viola kokia rusi pomidoru sodinai lauke???
viola78, aš noriu bajajos. Galiu tau geltoną paveldinį duot. Black ir Rose rusai buvo labai skanūs, bet pas mane mažai užaugo, yra tokia prasta vieta šiltnamio gale, kur išsigimsta daigai, o aš ten juos ir sukišau... Lauke tai pas mane superiškai užaugo olialia, o šiltnamy skaniausias - medovy spas. Kokie pas tave? Kokių dar turi veislių? Princo norėčiau, turi sėklytę atliekamą gal?
Morkos tai normaliai kažkaip užauga. Jos vienintelės gal. Žemė sunki pas mane labai, bet kažkaip jų nejudinu, neretinu (nes vasarą tai neįmanoma - neišraunu, nutraukiu) ir nemažos užauga. Svogūnai užauga, negaliu skųstis. Daugiau nelabai kas duoda gerą derlių. Šiemet prašiau dėl manęs parinkti agurkų sėklų sesės uošvių. Jie kasmet sėja savo rinktas, jau nuo senų laikų. Mano darže agurkai prastai derlių duoda, arba greitai suserga, arba pvz pernai buvo 80proc. kartūs, nors laisčiau dėl jų daržą. Kopūstus lb noriu sodint agroplėvelės tuneliuky, nes nugraužia man juos aišku baltukai. Paprikas irgi reikėtų tuneliuky sodint, tik kad man pačiai tuos tuneliukus ir pasidaryt reikės...
Morkos tai normaliai kažkaip užauga. Jos vienintelės gal. Žemė sunki pas mane labai, bet kažkaip jų nejudinu, neretinu (nes vasarą tai neįmanoma - neišraunu, nutraukiu) ir nemažos užauga. Svogūnai užauga, negaliu skųstis. Daugiau nelabai kas duoda gerą derlių. Šiemet prašiau dėl manęs parinkti agurkų sėklų sesės uošvių. Jie kasmet sėja savo rinktas, jau nuo senų laikų. Mano darže agurkai prastai derlių duoda, arba greitai suserga, arba pvz pernai buvo 80proc. kartūs, nors laisčiau dėl jų daržą. Kopūstus lb noriu sodint agroplėvelės tuneliuky, nes nugraužia man juos aišku baltukai. Paprikas irgi reikėtų tuneliuky sodint, tik kad man pačiai tuos tuneliukus ir pasidaryt reikės...
as sodinsiu ne daug kopustu, tik tiek, kad galeciau keleta stiklainiu uzsivakuoti ziemai su aliejumi....ir keleta galvu siaip vasarai....jauciu porus tik kokius 5 sesiu, nes nevalgau ju, va ir dabar darze jau sukasti....
kur gi visos????
ar jau buvote seklu parduotuveje....pasizvalgyti
ar jau buvote seklu parduotuveje....pasizvalgyti

QUOTE(troja3030 @ 2015 01 05, 10:54)
oi, ne. Dar tik mintis projektuoju. Dar pasėdėsiu rami tuo klausimu iki vasario.
o as siandien kaip tik buvau zalioj stotelej, apsiklausinejau viska...
nu moterys man ten liuks
pirmiausiai tai kalbejom apie siltnami. pasakiau, kad puvinys pastoviai buna ir pernai lyg ir maras pradejes buvo mestis. sake gali buti zeme jau su puviniu, kuria geriausiai keisti, bet jei galimybes mazai tada pasiule pavasari nupurksti vario sulfatu, kartu nupurskiant ir medines konstrukcijas. o toliau tik nuolatinis vedinimas ir saikingas laistymas. nusiziurejau kelias rusis pomidoru ir papriku, saake paprikas jau galima seti sausio gale vasario pradzioje, tai manau sesiu sausio gale....kol jos sudigs....ir siaip sake daigus tresia nors minimaliai, kai persodina i siltnami deda zuvu miltu....sake labai geras dalykas, kuri ismeginsiu ir as.
tik mastau apie lauke auginamus pomidorus....
noriu ar nenoriu

