yra iskalbingu zmoniu tai tikiu kad taip ir bus) pervezima pasiemem ir bagaza pasidalinom.
Su vaikais niekada nerizikuociau taip skirsti - bet kadangi sitos atostogos be ju - o su sauniausia kompanija - tad pasirasom nuotykiams. biggrin.gif

Na taip, jūs vien bagažą dalindamiesi kiek sutaupote biggrin.gif
Atsakyti