Visas is plokstes, tik viena minusa as ir pati matau,reikejo daryti kazkoki tarpeli , deti saiba ar kazka kad plokste nesiliestu prie pat medzio, nes labai dreksta, bijau , kad gali suput,...
QUOTE(daivasen @ 2014 01 09, 20:13)
Visas is plokstes, tik viena minusa as ir pati matau,reikejo daryti kazkoki tarpeli , deti saiba ar kazka kad plokste nesiliestu prie pat medzio, nes labai dreksta, bijau , kad gali suput,...
net susimasvciau, as is pradziu tai noriu bent stoga uzdeti ta plokste. o tai taip stipriai rasoja? bet jei desi saiba tai bus mazas tarpukas ir nebus taip silta

nezinau, jau dabar bus kaip bus, neardys man jo niekas ir neimpregnuos, reikejo pries tai pagalvoti. rasot baisia nerasoja , bet mediena slampa, todel atidaryta laikau, tikuosi nenunes per sita audra...
vakar su dukra ir MB ant palanges pasisejom prieskoniniu zoleliu ir mazu pomidoriuku. e-seklos pasidariau pirkiniu krepseli: uzsisakiau ananas pomidoru seklu, dar specialiai dziovinimui, brokoliu ir keleta kitu darzoviu....bandysiu siemet rekonstruoti darza
jau turiu pagalbininke, nes sunus su MB tures kitu darbu, vyrisku

Labas , as tai dar kazkaip nepasiruosus, dar upo nera, o ir ziemos dar nebuvo, o jei ji uzrtuks iki geguzes, tai galvoju kad ir neskubesiu su seja.
Bet apie geles vis suku galva...
QUOTE(daivasen @ 2014 01 14, 17:30)
Labas , as tai dar kazkaip nepasiruosus, dar upo nera, o ir ziemos dar nebuvo, o jei ji uzrtuks iki geguzes, tai galvoju kad ir neskubesiu su seja.
Aš tai pamąstau, kad rožės gali neatsigauti. Nedengiau, šilta buvo. Atsprogo lapeliai. Dabar sušals. Nu bet gal yra vilties, kad iš žemiau kalsis, pas mane nekarpytos.
O šiaip tai gvazdikai žydėjo gruodį

QUOTE(Vandene @ 2014 01 14, 18:35)
Aš tai pamąstau, kad rožės gali neatsigauti. Nedengiau, šilta buvo. Atsprogo lapeliai. Dabar sušals. Nu bet gal yra vilties, kad iš žemiau kalsis, pas mane nekarpytos.

o tu nenori dar dabar uzmesti ka nors ant ju???
QUOTE(troja3030 @ 2014 01 15, 12:46)
o tu nenori dar dabar uzmesti ka nors ant ju???
Mąstau, kad turiu nenubyrėjusią kalėdinę eglę (kažkokia egzotiška matyt buvo) lauke, bet teks iki savaitgalio palaukt, paprašyt vyro kad nukapotų eglišakius, ir užmesiu. Bet nedaug bus. Durpių nebent pirkt. Apsnigo neblogai, neaišku, kiek tas sniegas laikysis.
Mano rozes dar irgi nedengtos bet 5 laipsniai jom tikrai nekenkia, as turiu ir durpiu nusipirkus, ir stovi jos prie roziu bet vis neprieinu, reikia jau padaryt ta darbą ...
Sveikos daržininkės
Pradėsim ruoštis sėjos sezonui?
Sėklos šala garaže
kenkia kažin joms?
o kas baisiausia kad per šiuos šalčius savo gladijoles susišaldžiau
va tų tai gaila
vis ruošiausi iš nešildomo garažo atsinešti, kol pasidarė per vėlu
tai kai pamatysit kur kardelių svogūnams akcijas praneškit, lėksiu pirkti
dar ir jurginai sušalo ko gero, bet tų negaila...
Vis pranešinėkit kas kada ka žadat sėt, ka pasėjot, kur sėklų akcijos ir t.t.

Sėklos šala garaže

QUOTE(Dagma @ 2014 01 24, 16:19)
Sveikos daržininkės
Sėklos šala garaže
kenkia kažin joms?
va tų tai gaila
vis ruošiausi iš nešildomo garažo atsinešti, kol pasidarė per vėlu
tai kai pamatysit kur kardelių svogūnams akcijas praneškit, lėksiu pirkti

Sėklos šala garaže

sveikos...
einu paskaitineti kas ka ruosiasi seti. seklu dar nuo anu metu turiu, bet nusiziurejau nauju. Maxima 30 proc. akcija sekloms, yra neblogu visai
gaila del gelyciu, o kardeliai ir man patinka, ju siemet ir as sodinti noreciau....
pasisejau ant palanges prieskoniu, tai siandien kate prikakojo

Nu tos kates...as turiu dvi kate mama ir vaikas katinas, tai mano katinui toks morcius siuo metu, gryzta is lauko apdraskytas , kruvinas visas, kazin siuo metu galima ji skapint? Kate ir noreciau sutvarkyt, bet vis neprisiruosiu...