pirmiausiai tai kalbejom apie siltnami. pasakiau, kad puvinys pastoviai buna ir pernai lyg ir maras pradejes buvo mestis. sake gali buti zeme jau su puviniu, kuria geriausiai keisti, bet jei galimybes mazai tada pasiule pavasari nupurksti vario sulfatu, kartu nupurskiant ir medines konstrukcijas. o toliau tik nuolatinis vedinimas ir saikingas laistymas. nusiziurejau kelias rusis pomidoru ir papriku, saake paprikas jau galima seti sausio gale vasario pradzioje, tai manau sesiu sausio gale....kol jos sudigs....ir siaip sake daigus tresia nors minimaliai, kai persodina i siltnami deda zuvu miltu....sake labai geras dalykas, kuri ismeginsiu ir as.
tik mastau apie lauke auginamus pomidorus....

Labas. Kiek prikalbeje siandien.
Man dabar labiausia rupi kaip numest svorio , o numest tai jau reiketu bent 10 kg. O idealiausia butu 20.
Ir dar man siemet reikes pradet jau formuot gyvatvore, o jos taip ne mazai....
Dar vis sukasi kur kokias geles persodinti. Pomidoru dar seklu daug turiu, bet skaniausi man tai buvo ceriukai. Pernai pomidoru daug prisiauginau, prisivalgem ir sulciu vakavau.
Man dabar labiausia rupi kaip numest svorio , o numest tai jau reiketu bent 10 kg. O idealiausia butu 20.
Dar vis sukasi kur kokias geles persodinti. Pomidoru dar seklu daug turiu, bet skaniausi man tai buvo ceriukai. Pernai pomidoru daug prisiauginau, prisivalgem ir sulciu vakavau.
QUOTE(daivasen @ 2015 01 05, 16:07)
Labas. Kiek prikalbeje siandien.
oi daivasen prajuokinai

nors man reiketu irhi numesti, nes jau diskomforta jauciu.....sveriu 72 kg butu gerai bent 60 pasiekti

Nieko cia juokingo....man svoris seip sau nekrinta as turiu rimtai tuo uzsiimt. Nu dar nieko ir nedarau. Sventes buvo tai visokiu sausainuku, saldainuku like...
O koks jusu ugis nes as tai maza 1,55. O sveriu 78 kg.
O koks jusu ugis nes as tai maza 1,55. O sveriu 78 kg.
daivasen neisizeisk...izeisti nenorejau
as irgi maza 1.63 o sveriu 71 kg. bet tavo liniuoteje parodyta kad svoris krenta ir jsu eini tikslo link. as siandien tiksliau abudu su vyru parsisiuntem atsilenkimu programa , nes pas abudu pilvai. pati nesu stora tik pilvas yra ir jis man kelia didkomforta.
as irgi maza 1.63 o sveriu 71 kg. bet tavo liniuoteje parodyta kad svoris krenta ir jsu eini tikslo link. as siandien tiksliau abudu su vyru parsisiuntem atsilenkimu programa , nes pas abudu pilvai. pati nesu stora tik pilvas yra ir jis man kelia didkomforta.
QUOTE(troja3030 @ 2015 01 05, 22:19)
daivasen neisizeisk...izeisti nenorejau
As taip link tikslo ejau pries du metus. Buvau numetus nuo 78 iki 66 . Buvo gerai....
O cia likus ta linijuote kazkaip. Is telefono rasau tai nezinojau kad taip pas mane.
Pas mane pilvas didelis ir kojos storos. O sportuot taip tingiu, kartais pasivaikscioju.
siandien nusipirkau papriku seklu: raudona LAMUYO, oranzine GOURMET ir geltonas maziukes HAMIK. sake visos veisles geros. sake labai skanu paprika kimsta suriu ir vakuota, bet skonio nezinau tai reikes nusipirkti is parduotuves, jei patiks tada meginti auginti ir vakuoti. koki kieki sesiu dar neapsisprendziu.