Įkraunama...
Įkraunama...

Suvalkietės ūkininkės

QUOTE(daivasen @ 2014 01 30, 18:11)
Nu tos kates...as turiu dvi kate mama ir vaikas katinas, tai mano katinui toks morcius siuo metu, gryzta is lauko apdraskytas , kruvinas visas, kazin siuo metu galima ji skapint? Kate ir noreciau sutvarkyt, bet vis neprisiruosiu...

man regis per morciu nieko daryti negalima, nes lytines liaukos buna paburkusios. kai mano kate 2 kartus atsivede kaciuku....jau tada sterilizavau...
Atsakyti
Daske papasakok placiau apie savo seklytes: ar visi cili astrus...
user posted image

zinok foto kazkodel atvirkscia g.gif
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2014 02 03, 13:00)
Daske papasakok placiau apie savo seklytes: ar visi cili astrus...
user posted image

zinok foto kazkodel atvirkscia  g.gif

Sveikutes pasakoju biggrin.gif
Del astrumo visi astrus astriausias 1 3 4 paskui rudeni gali persodint i vazona ir virtuvej auginti anyta jau trcias metas augina mirksiukas.gif
Atsakyti
na nezinau ar gerai padariau, bet siandien uzsiemiau seja ax.gif sake menulis negeras, bet as tiesiog trykstu meile sejai. pasejau pipirus, paprikas, 2 rusiu pomidorus ir portulakas.
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2014 02 15, 15:53)
na nezinau ar gerai padariau, bet siandien uzsiemiau seja  ax.gif  sake menulis negeras, bet as tiesiog trykstu meile sejai. pasejau pipirus, paprikas, 2  rusiu pomidorus ir portulakas.

kas tas portulakas?

aš ir šiandien nuspirkau žemių, durpinių puodelių Maximoj su akcija, tai ir mąstau gal jau ryt sėsiu, jei ne ryt tai greitu laiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2014 02 15, 21:54)
kas tas portulakas?

aš ir šiandien nuspirkau žemių, durpinių puodelių Maximoj su akcija, tai ir mąstau gal jau ryt sėsiu, jei ne ryt tai greitu laiku thumbup.gif

cia geles portulakos, tokios labai grazios 10 cm aukscio ir gausiai iki salnu zydi....
va norfoje dar nusipirkau melyno kopusto, man kaip tik bus salotu payvairinimui, del spalvos sesiu. Kai pamatau pas Oliveri juos tai seile net nutysta
Atsakyti
Pasėjau vakar pomidorus, paprikas ir čiliukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2014 02 17, 16:01)
Pasėjau vakar pomidorus, paprikas ir čiliukus bigsmile.gif

oho kaip anksti pomidorus blink.gif
Aš tai kaip visada sėsiu kovo pradžioj, nors ir man jau knieti pasisėti ką nors, bet žinau, kad paskui neturėsiu vietos ant palangės doh.gif nors jei orai ir toliau taip laikysis, o kovo pradžioj sulauksim daugiau kaip 10šilumos, kaip dabar pranašauja, tai ankstyvas pavasaris nusimato g.gif ale vistiek pasidžiaugsiu dar tuo laiku, kai galiu nevaržomai megzti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola78: 17 vasario 2014 - 15:09
aš ir tikiuosi kad bus ankstyvas pavasaris, tai ir sėju, laukiu kada šiltnamis pradžius, sėsiu jame ridikus ir salotas, o jie jau ten tesižino, kada bus palanku, tada ir išdiks. Pernai pamenu kad viska į šiltnamį susodinau (pomidorus, paprikas) per motinos diena, pernai buvo vėlyvas gana pavasaris, žiūrėsim kaip šiemet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2014 02 17, 16:12)
aš ir tikiuosi kad bus ankstyvas pavasaris, tai ir sėju, laukiu kada šiltnamis pradžius, sėsiu jame ridikus ir salotas, o jie jau ten tesižino, kada bus palanku, tada ir išdiks. Pernai pamenu kad viska į šiltnamį susodinau (pomidorus, paprikas) per motinos diena, pernai buvo vėlyvas gana pavasaris, žiūrėsim kaip šiemet mirksiukas.gif

man sejos ir siltnamio susodinimo pabaiga asocijuojasi su dukros gimtadieniu: geguzes 9, tada jau bunu viska pasidariusi....
kol kas kitu pomidoru neseju, lauksiu kovo menesio.
Atsakyti
Labas , as kazkaip siemet dar niekam nenusiteikus. Dar tik vakar pernykscius pomidorus nuroviau, ir avietes nukirpau....
Atsakyti
as jau irgi siemet paskubejau:-) susikasiau viena puse siltnamio ir pasisodinau salotu ridiku ir svogunu, laiskiniai cesnakai jau irgi graziai kalasi thumbup.gif parsiveziau daigyklas is kaimo, reiks siom dienom papriku pasiseti, su pomidorais bijau kazkaip, bet velgi pagalvojus, pasiankstinciau tik pora savaiciu g.gif grazi siandienine diena susuko smegenis visai tongue.gif pasimetus totaliai biggrin.gif
pomidorus as visada po derliaus nuraunu, bijau kazkaip siltnamy ziemai palikti, vis porus pakasu ziemai, va siandien paskutinius issikasiau, salierai nelabai issilaike, bet vistik ir tu pora parsiveziau smile.gif
Atsakyti